Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Kapasite sorunu ping ve hız sorunu yaratır mı?

VDSL altyapıya geçiş için Türk Telekom CEO'suna mail attım. Hemen aradılar.Arayan abi önce bir kontrol gerçekleştireceğini söyledi.Diğer gün tekrar aradı ve santralin VDSL desteklediğini ama kapasite sorunu olduğunu ve yoğun talebin olduğunu söyledi.Kapasite arttırımı için talimat verdiğini ve...
  2. MR Glemsi

Speed testte 10 mbps gösteriyor ama kullanamıyorum

belli aralıklarla test ediyorum sürekli böyle hız ama bir şey indireceğim 2 mbps ile 4 mbps arası gidiyor.Twitchde kaynakta izleyemiyorum ekiden yine bu hızlarla izlerdim sorun ne acaba?
  3. MR Glemsi

Vdsl porta geçerken ücret ödeyecek miyim?

Arkadaşlar VDSL porta geçmek istiyorum değerleri görmek için ilerleyen günlerde VDSL 35 pakete geçebilirim altyapım desteklerse ama şu an boş port yok bende Türk Telekom destek hesabına tweet atacağım VDSL porta geçmek için ama aklıma bazı sorular takıldı şimdi hazır port olmadığından para vs...
  4. MR Glemsi

kaliteli vdsl splitter önerisi

Arkadaşlar şuanda sabit telefon kullanmaktayım ve parazitlenme oluyor arada.Bende kutudan gelen kabloyu direkt telefona takınca sorun kalmadı yani galiba splitterda sorun var.Kaliteli bir vdsl splitter önerir misiniz?
  5. MR Glemsi

İnternet hat değerlerim iyi mi? vdsl geçsem sorun yaşar mıyım?

Daha önce çok fazla konu açtım internet yavaşlaması vs yüzünden bugün sorun çözüldü galiba sürekli kopmalar düşük SNR hat zayıflamasının yüksek olması vs. Bazen 1 Mbps bazen 4 mbsp bazen 6 sürekli dalgalı bir indirme vardır şu an düzeldi galiba ekipler aradı düzeldi vs diye ADSL altyapıdayım...
  6. MR Glemsi

Türktelekom tahüt bittikten sonra tekrar abone olunca fiyat değişiyor mu

Arkadaşlar biliyorsunuz Türktelekom yeni gelenlere daha ucuz veriyor paketleri benim tahütüm bitti atıyorum her hangi bir sağlayıcıya geçmedim bekledim sonra tekrar Türktelekoma geçersem yeni gelmiş biri gibi daha ucuza paket alabiliyor muyum? yoksa zaten daha önce aboneliğim olduğum için yine...
  7. MR Glemsi

Uygulamalar ve bazı indirmeler interneti tamamen kullanamıyor

burda göründüğü gibi edge kapatıyorum yine 1 ile 2 mbps arasında kullanıyor programlar ama edge 7 mbps kullanıyor neden döyle oluyor aynı şekilde twitch yayınlarında normalde donmadan izlemem lazım ama onda da sorun var
  8. MR Glemsi

Türk Telekom online işlemlerden hızımı düşürebilir miyim?

Altyapı sorunu olduğundan ping değerleri falan saçmalıyor modem arayüzünde 12 mbps mevcut veri diyo bunu online işlemlerden paket düşürmeden 10 a sabitleyebilir miyim? yoksa müşteri hizmetlerini mi aramam lazım?
  9. MR Glemsi

İnternet Ankastre kutusunda sorun var

Daha öncede hız düşüklüğü için konu açmıştım bugün türktelekom müşteri hizmetlerini arayınca ankastre kutunuzda sorun var biz açamıyoruz elektirikçi yapması lazımmış bana saçma geldi neden tt bakamıyor? ve tahmini ne kadar fiyat çıkarır elektirikçi 1636550572 snr margin değeri 8-9 arası gidip...
  10. MR Glemsi

İnternet hızımı daha düşük bir seviyeye sabitlemeli miyim?

