Arama sonuçları: *

1. E

Onvo 85 inç tv alınır mı?

Duvarım var hocam, 2.5 m uzunluğunda ev ünitesi üstüne koymayı düşünüyorum. 1764279102 Birde hocam next miniled model ne hocam
  2. E

Onvo 85 inç tv alınır mı?

Ne zamandır böyle büyük tv istiyordum, alınır mı sizce? - ve +larını yazar mısınız lütfen. Normal ev televizyonu olacak arada youtube’dan video izleyeceğiz kullanım amacı bu olacak. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
  3. E

Param güvende ile saat satılır mı?

Her zaman doğru olanı o hocam bence, diğer arkadaşlarında fikirlerini alıp ilerlemen daha doğru olur. iyi geceler
  4. E

Param güvende ile saat satılır mı?

Şahsen ben tavsiye etmiyorum, ne yapacağı belli değil bence. Tanıdık olmadıkça uzaktan göndermem ben. Arkadaşa gönderirsin parçasıın değiştirir uğraş dur.
  5. E

Bilgisayarım ne kadar eder?

45 mi az değil mi ya hocam
  6. E

AMD Ryzen 7 7800X3D,WD Blue WD20EZBX 2TB,Thermalright Frozen Horizon 360,ASUS Tuf Gaming B650M-E WiFi 6400MHz,ASUS Radeon TUF RX 7800 XT,XPG Lancer RGB 16GB 5200MHz X2,Kingston NV2 1TB NVMe,
  7. E

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Türknet 1000mb
  8. E

İmzamda olan sistemim ne kadar sizce?
  9. E

CHAT GPT ANAMA BACIMA SÖVÜYOR

hahahahahaha
  10. E

Csfloat banka hesabıma para çekme

teşekkür ederim hocam
  11. E

Csfloat banka hesabıma para çekme

csfloat'ta 1540 dolar'a skinimi sattım banka hesabıma nasıl çekim yapıcam çekim yaptığımda hesabıma kaç günde düşer bilgisi olan var mı acaba?
  12. E

❌İndirim Bitti! Asus Prime 9070 Vatan 27.099

Cevap verdiğin için teşekkür ederim iyi forumlar.
  13. E

❌İndirim Bitti! Asus Prime 9070 Vatan 27.099

Konuyla alakasız ama sormak istiyorum. 9080-9090 gelecek mi sizce?
  14. E

Türkiye'den iPhone 13 mü Yurt dışından iPhone 16 mı?

iphone 16 akakçede 56.999 tl biraz daha üstüne koyup her zaman tr almak daha mantıklı geliyor bana.
  15. E

BIOS güncellemesi atarken VGA ışık yanması

BIOS güncellemesi atarken VGA ışık yanması. Bios güncellemesi gelmişti biosu güncelledim vs. Ekranlar gitti geldi sonra bir anda anakartta VGA ışık yandı ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen. 1742294015 Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor bios güncellemesi yaptığım için...
  16. E

PC No Signal Hatası ve Çözüm Yolları

Aynı durum bendede var, anakartta vga ışığı yanıyor devamlı ve kabloları çıkartıp takmam rağmen halen devam ediyor. PC Başlatma tuşuna bastığımda 10-15 dakika beklemem gerekiyor ki BIOS'a girebileyim ondan sonra açılıyor PC.
  17. E

Turknet'in Siber Saldırıya uğraması.

Şimdi ne yapmamız gerekiyor mesala bilginlendirme geçebilecek var mı acaba?
  18. E

CS2 de kasa açmak mantıklı mı?

Sana nacizane tavsiyem hocam kasa açmak yerine satın almak daha iyi bence.
  19. E

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Trabzon bileti aldım 24 ocak'a 1597 TL'ye
  20. E

200-250cc motor önerisi

CF MOTO almada hocam ne yaparsan yap, malzeme kalitesi ve servis parça sıkıntısı çok yaşadım almamını tavsiye ediyorum. HONDA al geç en azından kafan rahat olsun.
Geri