Arama sonuçları: *

1. Y

Sifir sistem bu hata nedir

Boyle bir hata aliyorum nedir bu acaba
  2. Y

Kasamdan yanık kokusu geliyor

kasamdan yanık kokusu geliyor bir türlü çözemedim sorunun nerde olduğunu koku o kadar yoğun ki sadece steam PUBG ve wolfenstein 2 girdiğim zamanlar oluyor onun dışında yok warzone da yayın bile veriyorum 1080p yani sıcaklık değerlerinde de sorun yok baktım fakat çözemedim olayıda anlatayım oyuna...
  3. Y

Çözüldü✓ sistemi acınca ekrana görüntü gelmiyor

güvenli önyüklemeyi açtım ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım 1678303400 yok mu yardım edecek 1678303691 @Emmree hocam bir bakar mısınız
  4. Y

sistemde drop oluyor

Sistemde bir anda hem fps dusuyor hem takılıyor gibi oluyor yardımcı olabilecek var mı? video olarak alta bıraktım videolarda da farkediliyor ASUS STRİX GAMİNG EDT. RX 560 4GB RYZEN 3 1200 B350M-A ANAKART HYPERX 8GB RAM 1TB HDD 650W PSU
  5. Y

dropcuklar yiyorum yardımcı olabilir misiniz?

pc yi zorlamadığım halde mouse takıla takıla hareket oyunlarda ani fps düşüşleri oluyor ama kullanımlar düşük gözüküyor görev yöneticisinde sistemimi yazim bir yardımcı olun lütfen ASUS STRİX GAMİNG EDT. RX 560 RYZEN 3 1200 HYPERX 8 GB 2666MHZ B350M-A 1TB HDD 650W PSU
  6. Y

Darboğaz mı oluyor farklı bir şey mi?

Merhaba öncelikle sistemimi yazayım Rx 560 4gb ryzen 3 1200 8gb ram 1tb hdd b350m-a sistemim bu normalde araştırdığım kadarıyla darboğaz vs yaşamayan bir sistem fakat LoL oynarken gpu %23-30 arası cpu %100 e kadar çıkıyor mesala minecraft ta da aynı olay oluyor apex legends oynarken pek sorun...
  7. Y

Çözüldü✓ Mouse takılıyor arada sırada yardım lazım

Merhaba sistem özelliklerimi aşağıya bırakıyorum sorunum da şu mesela arkada herhangi bir oyun vs açınca mouse takıla takıla gidiyor ışınlanıyor gibi lolde 220 fps civarı alıyorum fakat mouse ordan oraya gidiyor takıla takıla hep değil ara sıra oluyor ram kullanımlara ve sıcaklığa baktığımda...
  8. Y

Çözüldü✓ usb olmadan format atmak

usb olmadan format atmak istiyorum format flashlarımı bulamıyorum çünkü nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
  9. Y

İnternet var ama hiç bir şey yapamıyorum

internet var ama her şeyi çok aşırı geç açıyor 3 gündür ve sadece bu pc de var sorun 187down 11up alıyorum bir de çoğu siteyi zar zor açıyor ama oyunlarda ping vs yok her şey normal format atmak istedim flasha win10 kurarken %0 da 11 saat bekledi hala %0 dı 11 saatte %0 nedir ya hiçbir şey...
  10. Y

Stabil çalışan sistemde drop

LoL de durduk yere drop yiyorum ani donmalar oluyor fakat kullanımlarda sorun yok oyun hdd ye kurulu hdd de de badsektör var bunun yapma ihitmali var mı o donmayı
  11. Y

Sistem donuyor mouse hareket ediyor

Sistem donuyor mouse hareket ediyor ses dahile her şey gidiyor yaklaşık 10-15 saniye sonra düzeliyor sistemimi yazıyorum i7 2600 HD 6570 2gb 8gb dualc ram 1tb hdd 120gb ssd sistem donuyor ama mouse hareket ediyor sorun ekran kartından olabilir diye düşünüyorum çünkü ekran kartı %100 kullansa...
  12. Y

Kulaklıktan cızırtı geliyor yardım lazım

Kasaya kulaklığı takınca cızırtı sesi geliyor nasıl çözebilirim neden olur girişleri değişip falan denedim ama çözemedim 1645596072 Farklı kulaklık takıpta denedim devam ediyor
  13. Y

Valorant oynarken ki sıcaklık değerlerim

Valorant oynarken ki sıcaklık değerlerim şu şekilde fan yerine oturmuş ve macunu yeni neden bu kadar yüksek derecelere çıkıyor olabilir
  14. Y

İşlemci aşırı ısınıyor

Merhaba arkadaşlar şuan kullanmış olduğum ''i7 2600'' boşta 60 derece altına inmiyor oyun girince 90 lara kadar çıkıyor termal macun yeni değişti kasanın soğutması da iyi nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim sisteme zarar gelmemesi için şuan zorlamıyorum sistemi ona rağmen 55-63 derece arası
  15. Y

Çözüldü✓ İnternet var ama her yere girmiyor

Merhaba arkadaşlar TT 125download 9 upload internet pakitini kullanıyorum 2 hızında üstünde çıkıyor testelerde fakat bazen bazı sitelere girmiyor telefonumda aynı internete bağlı onda giriyor mesela n11 tarzı alışveriş sitelerine girmiyor oyunlarda da steam de sürekli olarak internet yokmus gibi...
  16. Y

Drop yiyorum sebebi ne olabilir

Merhaba sistemimde değişik bir sebepten dolayı drop yiyorum valorantta 120-210 arası fps değerleri alıyorum fakat drop yiyorum sistemim; İntel İ7 2600 HD 6570 4GB DDR3 1600mhz cl9 ram 320GB HDD sistemde boşta ram kullanımı %50 altına inmiyor oyunlara girince ram %90 lara çıkıyor ram çıkınca hdd...
  17. Y

Darboğaz mı Ram yetmezliği mi?

arkadaşlar bana bi yardım edin lol de en yüksek ayarlarda 160 altına inmiyor fps ama kasıyor gibi geliyor en düşüğe çekince de fps 120 sabitleniyor görüntü düzeliyor bunu nasıl çözücem ne saçma bi sorun anlayamadım nedenini darboğaz veya ram den olabiliceğini düşünüyorum ama sizinde...
  18. Y

işletim sistemi bulunamadı hatası

Merhaba aşağıda attığım foto da var her şey nasıl duzelticem bu sorunu
  19. Y

Bilgisayarıma yükseltme yapmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba bende aşağıda belirttiğim sistem var ve 1k ya yükseltme yapmak istiyorum AMD Ryzen 5 1600af gtx 650 ti boost gddr5 2gb 128bit 2x8 ddr4 3200mhz Ram b450m motherboard 250gb kingston ssd 1tb hdd 75hz 4ms monitörüm var csgo da 200+ fps valoda da 144 altına inmiyor fps im lolde de...
  20. Y

Bilgisayarım bir anda kitleniyor

Bilgisayarım kitleniyor bazen de donuyor mesela bazen youtube veya twitch de bir şeyler izlerken tam ekrana alınca pc takılıyor ekran renkli oluyor kalıyor öyle değişik bir de ses çıkartıyor bazende sekmeleri kaparken yapıyor aynısını oyunlarda hiç olmadı ama operada sürekli oluyor sistemim şu...
Geri