Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

50K BÜTÇE İLE HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ ACİLLLL

merhabalar bütçe 50k hazır sistem istiyorum arkadaş alacak acil cevaplarınızı bekliyorum
  2. Polat Alengir

TEBİLON 4. YIL FIRSATLARI BAŞLADI !

bi bakınırsınız . https://www.tebilon.com/tebilon-4yil-dogum-gunu-kampanyasi/?fbclid=PAb21jcANbEjlleHRuA2FlbQIxMQABpx9hpphHEfELZUhcR4MweKcM3jMcnKoy2BgAvA_GM2aweRAqm_i4cPnIZkAq_aem_8JzYCDe1HVAZedH5TTtBaQ
  3. Polat Alengir

Masaüstünden laptopa geçmek ?

merhabalar bu sene yks senemdi ama çalışmadım seneye hayban gibi çalışmam lazım masaüstü pc var elimde 7 ay önce falan almıştım geçen ilana koyayım dedim birisi 28e alırım dedi full setup 180 hz monitör kulaklık mouse vs dahil kasa ise hazır sistem kasaları sizce satıp 35-40k civarı güzel bir...
  4. Polat Alengir

Bilgisayarım ne kadar eder ???

Ekran kartı: Rtx 4060 İşlemci : Ryzen 5 5600 Ram : Kingston 2x8 16gb 500 Gb ssd Anakart: A520M-R Soğutucu: Kule tipi soğutucu Kasa : Rgb kasa ışıklar ayarlanıyor. Kulaklık: Havit 7.1 oyuncu kulaklığı Klavye: Havit Oyuncu klavyesi brown Switch Mouse : R1 Kablosuz oyuncu Mouse ( çatlak )...
  5. Polat Alengir

Bilgisayarımı satıp elektrikli scooter almayı düşünüyorum mantıklı mı ?

öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar bu sene sınav Senem de çalışamadım bilgisayar yüzünden maalesef sürekli oyun oynayan biriydim oyunları vesaire sildim şu an bilgisayardan birkaç gündür hayvan gibi soğumuş şekildeyim açmıyorum bile o derecede satıp kendime bir tane onvo elektrikli scooter...
  6. Polat Alengir

Bu sistemi 27K ya satıyorum iyi mi ?

merhaba arkadaşlar sistemime acil para ihtiyacından dolayı ilana koydum 27.000 TL fiyat biçtim 6-7 aylık bilgisayar çoğu şeyin kutusu ve garantisi var sizce fiyat iyi mi özellikleri bu şekilde Asus Dual Rtx4060 8GB Ekran Kartı // Asus Prime a520m-r Anakart // Amd Ryzen 5 5600 İşlemci //...
  7. Polat Alengir

Bilgisayarım ne kadar eder ?

Asus Dual Rtx4060 8GB Ekran Kartı // Asus Prime a520m-r Anakart // Amd Ryzen 5 5600 İşlemci // Kingston Beast 2x8GB 3200 Mhz Ram // Lexar 500 gb m2 SSd // Thermalright Assassin x120 argb Soğutucu // Enermax 650w Rgb Kasa // Msi G2412F 180HZ 1MS Monitör // North Bayou F80 Monitör Kolu // Havit...
  8. Polat Alengir

Laptop ile Masaüstü takası yapılır mı? ?

merhaba arkadaşlar elimde 40060 hazır sistemli bir bilgisayar var özelliklerini aşağıya yazacağım bir tane arkadaş var 3.050 TL yok sanırım o laptoptan var takas etmek istiyor üstüne 5K verecekmiş sizce takas edilir mi bu sene sınav söylem yani laptop lazım olabilir üniversite kazansam da işimi...
  9. Polat Alengir

Bilgisayarımın ederi nedir ?

Merhabalar abilerim 5 ay önce bu şekilde bir pc dizdim herşeyin Kutu ve garantisi var. SİZCE EDERİ NEDİR? Asus Dual Rtx4060 8GB Ekran Kartı Asus Prime a520m-r Anakart Amd Ryzen 5 5600 İşlemci Kingston Beast 2x8GB 3200 Mhz Ram Lexar 500 gb m2 SSd Thermalright Assassin x120 argb Soğutucu...
  10. Polat Alengir

Gaming gen bu Kasa alınır mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/560530/easter-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  11. Polat Alengir

35-40K civarı bilgisayar önerisi ?

merhaba arkadaşlar dayım için bir masaüstü bilgisayar alacağız bütçemiz 35 36 37 k civarı hazır sistem almayı düşünüyoruz 10 algın güzel bir orta seviye monitör kablosuz mouse ve bir klavye istiyoruz olursa bir kulaklık da olur yani full set istiyoruz bu bütçeye göre fazla bir şey yapılmayacak...
  12. Polat Alengir

Bilgisayarımın ederi nedir?

2 hafta önce aldım sadece yt girdim. iPhone ve tablet alacağım üstüne ekleyip. AMD Ryzen 5 5600 Thermalright Assassin X 120 Refined AMD Uyumlu Hava Soğutucu ASUS Prime A520M-R 5100MHz Anakart ASUS Dual GeForce RTX 4060 8GB Kingston Beast Black 8x2GB 3200MHz Lexar 500GB M.2 SSD Enermax ARGB...
  13. Polat Alengir

Yks senemde Laptopmu Masaüstümü ?

Merhaba arkadaşlar şuan 12.sınıfım ve yks öğrencisiyim. Derslerim fazla iyi değil orta düzey diyebilirim ykse çalışıyorum. Ve günde en az 3 saat ders videosuna gittiği için telefondan izlemekten başım ve gözüm ağrıyor. ekran küçük olduğu için. taksitle monitör fln aldım. daha yeni 1 hafta önce...
Geri