Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

250cc Başlangıç motoru önerisi

5-7k km arası alınır mı 24 model?
  2. akıllı kuş

Eyw hocam. 250SR daha şık duruyor ve daha uygun ancak birisi motora çin malı dandik diyor, birisi 20k sürdüm sorun çıkmadı diyor. Sizin fikriniz nedir?
  3. akıllı kuş

bahsettiğiniz bu ise bayağı güzel duruyor hocam. 2. El fiyatları nedir ?
  4. akıllı kuş

Merhaba dostlar, kendime 250CC Başlangıç motoru bakıyorum, naked istemiyorum gözüme hiç hitap etmiyor. R25 2. Ellerine baktım ancak fiyat çok uçuk. İnternette 250sr, rs200 gibi modeller gördüm uygun fiyatlı ancak bilgim olmadığı için size sorayım dedim. Bu motorlar nasıldır? Başka öneriniz...
  5. akıllı kuş

Spotify 'de ana sayfamdaki playlisti nasıl silerim

Öyle bir şey çıkmıyor maalesef
  6. akıllı kuş

Spotify 'de ana sayfamdaki playlisti nasıl silerim

Arkadaşlar geçen telefonu kuzene verdim bunu dinlemiş herhalde tam çözemedim bunu ana sayfamdan nasıl kaldırırım?
  7. akıllı kuş

2000TL Bütçe Kulaklık Önerisi

710BT gördüm fiyatı da 2, sizce iyi bir model mi ?
  8. akıllı kuş

Eklemeyi unutmuşum, kablosuz olacaktı 😅
  9. akıllı kuş

2-2.2 arası bir bütçem var, yukarısına çıkamam. Müzik/ders/yürüyüşlerde kullanmak için alacağım, kulaküstü ve pedlerin kulağı çevrelemesi tercihim, önerilerinizi bekliyorum :)
  10. akıllı kuş

N11 Yurt Dışı vergisi

hocam kargoya verildikten sonra iadesi elime gelene kadar yapılmıyormuş. gümrükte de ek vergi çıkarsa ödeyebilirmiyim bilmiyorum. 1752665163 neyse hocam N11'e sordum hallettim sanırım. Gümrükte ek ödeme, vergi vb bir şey alınmıyormuş. not : 20dk'dır kalbim iflas etmişti heralde.
  11. akıllı kuş

N11 Yurt Dışı vergisi

hocam 40 yılda bir bi internetten alışveriş yapıyorum başıma gelene bak ya. bunu iptal etmenin bir yolu yok mu?
  12. akıllı kuş

N11 Yurt Dışı vergisi

ortalama vergisi ne kadar olur, bunu iptal etmenin bir yolu var mıdır?
  13. akıllı kuş

N11 Yurt Dışı vergisi

nasıl 27 euro aşıyor
  14. akıllı kuş

N11 Yurt Dışı vergisi

bunu öğrenmenin bir yolu var mı?
  15. akıllı kuş

N11 Yurt Dışı vergisi

Merhaba dostlar, Yurt dışından 1658TL'ye (35,50 Euro) Aşağıdaki kulaklığı aldım. ürün yurt dışından geliyormuş, telefonuma bildirim gelene kadar Fark etmedim ve sanırım iptal etme seçeneği kargolandıktan sonra kalkıyor, adam da ürünü çoktan kargolamış. Benim Sorum ise şu : En son bi gümrük...
  16. akıllı kuş

1400-1600TL Bandında kulaklık önerisi

hocam şu an 1600-1700TL bütçem var, H2002D mi yoksa Blackshark V2 mi ? ses kalitesi önemli. CS-Valo tarzı oyunlar oynuyorum.
  17. akıllı kuş

teşekkürler hocam. Başka tavsiyeniz var mı yoksa bunu alıp geçeyim mi?
  18. akıllı kuş

sizin kullandığınız Razer Blackshark V2 X iyi midir? peki hocam? kulaklıklar konusunda hiç bilgim yok maalesef.
  19. akıllı kuş

Kulak üstü olması daha iyi olurdu hocam. genelde kulak içi olanlar bir tık rahatsız ediyor beni.
  20. akıllı kuş

belirttiğim bütçede, 1400 ile 1600TL arasında bir kulaklık almayı düşünüyorum. FPS oyunlarında kullanacağım. Kulak üstü kablolu/Kablosuz olabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Geri