Arama sonuçları: *

1. omrysfcglyn

Asus TUF Gaming F15 FX506HM laptop Valorant'ta FPS düşüşü

Selam, iyi forumlar. Asus TUF Gaming F15 (FX506HM) marka modelli bir laptopa sahibim. Ürünü yaklaşık 4-5 ay önce aldım. İlk aldığım zamanlarda bu problem bazı oyunlarda olsa da Valorant'ta yoktu. Ancak son zamanlarda Valorant'ta drop sorunu başladı. (Ara ara oyun donuyor ve ses cızırtılı hale...
  2. omrysfcglyn

Armoury Crate Ultimate Mod Gözükmüyor

Selam iyi forumlar, Asus TUF Gaming F15 model laptopum var. Normalde GPU Ayarı kısmında Armoury Crate uygulamasında Ultimate diye bir ayar olması gerekiyormuş sanırım ancak bende gözükmüyor. Neden olabilir acaba bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa beni sevinirim. ( Laptop tam model adı: FX506HM )
  3. omrysfcglyn

Laptopu İlk Aldığımda 3 Saat Şarj Etmedim

Selam iyi forumlar. Geçenlerde bir laptop satın almıştım ve direkt alıp kullanmaya başladım. Daha sonrasında gördüm ki kullanma kılavuzunda ilk kullanımdan önce 3 saat şarj edilmesi gerektiği yazıyormuş lakin ben 3 saat şarj etmeden kullanmaya başladım. Bu daha sonrasında ciddi bir sorun teşkil...
  4. omrysfcglyn

Yardım Asus TUF F15 Mavi Ekran Sorunu

Arkadaşlar Asus TUF F15 kullanıyorum RTX 3060 + i5 11400H + 16GB RAM + 450 GB SSD var cihazda. Cihazın genel performansı çok iyi ancak bazen oyunlarda mavi ekran yiyebiliyorum oyunun ortasında. Mesela az önce Valorant'ta maçın ortasında mavi ekran yedim. (Bilgisayar daha yeni 9-10 günlük falan.)...
  5. omrysfcglyn

Spotify Kendi Kendine Açılıyor. (Başlangıçta Değil!)

Arkadaşlar bazen valorant oynarken spotify kendi kendine açılıyor ve oyuna erişimimi kaybediyorum, ctrl alt delete yapınca geçiyor, sizce laptopumda virüs mü vardır? Zaten AV programı kullanıyorum virüs olmadığını söylüyor ama içime bir kurt düştü nedense?
  6. omrysfcglyn

Laptop Ağ Kartı Değişimi.

Arkadaşlar laptopumdaki ağ kartını değiştirmek istiyorum, iyi bir ağ kartı önerisi olan var mıdır? Bir de ağ kartları her laptopla uyumlu mudur? Takması kolay mıdır?
Geri