Arama sonuçları: *

1. cengizovic

AMD 25.11.1 Güncellemesi yapılmalı mı?

Bu sürücü için ilk çıktığında bir sürü olumsuz yorum okumuştum. Şuan aktif olarak kullanan var mı? Güncelleme yapılmalı mı sizce?
  2. cengizovic

Yardım AMD Ekran kartı driver güncellemeli miyim? (CS2)

5600XT ekran kartım var. Mayıs ayında çıkan stabil sürümü kullanıyorum. Epeydir güncellemedim. Bazıları yeni drivererde alt+tab sorunu vs oluyor demişti güncellemedim hiç. Bugün birkaç yerde okudum güncellenmeyen driverler de input, delay sorunu olduğu söyleniyor. Yani ekran kartını...
  3. cengizovic

5700x3d işlemci için ekran kartı yükseltmesi (RTX 3080)

Elimde Asus Dual 5600XT var arkadaşlar. Bu kartıma alıcı çıktı. Satıp RTX 3080 almayı düşünüyorum. Bütçem max 11-12 bin lira üstünü de borç alarak tamamlayacağım. İkinci el alacağım için hangi modelleri almalıyım? Genelde ucuz olan modeller Palit, evga ve gainward modelleri. Sizce yükseltmeye...
  4. cengizovic

5600XT ile Xbox Series S takası sizce mantıklı mı?

1.5 yıllık 5600XT ekran kartım var. Satıp model yükseltmek istiyordum ama böyle takas teklifi geldi. xbox series s 1 aylık 4-5 defa kullanılmış. Sizce takas edip kendim mi satmalı mıyım?
  5. cengizovic

Hangi ekran kartını almalıyım?

Elimde Asus Dual 5600XT ekran kartı var. Satmayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? Biraz da RTX deneyimlemek istiyorum. RTX 3060 almak mantıklı olur mu? 3060TI falan da düşünüyorum ama işlemcim R5 3600 olduğu için biraz darboğaz olur diyorlar. Öneriniz nedir?
  6. cengizovic

5600XT satmalı mıyım? Satarsam kaçtan satmalıyım?

Elimde Asus Dual RX5600 XT ekran kartı var. RTX 3060ti almayı düşünüyorum. 5600XT kaçtan satılır şuan? Ona göre üstüne biraz ekleme yapıp almak istiyorum hazır elimde biraz para varken. İşlemcim R5 3600 1 sene falan darboğaz yaparak kullanabilirim sonra 2k monitöre geçmeyi düşünüyorum...
  7. cengizovic

LHR'siz RTX 3060 bulabilir miyim?

agalar elimde 5600xt ekran kartı var satmayı düşünüyorum. 3060 için ETH kazım için 49 MH diyorlar. Acaba LHR olmayan versiyonu bulabilir miyim? 10 bin civarında indirimlerle falan?
  8. cengizovic

Driver güncelleme sonrası kasma sorunu

Dün Amd Rx 5600XT ekran kartımı 20.4.2 den 21.6.1 e güncelleyince ori oyununda hafif bir kasma söz konusu sanki ekran yavşalamış gibi neden böyle oldu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
  9. cengizovic

Asus Dual 5600XT fan hızı ayarlanmıyor

Mining yapıyorum fan hızı ayarlayamıyorum. Msi afterburnerden ne yaparsam yapayım kendi kendine yüzde30 da çalışıyor. Redeon da tüm sıcaklıklarda yüzde 45 yapıyorum yine kendi kendine 30a dönüyor. Asus gpu tweak indirdim onda da dün olmuştu. Bugün wattman hatası alıyorum ve mavi ekran yedim...
  10. cengizovic

Asus 5600xt 6500 TL ye satayım mı?

Arkadaşlar alıcı çıktı kesin. Madencilikte kullanacakmış. Bu kartı satsam 2500 TL ye nasıl kart alabilirim? Sizce satayım mı ya da satıp idarelik kart alıp geri kalan parayı uzun vadeli kripto para alayım diyorum. Sizce stoklar ve piyasa düzelir mi yakın zamanda?
  11. cengizovic

3 haftalık 5600xt ekran kartı 5000TL satılır mı?

