Arama sonuçları: *

1. P

Şirket kurmak istiyorum

2. P

Şirket kurmak istiyorum

Ben de uyanık iken tatmak için çalışıyorum😉
  3. P

Şirket kurmak istiyorum

Tamamdır hocam bir gün sizi de o rüyanın içine davet ediyorum bir günlük de olsa tatmış olursunuz
  4. P

Şirket kurmak istiyorum

Hocam öncelikle aklımda birkaç fikir var sermayem çok yok Max 1.5m var tecrübe yok
  5. P

Şirket kurmak istiyorum

Şuna üniversite okuyorum ama bırakacağım 1761207793 Haklısınız buradaki insanların çoğu risk almak istemeyen kişiler
  6. P

Şirket kurmak istiyorum

Haklısınız burada bulmak zor deneyip görmek lazım kolay pes edeceğimi sanmıyorum zaman herşeyi gösterecektir ben hedeflerimde kararlı bir biçimde devam edeceğim umarım hedeflediğim yere gelebilirim oraya geldiğimde herkes beni biliyor olacak belki de Türkiyedeki en zenginler listesine...
  7. P

Şirket kurmak istiyorum

Ben de 18 olmadan aklıma bir plan belirlemek ve hayatımı bunun üzerine dizayn etmek istiyorum dedemden kalan bir şey yok babamdan da yok herşeyi kendim yapmak istiyorum eğer yapamazsam bile torunlarıma sermaye bırakırım onlar benim yerime yapar
  8. P

Şirket kurmak istiyorum

Herkes merhaba henüz 17 yaşındayım ve yolun başında olduğuma inanıyorum küçüklüğümden beri çalışmayı seven birisi değilim hep bir işin patronu olmak şirket sahibi olmak istiyordum sizce buna nereden başlamalıyım? Hedefim yurt dışından başlamak belirli bir sermayeden sonra Türkiye'ye fabrika...
  9. P

Work and Travel Mantıklı mı?

şuan sen oldun işte
  10. P

Peki oraya gittikten sonra iltica başvurusu yaparsam kaç senede Green Card alırım ve üniversite kaydımı oradan silebilir miyim?
  11. P

Biyoloji bölümü okuyorum ve yazları hem çalışmak hem de vizyonumu geliştirmesi açısından work an travel yapmak istiyorum. Sizce verdiğim kayıt ücretini çıkarabilir miyim? Üzerine cebime para koyup gelir miyim? Çok da lüks merakım yok çok da para harcayacağımı sanmıyorum.
  12. P

Biyolog olmak mantıklı mı?

iyi üniversite olması bana göre şart değil eğer kendini geliştirir ve network oluşturabilirsen gene gidebilirim diey düşünüyorum
  13. P

evet doğru söylüyorsunuz her şey kendini yetişrimeye bağlı gerek ülkemizdeki teknik yetersizlik olsun gerek hakedilern saygıyı alamamak olsun birçok şey ülkede değersiz hissetmeye neden oluyor
  14. P

neden bilmiyorum kendisi olmuş olmalı peki yurtdışı iş olanakları nasıldır çünkü ülkemizde bilim insanlarına karşı gerekli önem gösterilmiyor
  15. P

Herkese merhabalar biyoloji bölümünü kazandım ve biyolog olmak istiyorum içimden akademik kariyer yapmak geçiyor sizce biyolog olarak ülkemizde ya da yurtdışında iş bulabilme olanaklarım nelerdir bilgilendirirseniz çok sevinirim
  16. P

Gemi kaptanlığı için ne okunmalı?

Merhaba. Şu an 12.sınııfm ve kaptan olmak istiyorum ama 4 yıllık kazanıyorum mezuna da kalmak istemiyorum. 2 yıllık ön lisans okuyup DGS ile lisans geçmek istiyorum, hangi ön lisans bölümünü okuduktan sonra DGS ile kaptan olabilirim? Cevaplarsanız çok iyi olur.
  17. P

YKS MEZUNA KALMAK MANTIKLIMI

bencede söylediğiniz mantıklı bende mezuna kalırsam sınava kadar full tyt gider tyt arttırıırım sonrada ayt ağırlıklı(tyti ihmal etmeden) bir çalışma düzeni yaparım şuan özel okuklda olduğum için sınava 1 ay kala akşamları etüt olucak deneme haftası olucak her gün 1 deneme şeklinde
  18. P

zaten özel okula gidiyorum 11in sonunda deçtim 1744549825 sayısal 1744549847 düzgün çalışıcağıma inanıyorum
  19. P

şuan okulda olduğu için sadece 4 saat çalışıyorum eğer mezuna kalmayı kafamda oturtutsam şimdiden başlarım
  20. P

herkese merhaba şuan 12.sınıfım mezuna kalmayı düşünüyorum şuanki netlerim tyt:50 civarında ayt:10 civarında obp:80 sizce mezuna kalmak mantıklımı eğer mezuan kalırsam hedeflediğim bölüm bursa teknik ya da bursa uludağ ünüversitesi Bilgisayar Mühendisliği sizce bu netleri mezun senemde tyt 90...
Geri