Arama sonuçları: *

1. S

İntel Core 5 210h işlemci iyi midir?

Sağ olun hocam sanırım 210h mantıklı gibi İntel sonuçta.
  2. S

Anladım hocam. Siz kullandınız mı 210h yoksa araştırma sonucu mu bu bilgiler
  3. S

13420h'a güveniyordum o zaman buna da güveneceğim sanırım. Isınması falan da fazla değilse eğer tercih edeceğim gibi. Benchmark test diye bir sitede puanı 13420h'tan daha iyiydi hatta bakmıştım. Peki neden hiç inceleme videosu fln yok bu işlemcinin hocam?
  4. S

Bi tanıdığa 13420h 4060 excalibur almıştık ve test ettim sıcaklık değerleri, oyun performansı fln bayağı iyiydi. 13420h rtx 5060 kombinasyonu olsa onu alırım ama 210h'a güvenemedim. Ama siz zaten 13420h ile neredeyse aynı diyorsunuz
  5. S

Arkadaşlar Casper Excalibur G870 İntel Core 5 210h İşlemci, 32gb Ram, Rtx 5060 olan oyuncu laptopu almayı düşünüyorum. Ama işlemcinin modelini ilk defa duydum ve çok da inceleme videosu falan bulamadım hakkında. Core 5 210h işlemci iyi midir, kullanan veya bilgisi olan var mı?
  6. S

PS3 KİLLZONE 3 VANA ÇEVİRME SİXAXİS

Killzone 3 alacağım fakat gamepadim replika ve oyunda vana çevirirken kolun sixaxis özelliğiyle çeviriyor. Replika kol olduğu için sixaxis yok normal tuşlarla falan çevrilmiyor mu? Bu oyunu almayı çok istiyorum yardım edin
Geri