Arama sonuçları: *

1. yunusaman

Öneri USB Wireless Adaptör

Eve aldığım interneti maalesef ki televizyonun yanına kurdular. Yeni evli olmamdan kaynaklı odadan odaya kablo çekemiyorum (bekarken yapabiliyordum :/ ) hız ve kesinti sorunu yaşatmayacak adaptör alıyorum bütçede sıkıntım yok ama fazla da uçmasa iyi olur önerilerinizi bekliyorum
  2. yunusaman

Logitech F710 formattan sonra okumaması

Dostlar selamlar. 2 adet F710 sahibiyim. Formattan sonra gamepadler aygıt yöneticisi olsun oyunlarda olsun görmemeye başladı kurulum varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum ne yapmam gerekiyor?
  3. yunusaman

F710 Alınır mı şimdi sipariş edeceğim?

Bilgisayar için 2 adet kablosuz gamepad almayı düşünüyorum. Yazdığım zaman bir tek F710 çıkıyor bu paraya yada daha ucuza alabileceğim kablosuz gamepad var mı? https://www.trendyol.com/logitech/g-f710-cift-titresimli-geri-beslemeli-kablosuz-gamepad-gri-p-2516287?boutiqueId=612217&merchantId=161002
  4. yunusaman

Kablosuz Gamepad Önerisi PC

Arkadaşlar selamlar. Bilgisayar için gamepad almayı düşünüyorum oynadığım oyunlar sadece Fifa ve Pes farklı oyun oynayacağımı sanmıyorum. Şu anda yazdığım zaman hep karşıma çıkan F710 fakat 250-300₺ bandında kablosuz alabileceğim var mı? O fiyatlar da bulursam 2 tane almayı planlıyorum...
Geri