Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Yardım BU 3 MOUSEDEN HANGİSİ ALINIR ?

merhabalar bu 3 mouse arasında kaldım scyrox alacaktım bazı arkadaşlar rawm markasınada bak dedi size tek tek linkleri bırakıyorum hangisi alınır. elim 18 cm normal ve palm tutuyorum karışık yani. Bu arada scyroxu garanti bonusum ile Trendyoldan betaplus satıcısından 2300 TL'ye alabiliyorum...
  2. Polat Alengir

Scyrox v6 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

dostlarım bayadır mouse bakınıyorum aklıma yatan mouse buldum birtane o da scyrox v6 şeklini vs beğendim özellikleride müthiş zaten tüm yerlerde stok bitmiş sadece Wraith Esportsta var 3200 TL'ye denk geliyor sizce alınır mı ? ikinci elleride komisyonla vs 2500civarına bulunuyor sizce sıfırmı...
  3. Polat Alengir

Yardım Pazarama üzerinden alacağım mouse önerisi varmı ?

250kupon + 400 tl puanım var 650tl indirim oluyor mouse almayı düşünüyorum scyrox varda sarı renk diye almam bu şekilde mouse vs varmı siteyi hiç bilmiyorum nb f80 alacaktım işime yaramaz diye almıyorum yoksa bedavaya geliyor neredeyse
  4. Polat Alengir

Yardım Wraith Spirit Of Aim Alınır mı ?

Speed - Beyaz alacağım. Ürün+Kargo+Kupon: 1550 tl alınır mı? sizce ? ikinci elde 1100 TL'ye bulunabiliyor oralardanmı alayım ? alırsam şuan kullanmayacağım...
  5. Polat Alengir

8000HZ KABLOLU MOUSE 999 TL / İNDİRİM

https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-lift-2-symm-beyaz-8k-hz-nvidia-reflex-uyumlu-gaming-mouse-p-54500
  6. Polat Alengir

Ikinci el cloud 2 alınır mı?

sorum üstteki gibidir piyasada min 1500 civarı dolaşıyor temiz birtane 1800 fln oluyor aluınırmı
  7. Polat Alengir

Yardım Atk X1 Se Alınır mı?

merhaba arkadaşlar bayadır mousesizim bu mouseyi almayı düşünüyorum sizve alınır mı kod ile fiyat 1438 tl oluyor. bu fiyat bandında başka öneri varmıdır.
  8. Polat Alengir

Yardım İade ettiğim mouse satıcıya hala yetişmedi.

Merhabalar havit üzerinden bir Mouse almıştım ama bir sıkıntısı olduğu için iade ettim en yakın Aras şubesine gittim en yakın dediğimde 40 dakika falan yol öyle düşünün işte mausu Perşembe günü saat 2 civarında verdim bugün pazartesi hala Mouse yetişmemiş yani yetişmiş mi yetişmemiş mi...
  9. Polat Alengir

Yardım Havit mouse alınır mı? acil bakın

seri çok acil bakım
  10. Polat Alengir

Yardım Kablosuz mousenin bataryası çıkarılıp kablosuz kullanılır mı sorun olurmu?

merhabalar mouse masadan düştü ve çalışmamaua başladı içini açtığımda pilin mouseye bağlandığı yer kopmuştu ve sağ clik bozulmuştu bataryayı söküp Kablolu kulkanabilirmiyim bir süre sorun olurmu patmama vs
  11. Polat Alengir

1800 tl civarı mouse önerisi ?

Arkadaşlar acil bu fiyat bandında mouse lazım. öneri varmıdır.
  12. Polat Alengir

2000 ₺ Kablosuz Mouse Önerisi ?

merhaba arkadaşlar elimde 2000 tl var ne mouse alınır. Kablosuz olmak zorunda. Vxe r1 se+ geçeceğim. Önerileri bekliyorum.
  13. Polat Alengir

....

....jxlsm
  14. Polat Alengir

Setupuma yakışacak mousepad önerisi ?

Arkadaşlar böyle bir setupum var mousepad eksiğim var ne önerirsiniz.
  15. Polat Alengir

Hangi Mousepadi Almalıyım ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle fps oyuncusuyum %85 valorant - cs2 oynuyorum. Bana en uygun mousepad hangisidir. Veya tavsiye varmıdır. 1-)https://wraithesports.com/products/wraith-litepad-mousepad 2-) https://ty.gl/ho69rpd1pr0c2 NOT: Masam 130x70 yani masada yer sorunu yok.
  16. Polat Alengir

1000 TL'ye vxe r1 se+ alınır mı ?

Aj159 pro alacaktım aldım daha doğrusu ama 4 gündür daha sipariş aldındı diyordu bugün sinirlenip iptal ettim o para ile Türkiyeden se+ almayı düşünüyorum alınır mı?
  17. Polat Alengir

Vxe r1se+ vs aj159 pro

hangisi alınır
  18. Polat Alengir

2025 te Ajazz Aj159 Pro alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar sabah temuyu indirdim karşıma şöyle bir indirim çıktı ekledim sepete vergi ile 1350 TL fln tutuyor alınır mı?
  19. Polat Alengir

500 TL'ye razer deathadder esential alınır mı? ?

merhaba bir arkadaştan razer deathadder esential alacağım 400 TL'ye satacak bana kargo vs 100e gelir herhalde sizce alınır mı kablosuz mouse alacaktım 1400 TL'ye falan sonra vazgeçip o paraya test kitabı aldım. son 500-700 tl fln kaldı yks senem diye fazla oyun oynamıyorum arada bi seçkin kasmak...
Geri