Arama sonuçları: *

• Users: MTKrz
  • Order by date
  1. M

HyperX Cloud 3S Wireless memnun kalmadım

Ben hs80 kabloludan geçtim cloud 3s'e sesi ve mikrofonu tatmin etti fakat deri ped biraz darladı. Ürünü açıp kullandıysan iade alacaklarını düşünmüyorum bu arada.
  2. M

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

ne zaman düştü ki tekrar bu fiyata ben baktığımda 6k'dan sonra hep 7k olarak gördüm, hayırlı olsun güle güle kullan.
  3. M

exvega şikayetvarını görünce ben markadan vazgeçtim ya bilmiyorum. umarım sorun yaşamazsın güle güle kullan 1764616499 7kya mı aldın 6kdan yakaladın mı
  4. M

yani puan kullanabiliyosan taksit yap
  5. M

evet xdrive fiyatları eski haline dönmüş belki abdullah abinin indirim ayarlıyacağı claws koltuklara bakabilirsin, kadife olan ilgimi çekmişti
  6. M

karar kılıp aldınız mı hocam?
  7. M

🔥N Kolay ile 1750 TL kazan

halihazırda n kolay müşterisiyim sanırım faydalanamıyoruz hiçbirinden değil mi? 1764596396 ayrıca uygulamayı indirdim, kayıt olmadan kampanyalara göz attığımda hiçbiri yok
  8. M

Abdullah Abinin paylaştığı Claws koltuklar

yav bekledik bekledik xdrive aldık 4200e düşerse bedava gerçekten
  9. M

Yardım TitanSeat Throne alınır mı??

ben kumaş aldım deriye bulaşma derim
  10. M

F/P oyuncu koltuğu önerisi

yeni aldım kargoda
  11. M

F/P oyuncu koltuğu önerisi

Her koltuğun olumlu ve olumsuz yorumları çok fazla, exvega markasının şikayetvar geçmişine bakarsan markadan soğursun zaten. Geriye pek fazla seçenek kalmıyor bence Xdrive 15'li plus aldım ben
  12. M

KOÇTAŞ XDrive 15'li 6767TL +500 WorldPuan

Ben idefixten aldım bu arada, 100TL kupon vardı + 150 Worldpuan verecek + 6 taksit ama, ben aldığımda 6900 civarıydı. 1764515310 Herkes fab serisinden uzak dur diyor bu arada o konuda herkes aynı fikirde
  13. M

Ya zaten öyle çok kalıplı bi insan değilim 179-74kg bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
  14. M

Yok hatta yanlış adrese gece 4'te aldığım ürün adres değişikliği yapamadan eski adresime gitti. O yüzden biraz geç ulaşacak
  15. M

Yardım TitanSeat Throne alınır mı??

valla her koltukta olumlu olumsuz yorum çok fazla en son 15'li plus aldım 179 civarı 73-74 kiloyum 6650 civarına 6 taksite geldi bakalım bekliyorum
  16. M

iptal ettim bunu hocam 15'li plus aldım 6650 civarına 6 taksit 1764514089 her koltukta olumlu olumsuz yorum çok karışık karar vermek çok zor
  17. M

Hyperx Cloud 3S Wireless Kupon İle 4357 TL

Sağ olasın hocam, HS80 kablolu sesi ve mikrofonu çok iyi ama yan sanayi aldığım 2.ped bile aşırı deforme oldu, kablosunu sanki fare yemiş gibi soyuldu. Rafa kaldırıcam kablosuza geçicem. Mikrofon çok önemli değil de sesi tatmin etse yeter.
  18. M

❌İndirim Bitti! Casio MTP-1302D Erkek Kol Saati Sepette 1.250 TL

Babama doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum ama altın rengi detayı sever mi acaba bilemedim
  19. M

Club üyesi olunca 100tl veriyor worldcarda 9 taksit yaptım 4550ye geldi
  20. M

Bunu da aldık, 9 taksit bakalım
Geri