Arama sonuçları: *

1. S

2700tl oyuncu kulaklığı önerisi

2.7k bantlarında oyun için kullanılacak kulaklık arıyorum en mantıklısı hangisidir
  2. S

bluetooth kulaklık önerisi

2000tl bütçem var bluetooth kulaklık istiyorum silikonsuz olursa daha iyi olur android kullanıyorum
  3. S

type c girişli telefon kulaklığı

bütçe 300 400 civarı
  4. S

bu kulaklık alınır mı?? neden 1000tl ucuz

bu kulaklığın wireless olanını kovalıyordum baktığımda indirime girdiğini gördüm neden bu kadar ucuz? Logitech G Pro X 7.1 Oyuncu Kulaklığı, Blue Voice Mikrofon Teknolojisi, 50 mm Hassas PRO-G Sürücüleri, DTS Kulaklık:X 2.0 Surround Ses, Profesyonel Tip USB Dijital Ses Kartı, Siyah...
  5. S

3000tl oyuncu kulaklığı önerisi

son piyasadan haber değilim size ricam kablolu veya kablosuz (kablosuz olacaksa bütçe biraz daha çıkabilir)kulaklık önerisi istiyorum
  6. S

kulaklık önerisi 3700tl

aklımdaki modeller g733 void elite wireless v2pro wireless cloud core wireless hangisini önerirsiniz yada başka model de olabilir
  7. S

max 1400 kulaklık önerisi

kulaklık önerisi istiyorum bu bütçede kablosuz mantıklı olurmu önerilerinizi beklerim
  8. S

kulaklık önerisi 1200 bütçe

şuanda kullandığım drop plus modelinden çok rahatsızım yeni bir kulaklık arayışındayım ne önerebilirsiniz cs valorant gibi oyunları oynuyorum bütçem 1200
  9. S

Hangi kulaklık daha iyi

Jabra elite 75t mi soundpads true air 3 mü hangisi alınır sizin öneriniz nedir Jabra fiyat 780tl Air 3 600tl
  10. S

500-800tl tws kulaklık önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  11. S

(güncellendi)Tws kulaklık önerisi 750tl

Max 800tl tws kulaklık önerisi istiyorum Özellikleri Tek şarjda 4-5 saat müzik dinletmesi Silikonsuz olması AirPods modeline benzer olması Siyah olması(beyaz da olabilir)
  12. S

Tws kulaklık önerisi

Tws kulaklık önerisi istiyorum müzik dinlemek ve konuşma için kullanılacak oyun için değil Bütçem max 450tl
  13. S

350tl tws kulaklık önerisi

tws kulaklık arıyorum max bütçem 350...
  14. S

Kablosuz Kulak içi kulaklık önerisi

Kablosuz kulak içi kulaklık istiyorum Müzik dinlemek ve konuşmak için kullanacağım Bütçem max450
  15. S

bu kulaklık alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/razer-hammerhead-true-wireless-earbuds-kulaklik-rz12-02970100-r3g1-p-HBV00000QTPUE?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=2389&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.2389.kategori-genel.cpa bu kulaklık alınır mı? 900 tl den 485 e düşmüş birde...
  16. S

airpods kablosuz kulaklık önerisi

bütçem 300tl telefon için kablosuz kulaklık istiyorum müzik ve arama için kullanacağım önerilerinizi bekliyorum
  17. S

200 tl airpods önerisi

airpods almayı düşünüyorum ama 1600 2000tl gibi fiyatlar veremem max bütçe 200 ne alabilirim kullanan varsa önerebilirmi
  18. S

drop plus mikrofon sorunum

mikrofonumdan ses gitmiyor sorun nerede olabilir kabloda sıkıntı yok
  19. S

(acil)drop plus mikrofon sorunum

kulaklığımda mikrofon sorunu yaşıyorum orjinal type c kablosu varken sorun yoktu sorun burada başlıyor jak kablosunu kullandım mikrofondan cızırtı ve derinden ses geldi sonra type c kablosu aldım düzgün çalışmaya başladı ama son 2-3 gündür mikrofon yine bozuk ne yapmam gerek 1618209564 @ArdaM
  20. S

mikrofonum çalışmıyorken dışarıdaki sesleri algılıyor

mikrofon çalışmıyorken yüksek bir çızırtılı ses geliyor çözümü nedir kulaklık: drop plus
Geri