Arama sonuçları: *

1. omrysfcglyn

McAfee Total Protection Alınır mı?

Arkadaşlar 11 gün sonra Norton 360 aboneliğim bitiyor ve ben de antivirüsümü değiştireceğim. Yaptığım araştırmalar sonucu McAfee Total Protection'ın performansının ve korumasının gayet iyi olduğunu gördüm, fiyatı da yıllık 1 cihaz bireysel için 134,95 TL. Bana gayet uygun geldi, sizce McAfee...
  2. omrysfcglyn

Hesap Kaybı Yaşamadan G-Mail Hesabımı Silmek İstiyorum.

Arkadaşlar hesaplarımı kaybetmeden Gmail hesabımı silmek istiyorum fakat Google, YouTube ve diğer o e-posta adresi ile kayıt yaptığım hesaplarımı geri kurtarmak istiyorum zaten çok kullandığım bir e-posta adresi değildi, fakat e posta adresim olmadan diğer hesaplarımı nasıl diğer e posta...
  3. omrysfcglyn

Spotify Valorant Oynarken Kendi Kendine Açılıyor.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yani sadece valorant oynarken mi emin değilim fakat en azından ben buna bağladım, çok sinir bozucu, oyuna hakimiyetimi tamamen kaybediyorum, Ctrl+Alt+Delete yapıp bir şekilde kapatabiliyorum ama o sırada oyunda çok zaman kaybediyorum. Bu durum başına gelen...
  4. omrysfcglyn

Valorant Oynarken Discord Donuyor.

Arkadaşlar valorant'a girdiğimde discord donmaya ve kasmaya başlıyor, arama başlatamıyorum, aynı zamanda konuşamıyorum da. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır?
Geri