Arama sonuçları: *

1. ugurcamm

Ghost of tshushima Oyun ile ilgili bir sorun oluştu hatası

Arkadaşlar selam. Bu hatayı alıyorum. Driverlerim son sürüme güncelledim olmadı. Bir önceki sürümde de aynı hatayı alıyorum. Denemek için God of War indirdim onda da aynı sorunu yaşıyorum. Bu sorunun çözümü nedir bilen birisi var mı?
  2. ugurcamm

Ghost of Tsushima güncel sürücüde açılmıyor

Arkadaşlar selamlar söylediğim gibi son sürümde oyun açılmıyor. Bir önceki sürüme düşürünce ekran kartımı açılıyor. AMD ekran kartı kullanıyorum neden olur sizce?
  3. ugurcamm

BF 6 Görüntü bulanıklık sorunu

Arkadaşlar selamlar. BF6 da TAA açınca oyun çok bulanık oluyor kapatınca görüntü çok kötü oluyor pixel pixel. Herkesde böyle mi? Adamlar çok zor ayırt ediliyor resmen hiç zevk alamıyorum.
  4. ugurcamm

RDR2 Chapter 4 saint denis şehrine girdikten sonra oyunum droplanmaya başladı

Arkadaşlar selamlar saint denis şehrine ayak basmamdan sonra oyunum 20 saniyede bir çok küçük droplanmalara girdi. Oyunu 2K çözünürlükte ve ultra ayarlarda oynuyorum. Üstelik çözünürlük ölçeğim 5/4 te. Oyun bulanık gözüktüğü için bu ayarı açtım. Ve TAA keskinleştirme yarıda. Sizce neden drop...
  5. ugurcamm

BF 6 TAA açınca bulanıklaşma oluyor

Arkadaşlar BF 6 da TAA açınca bulanıklaşıyor oyun. Sizde de öyle mi? Kapatınca çok piksel piksel oluyor duvar kenarları vs. Bunun bir çözümü var mı?
  6. ugurcamm

RDR2 veya Forza horizon 5 hangisini almalıyım?

İki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?
  7. ugurcamm

CS2 150 dolar bıçak önerisi

Arkadaşlar 150 dolara sizce hangi bıçak alınır gözünüze hoş gelen bıçaklar var mı?
  8. ugurcamm

CS2 Hile ile ilgilenen var mı?

Arkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
  9. ugurcamm

Yardım CS2 aşınmışlık seviyesi gösteren site?

Arkadaşlar bir site vardı. Skini seçip aşınma sayısını girince skinin nasıl gözüktüğünü bize gösteriyordu. O siteyi bilen var mı?
  10. ugurcamm

Hikayeli oyun önerisi (Türkçe seslendirmeli ya da altyazı)

Hocalarım ilk hikayeli oyun olarak days gone oynadım. Yarısına gelmiş bulunmaktayım ve bitiminde güzel bir hikayeli oyun arıyorum. Yama da yapabilirim türkçe için önerirseniz. Oyun önerilerinizi bekliyorum. Pek bilgi sahibi değilim oyunlar açısından.
  11. ugurcamm

Days Gone Pikselleşme sorunu

Days Gone oyunda çimenler piksel piksel ve uzaklar çok bulanık gözülüyor. Bunun sebebi nedir? Grafik ve görüntü ayarlarım aşşağıda. 7500F ve 7800XT ikilisini kullanıyorum.
  12. ugurcamm

Yardım GOD OF WAR FPS Değerleri normal mi?

Hocalarım internette tam istediğim gibi video bulamadım. GOD OF WAR oyununda ortalama 110-120 fps alıyorum 1080P ULTRA grafik ayarlarında değerler normal mi? FSR kapalı bir şekilde. Bileşenleri aşşağıya yazdım. 7500F RX 7800 XT 32GB RAM
  13. ugurcamm

Öneri Battlefield 1 REVOLUTİON

Arkadaşlar selamlar şu anda Epic Gameste Battlefield oyunları indirimde. Sorum şu oyunu epic ya da steamdan almam farkeder mi? yani sadece epicten alanlarla mı oynayabilirim ? Yoksa steamdan alanlarla da karşılaşabilir miyim ?
Geri