Arama sonuçları: *

1. Anime Katledici

Pierre Cardin güzel midir

Pierre Cardin Sıyah Erkek Polo Yaka T-shirt G021GL011.000.1286351 Fiyatı, Yorumları - Trendyol dostlar kaliteli bir marka diye duydum baya indirimli sizce kaliteli mi kullanan varmı
  2. Anime Katledici

selanik göçmeni olanlar acil baksınn

dostlar dedem selanik gçömeni kimliğinde yazıyor selanik diye ama dedemin yunan vatandaşlığı yok başvuru yapsa kabul alır mı alırsa benimde olur mu ?
  3. Anime Katledici

jilet kullanmayı ne zaman öğrendiniz

jilet kullanmayı ne zaman öğrendiniz
  4. Anime Katledici

gülmediğim zaman kendimi cezalandırıyorum

gülmediğim zaman kendimi cezalandırıyorum kolumu mıncırıyorum normal mi bu
  5. Anime Katledici

Beni Nasıl Tanıyorsunuz ???

Beni Nasıl Tanıyorsunuz
  6. Anime Katledici

Sizce Filistin Mi İsrail Mi Haklı

Sizce Filistin Mi İsrail Mi Haklı ben şöyle düşünüyorum filistin zaten osmanlıya karşı kuruldu ve bayrakları ona göre şekillendi zaten siz kimi haklı görüyorsunuz
  7. Anime Katledici

Kimleri Örnek alıyorsunuz

dostlar örnek olarak benimsediğiniz bir kişi varmı mesela benim justin trudeau hal ve hareketleri hoşunuza giden kişiler kimler
  8. Anime Katledici

Animeci Hayırsızlar İle İlgili

dostlar animeci bulduğunuz zaman beni etiketliyi kellesini alayım hainin
  9. Anime Katledici

Sma Hastaları Hakkında ...

dostlar bu sma hastası çocuklar anneleri ve babaları akraba evliliği yaptıkları için oluyor ve çocuğun sma hastası oluyor ölüyor 2. çocuğu yapıyor para topluyor gene ölüyor yani 20 milyon çok para verilmez 1 çocuk için yani 20 milyona kaç bin kişinin hayatını değiştirirsin yani bu ebeveynler...
  10. Anime Katledici

meslek lisesi staj ile ilgili sorum

dostlar ben 9.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim sorum şu ben syaja gitmek yerine yks için hazırlanıcam birkaç sene sonra ben zamanı geldiğinde staj için babamın arkadaşı var onun yanında staja girmiş gibi göstersem ve gitmesem olur mu adam anlayışla karşılar zaten 1616516711 naylon syaj mı ne...
  11. Anime Katledici

Evrim teorisine inanan müslüman olabilir mi ?

dostlar anklet koydum yukarıya öncelikle gelip evrim teori gerçek değil yalan demeyin bilimsel olarak kanıtlandı askini iddia ediyorsanız bilimi reddetmiş olursunuz zaten neyse kuran ve evrim birbirine ters düşüyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz 1616086700 Şüphesiz Allah katında (yaratılışları...
  12. Anime Katledici

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı ateist miydi çünkü çok farklı görüş var bazıları müslüman diyor bazıları ateist diyor
  13. Anime Katledici

türkiye vs Norveç ???

sizin tercihiniz ne olurdu
  14. Anime Katledici

15 Temmuz Hakkında Sorum Var

dostlar aklıma şey takıldı 2 şehre inerek nasıl darbe oluyor 15 temuzdaki gibi 80 ve 60 darbesinde her ile inmişlerdi askerler
  15. Anime Katledici

Sizin Tiermaker Listeniz Ney (Bakın)

beyler evde canım sıkıldı böyle bir sıralama yaptım sizde burdan yapabilirsiniz Create a --Türk Siyasetçiler-- NOT: Katmanlar kişiseldir. Tier List - TierMaker kullanırsınız belki yaptığınız zaman atın merak ediyorum not: Kargaşa çıkarmayın çıkaranı engelliyorum. 1615484421 Siyaset...
  16. Anime Katledici

Askerlik ile ilgili sorum

beyler ben bağcık bağlamayı bilmiyorumda askerde bana cırtcırtlı ayakkabı veya bot verirler mi öğrenmeye çalıştım ama yok olmuyor
  17. Anime Katledici

türkiye sizce arap ülkesi olma yolunda mı ?

dostlar lisedeyim şu an 7 sene sonra yurt dışına gidicem mezun olduğum an gidicem o yüzden ülkenin dayanmasını istiyorum sizce 10 yıla kadar ülke irana falan döner mi yoksa ben mi abartıyorum
  18. Anime Katledici

askerlik ile ilgili sorum var

dostlar şimdi üniversite 22 yaşında bitiyor bende 23 yaşında yurt dışına kaçıcam askerliği yapmadan olur mu sizce
  19. Anime Katledici

Dünya Düz Kuran ?????"

dostlar kuranda aşağıda verdiğim ayetlerde dünyanın düz olduğu yazıyor ?? 2/22 O ki; Yeryüzünü sizin için döşek kıldı. 13/3 Yeryüzünü uzatıp, yayan O'dur. 15/19 Ve Yeryüzü; onu yaydık 20/53 Yeryüzünü size döşek yapan 40/64 Yeryüzünü sizin için karar (yerleşme) yeri kıldı. 43/10 Size...
Geri