Asus dual ekran kartıma alıcı çıktı. 5000TL ye 3 haftadır kullanıyorum. Sıfır kart. Adam akıllı oyun bile oynamadım. Şimdi ben bunu satayım mı? Satsam alternatif olarak ne alabilirim. Monitör de almayı düşünüyorum. 2000TL monitör alıp 3000-4000TL arası hangi ekran kartını alabilirim sonra...
  12. cengizovic

Ekran kartı sıcaklığı 37 derecede fanlar çalışıyor neden?

Assassins creed 2 oynuyorum. Deneme amaçlı. Sıcaklık 38 derece iken fanlara baktığımda dönüyor. Rx 5600xt ekran kartında normalde 60 derecede fanlar aktif oluyor diye biliyorum. Neden böyle yardımcı olur musunuz?
  13. cengizovic

Ekran kartında UV yaparak kaç derece düşüş sağlanır?

Bilgi almak için soruyorum. 1400 mhz de çalışan ve max 72 derece gören ekran kartına, UV yaptığımız zaman 1200 mhz çekersek kaç derece düşüş sağlanır? Ya da şöyle izah edeyim UV yaparak ekran kartının sıcaklık değerlerini en az ne kadar düşürebiliriz? Tabi performansı da büyük ölçüde...
  14. cengizovic

Asus Dual RX 5600XT EVO Isınması Nasıl?

Arkadaşlar incehesaptan 6 kasımda 2800 TL ye aldım, geri ödemesi var 330 TL. Geçen 3TUF modeli vardı aynı fiyat onu kaçırdığıma üzüldüm. İnternette bakıyorum kartla ilgili hiçbir sıcaklık değerleri yok. Yükte nasıl boşta nasıldır diye. Açıkcası canımı sıkıyor bu durum. İade etmeyi bile...
  15. cengizovic

Asus'un geri ödemesini alan var mı?

İncehesaptan Asus DUAL 5600XT ekran kartı aldım. Geri ödemesine başvurdum asusun sayfasından my application butonunda pending yazıyordu. Şuan orayı bulamıyorum. Geri ödemeye başvuran arkadaşlar var mı?
  16. cengizovic

İncehesap'tan 5600 XT aldım. Sizce iyi ettim mi?

Normalde hedefim RTX 2060 almaktı. İncehesaptan 2800 TL ye ASUS DUAL RX 5600XT aldım. Asus Gaming Week kampanyasıyla 330 TL geri ödeme yapıyor 9 kasımda. Böylece kart 2470 TL ye denk geliyor. Sizce gayet uygun mu? RTX 2060 almadığıma pişman eder mi beni?
  17. cengizovic

Asus dual RX 5600XT ısınma problemi var mı?

Arkadaşlar bu kart nasıl? Isınma problemi var mı? Sıkıntı çıkartır mı? 2700 TL vermeye değer mi? Yoksa 3000 TL ye rog strix versiyonu mu alınmalı? Isınma problemi yoksa boşu boşuna 300 tl vermeyim.
  18. cengizovic

2. El Ekran kartı test sonuçları yardım lütfen

Arkadaşlar gigabyte RTX 2060 ın furmark ve Heaven Benchmark sonuçlarını yaptırdım. Aşağıya resimlerini bırakıyorum. Ona göre alacağım. 2. El nasıl güvenilir midir değil midir anlamıyorum. Arkadaşım alacak kartı başka nelere dikkat etmeliyim?
  19. cengizovic

2. El Gigabyte RTX 2060 alınır mı?

Arkadaşlar, letgoda gigabyte rtx 2060 yakaladım. Fiyatı 2500 TL 11 ay kullanmış ve 2 sene daha garantisi olduğunu söyledi. Minning ve OC yapılmamış. Alınır mı sizce? Bu kart Ankarada alınmaya değerse arkadaşıma aldıracağım. Bulunduğum ilde de garantisinin bitimine son 3 ay kalmış gigabyte rtx...
  20. cengizovic

Sapphire nitro rx 580 8GB alınır mı?

letgodan ikinci el fazla kullanılmamış rx 580 ekran kartları yakaladım sizce alınır mı? Sapphire nitro rx 580 8 gb 1500 TL Sapphire pulse rx 580 8gb 1400 TL ayrıca bir de 1070 var Zotac gtx 1070 8 gb 2400 TL Bu ekran kartları hakkında fikirleriniz nedir? Çoğu sıfır ve sıfıra...
Geri