Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Yardım 1300 TL'ye WRAİTH W60 ALINIR MI ?

Merhaba dostlar birtane arkadaştan buldum sahibindenden fiyat 1500 yazmıştı 1300e anlaştım ama site üzeri almıyorum kargo ile yollayacak bana ulaşınca parasını atacağım yani güzel bir anlaşma sağladım sanırım. sizce bu fiyata bu klavye iyi midir? f75 im var birtanede manyetik klavyem olsun diyorum...
  2. Polat Alengir

Yardım Siyah klavyeye beyaz keycaps yakışır mı ?

temudan keycaps alacağım klavye siyah aula beyaz keycaps alsam yakışır mı yoksa siyahmı alayım alacağım keycaps şundan
  3. Polat Alengir

Yardım 1900 TL'ye AULA F75 H.O G.O ?

arkadaşlar amazondan aldım ikinci el yeni gibi diyordu tam 1921 tl peşin fiyatına 3 takitte vardı aldım sizce iyi mi? kötümü kararsızım iptal edebilirim.
  4. Polat Alengir

Yardım Bu klavye gümrükten geçer mi ?

https://share.temu.com/C9wbcgMojeB ve bu klavyeyi almak mantıklı mı ?
  5. Polat Alengir

795 ₺ ye Havit KB885L aldım iyi fiyat mı ?

merhaba arkadaşlar para sorunum vardı havit indiriminde klavye bekledim düşmedi klavyede bulamadım adam akıllı sahibinden üzerinden bir klavye buldum anlaştık aldım klavye bu https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-havit-gamenote-kb885l-red-switch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,252377259.html ama kutuyu...
  6. Polat Alengir

Yardım Klavye bulamıyorum 1k bütçe

bir türlü adam akıllı irşey bulamadım öneri varmıdır
  7. Polat Alengir

1500 TL'ye asus rog strix scope tkl alınır mı ?

bir satıcı buldum ürün temiz alınır mı? bu fiyata
  8. Polat Alengir

Yardım Hangi renk Mchose G75 pro alınmalı ?

merhaba arkadaşlar bayadır klavye arayışındayım güzel klavye bulamadım bi bu birde aula f75 var buna karar verdim sizce en güzel renk hangisi kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz ve bu klavye bu parayı hakkeder mi ?
  9. Polat Alengir

Yardım Mad 68He - V60 - Aula F75 Hangisi alınmalı ?

merhaba arkadaşlar min 1500 max 2500 tl bütçem var hangi klavyeyi almalıyım en iyisi hangisidir. genelde fps oyunu oynuyorum.
  10. Polat Alengir

Yardım Klavye önerisi lazım ?

500-1500 arası mekanik klavye önerisi lazım
  11. Polat Alengir

Yardım 500-1500 arası oyuncu klavyesi önerisi acil ?

merhaba arkadaşlar bu fiyat aralığında oyuncu klavyesi arıyorum blue Switch olmasın lütfen sıfır ikinci el farketmez önerileri bekliyorum bir türlü bulamadım adam akıllı klavye lütfen yardım edin.
  12. Polat Alengir

Yardım İncehesap bozuk klavye sorunu

Merhabalar birkaç gün önce incehesaptan bu klavyeyi aldım acil ihtiyaç olduğu için. ama geldiğinde feci bir yay sesi vardı ve klavyenşn ışığını açınca cızz diye ses geliyor yazdım destek ekibine talep oluştur diyorlar talep oluşturrıkende semtini vs girip mahalle seçiyorsun ama benim semtim...
  13. Polat Alengir

Öneri Max 1000 tl klavye önerisi

merhabalar bütçe maksimum 1000 TL bir klavye arıyorum kablolu kablosuz fark etmez çoğunlukla fps oyunları oynuyorum önerilerinizi bekliyorum bugün için ne sipariş etmem lazım ki hafta başı elime ulaşsın.
  14. Polat Alengir

Temudaki ajazz aj820 klavye alınır mı? ?

merhabalar klavyem yok ofis klavyesi kullanıyorum bundada anti ghosting yok oyunlarda 2 tuştan fazlası algılanmıyor bu klavyeyi buldum görünüşüde baya iyi alınır mı? sizce siyah olanı alacağım...
  15. Polat Alengir

Havit Kb884l alınır mı ?

Arkadaşlar bu klavye alınır mı 1400 TL'ye alacağım.
  16. Polat Alengir

Önce klavyemi alınmalı mousemi?

merhaba arkadaşlar elimde kullanmakta olduğum 50 tllik klavye ve mouse var ve ikisinide değiştireceğim mouse olarak aj159 pro düşünüyorum vergi ile 1300 TL'ye geliyor. Klavye olarak havit düşünüyorum şu ekranlı olan klavye ama telefon faturam giderlerim vs olduğı için ikisini bu hafta alamam...
Geri