Arama sonuçları: *

1. ARDACD

Windows 10 istenilen programı normalin üstü öncelikte nasıl çalıştırırım?

Selam. Bu yöntemi ben internet tarayıcımda deneyeceğim şimdilik Thorium'da deneyeceğim daha sonra diğerlerin de de belki denerim. Ben demin öylesine denemek için Thorium'a normalin üstünde (yüksek değil direkt normalin üstünde yazan) öncelik verdim ve tarayıcının büyük ölçüde rahatladığını fark...
  2. ARDACD

Modifiye edilmiş sürümde UAC nasıl açılır?

Selam. Ben bugün sistemime modifiye edilmiş Windows 10 2016 LTSB kurdum ve kendime özgü birkaç ayar sonrasında aşırı güzel çalışıyor. Ama ufak bir sorun var. Bu modifiye edilmiş sürümde UAC kapalı ve açılmıyor. Çalıştır'a useraccountcontrolsettings.exe yazıp çalıştırıp gelen ekranda aşağıdaki...
  3. ARDACD

Windows 10 vs Windows 8.1

Intel Celeron N2820 2.13GHz 2C/2T 6. nesil 1MB Intel HD Graphics 1.7GB iGPU 8GB DDR3L 1066MHz CL7 Tek kanal WD Black 500GB 7200RPM Selam. Sistemimin hem yukarıda hem de bilgisayardan okuyanlarda aşağıda özelliklerini görebilirsiniz. Şimdi ben bu bilgisayarda Windows 10 1903 Home SL'mi kullanayım...
  4. ARDACD

Windows 10 VC Redist kurulmuyor.

Selam. Ben bugün Windows 8.1'i öylesine bir anımsamak için VMware'e kurmak istedim. Ve ilk önce Microsoft'un sitesinden Windows 8.1 Türkçe 64 Bit ISO dosyasını, sonra ise VMware Player 17.5 kurulum dosyasını indirdim. Ve VMware'i kurmaya çalıştığımda vc Redist 2022 ile alakalı bir hata verdi...
  5. ARDACD

Windows 10 Bluetooth ayarları açılmıyor

Selam. Ben bugün PttAVM'den kendime oldukça uygun bir fiyata Bluetooth kulaklık aldım. Ve bende şimdiden bilgisayarın Bluetooth'unu ayarlamak istedim. Laptopum için Windows 10 uyumlu yazılımı indirip kurdum ama Bluetooth ayarlarına girdiğimde Ayarlar'dan geri atılıyorum nasıl düzeltebilirim...
  6. ARDACD

Windows 10 1511 için koyu tema önerisi

Selam. Benim sistemim oldukça eski ve bu yüzden Windows 10 1511 kuracağım ama bildiğiniz üzere genel koyu tema desteği 1809 ile geldi. Bende internetten Windows 10 1511 için koyu temalara baktım ama çok bir şey bulamadım bulduklarımda da sistem simgeleriylede oynanıyordu. Ben sadece 1809 ve...
  7. ARDACD

Windows 8.1 hızlı başlat hizmeti nasıl açılır?

Selam. Ben bilgisayarıma OgnitorenKs Windows 8.1 Embedded Industry Pro kuracağım fakat kurabilmem için ilk önce hızlı başlat'ı bir şekilde geri getirmem lazım çünkü sistemimde SSD veya SSHD değil HDD var ve çok yavaş açılıyor hızlı başlat olmayınca. Yani kullandığım birçok Windows 10 ve 11 Lite...
  8. ARDACD

Celeron N2820 sistem için modifiyeli Windows önerisi

Selam. Öncelikle sistemim; Intel Celeron N2820 2.13GHz 64bit CPU Intel HD Graphics 1.7 GB iGPU WD Black 500GB 7200RPM HDD 8GB DDR3L 1066Mhz Ram Lenovo Lancer 5A6 Anakart Lenovo G50-30 Laptop Şimdi sistemimide verdiğime göre asıl soruya gelelim bu sistemde en yüksek verimi verecek modifiye...
  9. ARDACD

Windows 11 Dev ISO kalmadımı?

Başlıkta da olduğu gibi Windows 11'in "Dev" adlı ilk sürüm ISO dosyasını arıyorum hani şu birçok kanalın ilk test ettiği sürüm olan işte onun linkini bulan varsa veya elinde olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim ana işletim sistemim yapmayacağım sadece denemek için istiyorum.
  10. ARDACD

İki farklı iso dosyası arıyorum.

Evet başlıktanda anladığınız üzere iki farklı iso arıyorum; ReviOS 2004 S1 ve W11 Dev. İkisinide bulamadım en azından birisini bulan varsa benle paylaşırsa sevinirim.
  11. ARDACD

Hangi modifiyeli Windows 10 en performa

Selam. Sistemim: 2 GB DDR3L 1066MHz (8 GB almayı düşünüyorum) 500GB WD Black HDD. 1GB Intel HD Graphics. 2.13GHz Intel Celeron N2820 64 Bit. Bu sisteme AtlasOS 20H2, ognitorenks Windows 10, Xtreme liteos 10 v4 yamalı Windows 10 sürümlerinden hangisi daha hızlı çalışır? Ve lütfen sadece...
  12. ARDACD

UEFI Windows 10'dan Legacy Windows 7'ye geçişte sorun çıkarmı?

Selam. Annemde Türk Telekom Sil Süpür kampanyasından Gece 5GB var ve Windows 7 iso'su indirip UEFI Windows 10'dan Windows 7'ye geçeceğim çünkü laptop çok zorlanıyor kanser edecek beni format atmadan verileri saklayarak geçiş yapacağım asıl sorun UEFI'den Legacy'e geçiyorum diye sorun çıkarmı?
  13. ARDACD

Windows masaüstü çok geç geliyor.

RAM: SK Hynix 2GB DDR3L 1066MHZ CL7 HDD Modeli: WD Black 500 GB HDD Ekran kartı:İntel HD Graphics 1GB Anakart:Lenovo Lancer 5A6 İşlemci:Intel Celeron N2820 2.13GHZ 64bit Selam. Ben Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayarım gayet performanslı bir şekilde işlemesine rağmen oturum açma ekranından...
  14. ARDACD

Windows Embeeded 8.1 Minecraft Bedrock kurulurmu?

Selam. Ben burada yeniyim ve bir konu açmak istedim. Ben şuan Windows 11 Lite kullanıyorum ama Windows Embeeded 8.1'e geçmeyi düşünüyorum. Ve geçmekten korkuyorum çünkü minecraft bedrock'un windows 10 veya üzerini gerektirdiğini biliyorum. Windows Embeeded 8.1'e Minecraft Education dışında...
Geri