Arama sonuçları: *

1. M

20000 TL Bütçe ile 144hz monitor dahil sistem önerisi?

https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-a520m-hvs-xfx-speedster-swft-210-rx-6600-8gb-hikvision-16gb-hikvision-512gb-ssd/ aklımda bu sistem artı 144hz bir monitör almak var ama hangisini almam konusunda emin değilim şimdiden teşekkürler.
  2. M

G4 Si̇stemi̇m Açılmıyor?

Arkadaşlar ışık var her şey var monitör de çalışıyor ama açılmıyor normalde hiçbirsey yoktu neden olmus olabilir ya kafayı yicegim 1647185444 Anakarta takmışım monitör şeyini tamam sıkıntı yok kalp krizi gecirdim 1647185531 Sistemi alanlara hatırlatma yapayım ben unuttum kalp krizi geciriyordum...
  3. M

Rtx 3050 Lol'de 110Fps Veriyor?

fps degerlerim olması gerektiginden cok dusuk xmp actım driver kurdum hala aynı
  4. M

g4 mavi ekran hatası

mavi ekran aldım ama yeniden actıgımda sıkıntı yoktu endiselenmem gerekmez degil mi
  5. M

DA G4 SİSTEM STOK PROBLEMİ

yarin İstanbul'a DA G4 için gidicegim Gitmeden önce bı sormak istedim 5:30 da kalkicagim 6 da olan otobüse binicegim sizce yetişebilir miyim 7-7:30 civarı itopyanin önünde olucagim ve yine gitmeden önce sormak istedim iptal edicek olan yazabilir mi bana özelden stok yenilenmis ama bitti...
  6. M

12k bütçe ile monitör dahil sistem toplama

Monitör 144hz Ekran kartı rtx 3050 veya rx 6500 xt olabilir İlla da 12k olmasına gerek yok daha da düşük olabilir tessekurler şimdiden
  7. M

10000 TL monitör dahil sistem toplama

V4.5 u kacirdim maalesef bari kötü sekilde alayim yapıcak bir şey yok monitör 144hz olmasi lazim rx 6500 falan dusunuyorum ekran kartı olarak
  8. M

aglayacagım artık v4.5 alamıyorum

ilk ciktigi zaman hemen sepete ekledim bilgileri yazdım hersey okeyy o da ne taksit kismi yok taksit secilmiyor tekrar denedim taksit kismi var taksit yapılmıyor tekrar yaptım bi sefer odeme yontemi secin hatası alamadım... daha da alamam herhalde.
  9. M

v4.5 almak imkansiz ben pes ediyorum

..... a
  10. M

10500 tl ye monitörlü sistem toplama önerisi

Monitör 144 Hz olmalı başka bir şartım yok açıkçası ikinci el Kocaeli içi olabilir şimdiden tessekur ederim
  11. M

Ortalama 10 bin lira bütçeli monitör (min 120) dahil sistem toplama

merhaba arkadaşlar başlıktan gördüğünüz üzere bu bütçe civarında bilgisayar arıyorum bugün direkt alicagim sizce acele etmeme gerek var mı? Bir YouTuber bilgisayar çıkartır mı? Gerçekten stres yaptım bu bütçe ile bilgisayar alamicagim diye önerileriniz için tessekurler şimdiden...
  12. M

10 bin civarı bütçeli kasa ve monitörlü (min 144hz) sistem

merhaba arkadaşlar başlıktan gördüğünüz üzere bu bütçe civarında bilgisayar arıyorum bugün direkt alicagim sizce acele etmeme gerek var mı? Bir YouTuber bilgisayar çıkartır mı? Gerçekten stres yaptım bu bütçe ile bilgisayar alamicagim diye önerileriniz için tessekurler şimdiden...
  13. M

GTX 1650 vs RX 570 ??

Arkadaslar uzun zamandır bilgisayar almak istiyen biriyim ve iki sistem arasında kaldım birinin gddr6 olması rx 570 den daha uzun goturucek gibi geliyor ve size sormaya karar verdim birde intel amd arasında kalınca ikisi de 3300 lira sizce hangisi beni daha çok götürür şimdiden teşekkürler...
Geri