Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

Fury x nasildir Alınır mı? cloud 2 mi alinmali ?

Arkadaşlar fury x almayı düşünüyorum (bu sefer ciddi) aklımda takılı kaldı rampageden yana pek şansım olmadı kafamda biraz büyük şuan comfort kullanıyorum iki taraftaki kaydırma seyide kırıldı yapıştırıp kullanıyorum 650 lira şuan hazır sizce fury x alınırdı zorlayıp cloud 2 alayım mi...
  2. J4rvisM

Rampage comfort nasıl bir kulaklıktır alternatifi varmıdır ?

arkadaşlar 270 tl ye rampage comfort almayı düşünüyorum kullanan varmı nasıl bir kulaklık ayrıca bu olmaz bu ondan daha iyi diyebileceğiniz aynı fiyata başka bir kulaklık varmı ?
  3. J4rvisM

max 250-300 tl ye kulaklık önerisi

kulaklıkalacağım max 250-300 tl ye kulaklık önerir misiniz? stoğu olan
  4. J4rvisM

fury x de son karar (minimum karakter)

Kullananlar @keremcnsz24 biraz zahmet olacak ama tüm artısı ve eksisi ile yazarmısın ilk defa bu kadar pahalı bir ürürn alıyorumda sence kötü tarafları neler iyi tarafları neler başka kullanan varsa onlarda yazabilirse memnun olurum
  5. J4rvisM

600 tl ye kulaklık önerisi

max 600 tl ye kulaklık varmı max 600 1 tl çıkamam maalesef ne önerirsiniz yarın alacağım
  6. J4rvisM

fury x eski pc de çalışırmı

fury x alacağım kablosuz olarak kullanacağım pc hd5450 i7 870 h55 express fln var yeni pc alana kadar kablosuz kullanabilrmiyim 1602093034 @keremcnsz24
  7. J4rvisM

550tl ye en iyi kulaklik

Arkadaşlar bu fiyata en iyi kulaklık hangisidir benim kafamda arctis 3 var
  8. J4rvisM

kulaklığın kablosu bükülüyor

arkadaşlar kulaklığımın markası https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-rw4-usb-7-1-oyuncu-siyah-mikrofonlu-kulaklik-p-HBV000004FSXW kulaklığımın kanlosu sürekli bükülmekte yani birbiri etrafına dolanıyor vs ne yapabilirim.
Geri