Gün içinde hızım bazen 10mbps dolaylarında bazende 4-5 e çakılıyor(çoğunluk 4-5 arası kullanıyorum) sebebi max hızla mevcut hızın bu kadar yakın olması olabilir mi? atıyorum arayıp türktelekomu hızımı 11 e sabitleyin desem düzelir mi bu gün içindeki hareketlilik ve oyunlarda ping düşük olsada...
  11. MR Glemsi

Türknet hız testinde internetim daha fazla çıkıyor

9 mbps görev yöneticisinden de gözüküyor ama twitchte canlı yayın izlerken donuyor 720p bile izlenmiyor sorun ne acaba?
  12. MR Glemsi

Alt yapı sorgulama hız düşüklüğü

Önceden tüm firmalarda altyapı sorgulaması yaptığımda 95-94 mbps arası gözüküyordu.Şimdi tekrar bakiyim dedim 17 mbpsye kadar diyor neden böyle oldu?Apartman panosunda fiber kablo döşenebilir diye yazmışlardı ondan kaynaklı olabilir mi? yada portlar mı doldu bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
  13. MR Glemsi

Türktelekom Saha Ekipleri Yasakta Çalışacak mı?

Kapanmadan Türktelekom saha ekipleri etkilenecek mi ? Elit çağırmayı düşünüyoru.Altyapımın desteklediği hızı alamıyorum.Bu durum canımı sıkmaya başladı yasakların bitmesini beklemek istemiyorum.
  14. MR Glemsi

Bu değerlerle kaç mbps indirme almam lazım?

Değerler bu civarda.Speedtest 6 diyor normal mi?
  15. MR Glemsi

Yardım Türknet iptal için yardım

Arkadaşlar babam bugun TurkNet'i arayıp bilgi istemiş vs sonra hesap kurmuşlar bazı bilgiler isteyip hesaba girdik hizmetlerde 35 Mbps aktif diyor ama ne bir belge ne bir şey verdik sadece aradı düşünüyoruz dedi neyse sonra bir anda vazgeçti evraklar belegler falan derken uğraşmak istemedi benim...
  16. MR Glemsi

Oyunlarda stabil ping veren dns önerir misiniz?

oyunlar çok dalgalanma olmayan dns önerirseniz sevinirim
  17. MR Glemsi

Türktelekom indirme hızı yarı yarı düştü

Arkadaşlar 3-5 gün önce öğlen 2 sularında internette kesintiler vs başladı durduk yere kırsal bölgeye sayılabilecek bir yerdeyim neyse bu kesintiden önce (2 ay kadar oldu) Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradık kurulum yanlış yapılmıştı 2 Mbps internet vardı bize direkt robot yönlendirdiler ve...
  18. MR Glemsi

Daireme kadar ne kadar internet geleceğini öğrene bilirmiyim ?

Selam altyapım 95 destekliyor diyor ama 15 yıllık apartman olduğu için evin internet altyapısı yüzünden sorun yaşaramıyım bunu bağlatmadan öğrenme şansın var mı?
  19. MR Glemsi

Türknet Türktelekom vdsl Altyapıya max kaç hız veriyor ?

benmi yeni yapılmış bir vdsl altyapım var santralede yakınım millenicom veya farklı sağlayıcılar 95 mbps alabilirsin diyor türknet ise 35e3 10 tl daha ver 75e4 oluyor diyor bunun 100 lük paketi vs yok mu?
  20. MR Glemsi

Ttnet fiber altyapım var Türknet max kaç upload verebiliyor

Arkadaşlar ttnet fiber altyapı var 100 e kadar indirme var biliyorum ama upload max kaç oluyor millenicom 35e6 ve 100 e 8 paketleri var adres sorgulamasında ama türknette max 4 veriyor falan diyor neden bu kadar fark var altyapına göre hız veriyoruz diyorlardı sormak istdim başka kullanan var mı...
Geri