Arama sonuçları: *

1. Y

Gen 3 mu 14 pro yd mi?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandir 13 kullanıyordum telefon motordan düştü para parça oldu yeni telefon bakıyorum yd 14 pro mu almak yoksa Türkiye cihazı olan gen 3 se mi sizce gen 3 se zaten 13 le aynı islemciymis
  2. Y

a34 oyun performansı nasıldır acaba

a34 sipariş verdim gelmeden önce oyun performansı iyi midir tatmin eder mi TFT ve wild rift oynuyorum zaten sadece
  3. Y

10k android cihaz önerisi

10k bütce ile mümkünse sıfır olarak 2 sene rahat götürecek bir telefon arıyorum oyun tarafında sadece TfT ve Wild Rift rahat oynatması yeterlidir baska bir beklentim yok
  4. Y

14k yd 12 pm almak mantıklı mı

14k ya yd 12pm almak mı yoksa 10k bandına 2.el farklı cihazlar bakmak mı sizce kardesime alacağım kararsız kaldım sahsen iphone dısı bir telefon kullanmadığım icin yardım istiyorum 17 yasında bu arada iphone 7 kullanıyor uzun süredir
  5. Y

yd 14 pro max vs tr 12 pro max

sizce hangisi 14 pro max yerine 12 pro max alınır derseniz nedeni ne olur almayadan dönüş yapıcam gelirken almayı dusunuyordum yine de sormak istedim kayıt ettirme parası cok yükselmiş cünkü
  6. Y

redmi 9t alınır mı

kuryelik icin note 9t alınır mı fiyat ve özellik acısından ilgimi cekti eski bir telefon var evde onu da verince bana 2k ya gelmiş oluyor alınır mı bir de hic yoktan wild rift falan acar mı?
  7. Y

GETİR kurye icin android cihaz önerisi

merhaba getir de kurye olarak işe başlayacağım fakat android telefon lazımmıs en ucuz isimi görecek telefon hangisi olur önerileriniz nelerdir sadece işte kullanacağım icin 2.el de olur istanbul ici
  8. Y

en ucuz andoid telefon kuryelik için

merhaba getir kurye giriş yapıcam bana android telefon lazım en uygun fiyatlı önerebileceğiniz model nedir NFC gerek yok bu arada
  9. Y

4-5k arası öneri (easycep)

Merhaba arkadaşım telefon arıyor 4-5k arasına easycep'ten olmak şartıyla öneri bekliyorum eğer düzgün bir iPhone modeli varsa daha iyi olur Apple watch u ile uyumlu olması açısından öyle istiyor bir de 4.5k bandında olursa daha iyi olur sarı sitedende İstanbul içi temiz iphone modellerini...
  10. Y

iPhone 7 plus vs iphone6s plus

Kardeşime telefon alicam iPhone 6s plus 2300 TL iPhone 7 plus 4500 TL sizce hangisini almaliyim redmi note 8 i kırıldı günlük işlerini görebileceği minimum fiyata iPhone arıyor 6s plus aklına daha yatkın ama size danışmak istedik 6-7 ay kadar idare etse yeter ona
  11. Y

5-6k telefon önerisi

Merhaba kardeşim bu sene üniversiteye geçti kendisi redmi note 8 kullanıyor ve içine etmiş biraz kasmalar donmalar oluyormuş 5-6k civarına yeni telefona mi geçmesi mantıklı olur yoksa bu fiyata varsa laptop alıp telefonu daha sonraya bırakması mi o iyi bir telefon almak taraftarı laptoptaki...
  12. Y

4000-5000 Arası IPhone Önerisi

Arkadaşlar bende iPhone 13 var yd ucuza getirmiştim şimdi kardesimde telefon istiyor güncel piyasayı bilmediğim için sormak istiyorum 4-5k civarin iş görür bir iPhone alabilirmiyiz ona 2.el de olur
  13. Y

iPhone 6 plus 128gb %100sağlık

Arkadaşlar merhaba şuan redmi note 8 kullanıyorum ve işimi görmüyor alışamadım pek birazda ekrana ve kasada sorunları var 1700 TL ye yakın bir arkadaşım iPhone 6 plus 128 GB satıyor onu alsam işimi görür mü sizce sadece wp insta için günlük işler için kullanıcam kısacası herhangi başka bir...
Geri