Arama sonuçları: *

1. M

Viewsonic Monitör çizgisi

daha once de konu acmıstım altakkı sıkıntı icin o konu acımından sonra renkli noktalar cıkmaya baslamıstı kırmızı yesil mavi falan yesil olan nokta artık nokta degil cizgi :D bastırınca geçiyor ama ve beyaz ekranda gözükmüyor. garanti belgesini bulamıyorum efatura da babamın mailine kayıtlıydı...
  2. M

Valorant için Windows uefi moda aldım pc acılmıyor

merhaba sistemi yeni aldım eski sistemimde burdan bir arkadaşla aynı adımları uygulayarak valoranta girmeyi başarmıştım hiçbir sıkıntı olmadan. şimdi ise aynı şeyi yaptıktan sonra pc açılmıyor. ışıklar yanıyor fakat ekran gelmiyor.
  3. M

secure boot açamıyorum (asus b450m anakart)

arkadaşlar öncelikle merhaba bu hata yüzünden valorant da oyun oynayamıyorum açma biosta yok , tıklanmıyor windows da ise desteklenmiyor diyor fakat anakartım eski değil.
  4. M

ZEMANA WİNDOWS DEFENDER İ TROJAN OLARAK ALGILIYOR??

Sorunsuz bir şekilde oyunumu oynar iken zemana dan bildirim geldi dedim ne alaka Windowsu defenderi açtım bir şey yok çalışmıyor Windows defender bı kaç dakika sonra acildi ama bunlara bakmak için yetkin yok falan dedi ondan bı kaç dakika sonra TCP adı altında ip me saldiri yapılmıştı kaspersky...
  5. M

Donanima ram e anakarta uygulamaya modeme bulaşan format ile silinemeyen trojen

Nasıl anlaşılır diye sormayacagim ama bu normal değil gibi uyku uyuyamıyorum (ne olduğunu merak edenler bir önceki postuma bakabilir)
  6. M

Formatladiktan sonra rat kalır mı?

Arkadaşlar geçen rat yemiştim bilgisayarı formatladim ne e diski ne a diski ne şu diski bu diski sadece c diskim vardi usb format attım metamaskim de 20 matic vardı attıktan sonra metamaskimde ki parayı başka cüzdana attım 10 gün bu böyle ilerlerdi ben yine metamaskimi değiştirmek istedim yeni...
  7. M

format da silinmeyen rat?

formatladım pcyi ama pc tam bu saatte kendi kendine acıldı ve metamask sifrem degismisti 1651115222 virus proglamlarında sıfır hıcbirsey gozukmuo
  8. M

Çözüldü✓ nvidia denetim masası gozukmuyor

1650749445 formatladıktan sonra ekran kartı kullanımı arttı ve nvida denetim masası yok ayrıyeten daha daha dusuk fpsler almaya basladım
  9. M

Rat Yemiş Olabilir Miyim?

Arkadaşlar rat yemiş olduğumdan şüpheleniyorum tam virüs programı indirirken pc mavi ekran verdi ve yeniden başladı şuan mouse klavyeye erişimim yok bios da calisiyor ama Windows da yok mouse klavyeyi nasıl getirebilirim geri hizlica sıfırlamak istiyorum pcyi 1650378102 Up 1650378106 Up...
  10. M

bilgisayar fanları donuyor ama ekran gelmiyor

bu sefer sorun kardesimin bilgisayarında sorun aksam sorunsuz calıstıgını sabah kalktıgında ise goruntunun gelmedigini soyledi sistem apu bu arada ekran kartını cıkarma gibi bir ihtimalim yok bu yuzden ayriyeten bip sesi falan da gelmedi
  11. M

Valorant 120 Lol 108 Fps (rtx 3050 R5 3600)?

paylasınca hep kızılıyor ama neden boyle hala anlamıs degilim xmp acık driverler guncel
  12. M

FPS SABİTLEME YOK İKEN FPS 108 E SABİTLİYOR

alt tab atınca arada duzelıyor arada duzelmıyor neden olabilir
  13. M

BİLGİSAYARİM LOLU OYUNDAN SAYMIYOR!

120 110 a kadar bile düşüyor ama asil sıkıntı bu değil ekran kartı boşta 45 derece işlemci boşta 70 derece sadece iki derece oynamış ve sistem kullanmıyor kendini 144 den 143 e düşünce bile noluyor şuan diyorum nasıl duzeltebilirim bunu 1648141385 Sistem de r5 3600 ve rtx 3050 var bu arada
  14. M

DA G4 SICAKLIK VE KULLANIM SEVİYEM BU SEKİLDE SIKINTI VAR MI?

Bu lol oynar iken ss alındı sanki sistem bosta gibi , bu yuzden mı dusuk fps alıyorum acaba
  15. M

G4 Si̇stem Fps Düşüklüğü (Ekran Kartı Dri̇ver Güncel)

lol de bile 130 120 ye falan dusuyor sistemim sorunlu olabilir mi?
  16. M

Ekran kartı driverini guncelledikten sonra fps sabitlendi

Driveri guncelledikten sonra 144 oldu fps sabitledi alt tab atınca 108 e tekrar alt tab atınca 144 e sabitleniyor 😂😂 cozumu nedir bilen var mi
  17. M

rtx 3050 driver gozukmuyor yardım!

rtx 3050 gozukmuyor ne yapıcagım
  18. M

g4 sistem video da ki kadar fps alamıyorum

valorant da 150 200 en yuksek cs go da 150 250 en yuksek lol bu cok sasırttı 130 200 en yuksek
  19. M

KABLOSUZ İNTERNET BAGLANMA

Everestin bir wirelessi var şuan idarelik taktım ama çalışmıyor çalışma sesi geliyor ama çalışmıyor ne yalmam gerek pc g4 alabildim sonunda
Geri