Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

Bilgisayar upgradeinde nasıl bir yol izlememi önerirsiniz

Aynen öyle, 2.elde 5700x3d yada 5800x3d denk getirmeye çalışacağım artık
  2. J4rvisM

işte AM4 kafamı karıştırıyor sadece. 5700x3d 0 yok düzgün. Var olanlar çok pahalı. Depolama olarak extra sata ssdm var zaten s2hda tek m2 slotu olduğu için onu düşünmüyorum. Ram iyi. Sadece Am4 alacaksam hangi işlemciyi almalıyım diye düşünüyorum daha çok
  3. J4rvisM

Soruyu basit tutuyorum. Normalde Am5 uogradei düşünüyordum ama ram fiyatları malum ve inecek gibide durmuyorlar. Sistemim: R5 5600 B450m s2h 4060ti 16gb Gigamax 550w+ Gskill 3200mhz 2x16 M2 WD Black 500gb spesifik olarak bir bütçem var. Yazın işlemci ram anakart ile dediğim gibi am5 geçmeyi...
  4. J4rvisM

1800 TL BANDINDA KLAVYE ÖNERİSİ

Klavyeyi almayı düşünüyorum. Rapid trigger olması gerçekten farklılık yaratıyor mu ? Birde Red sesi nasıl. Aşırı sesli mi ? Genel olarak ne dersiniz klavyte hakkında, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  5. J4rvisM

Yardım Wasd tuşları kitlendi yazılmıyor

Muhtemelen yön tuşları ile yerlerini değiştirdiniz. Fn + W basarsanız düzelecektir
  6. J4rvisM

🔥İndirim Havit Gamenote KB900L 8K Klavye 1499 TL

Rapid Trigger Wooting gibi bir şey mi ? Royal Kludge R75ten geçmeye değer mi ? Birde Pubg oynarken F tuşlarını kullanıyor oluyorum. Böyle küçük klavyelerde F tuşları nasıl çalışıyor acaba ?
  7. J4rvisM

🔥İndirim Fevell XS1 1998₺ (FuryLevelin Markası)

4.5 Yıldır falan kablosuz Fury X kullanıyorum. Halen daha taş gibi çalışıyor. Kullanmadığınız markayı kötülemeye gerek yok.
  8. J4rvisM

Royal Kludge M3 Dark Knight bağlanmıyor

M3 Dark Knight var. Dongle bağladım ama dongle çalışmıyor sanırsam. Mouse kablolu çalışıyor kablosuzda tık yok. Sürücüsünü indirip kurdum, farklı usblerle farklı portlara bağlamayı denedim ama gene çalışmıyor. Anakartım b450m gigabyte s2h, bu mouse neden çalışmıyor ?
  9. J4rvisM

Mouse önerisi istiyorum 1.5-2k bandında

1.5-2k bütçede mouse önerisi istiyorum aklımda r1 var sadece ne önerirsiniz
  10. J4rvisM

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 APEX 1548 TL (39 DOLAR )🔥🔥🔥

mouse bağlantı kopma yapıyor, 6 ay anca düzgün kullanmışımdır. Başka mouselara yönelin diye tavsiye ederim. Çöp oldu duruyor masanın üstünde
  11. J4rvisM

🔥İndirim Havit Gamenote GK61 Rgb Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu 999TL

Bunu da bir düşündüm sizce bu mu alınmalı yoksa GK61 alınıp geçilmeli mi
  12. J4rvisM

🔥İndirim Samsung Buds FE 1.599 TL

soundcore note 3i var. Geçilir mi ? Değer mi ?
  13. J4rvisM

S23fe UI6.1 düşürmede uygulama hata veriyor

base aldığım video bu:
  14. J4rvisM

S23fe UI6.1 düşürmede uygulama hata veriyor

Arkadaşlar UI7den NEFFFFRET ettiğim için UI6.1e dönmeye çalışıyorum. Samfw sitesinden telefonun son patchli android 14 versiyonunu indirdim. Telefon s23fe ve sürüm checklerine baktım. Her şey i kurup yapıyorum ancak odin yüklemede fail veriyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek biri var mı...
  15. J4rvisM

Valorant sens ve dpı hakkında yüksek elo olanlardan yardım

Çıktığından beri oynuyorum. Asc-immo arası dolaşıyorum. Başladığımdan beri 800dpi 0.3 sens 0.6scope sens oynuyorum. Benim onerim 0.32 veya direkt 0.4 olurdu 800 dpida. Aim için kolunuza daha güveniyorsanız da 0.3 öneririm.
  16. J4rvisM

Ajazz 159apex bağlantı sorunu

Alali oldu baya hic boyle soeunda yoktu of iade vaktide gecti hafif bir kablo ile bunu nu kullansam rog pugio2ye mi donsem acaba. Agirlik farkinda dolayi geri alismak biraz zor geldi ondan dusunuyorum
  17. J4rvisM

Değişen bir şey olmadı, çözüm önerisi olan var mı
  18. J4rvisM

deneyeceğim teşekkür ederim
  19. J4rvisM

Arkadaşlar alalı oldukça uzun bir süre oldu Herhangi bir böyle problemim yoktu. Ancak son zamanlarda oyun oynarken veya normal masaüstünde kullanırken mouse'un 4-5 saniyeliğine gidiyor bağlantısı kopuyor olduğu gibi kalıyor. Dongleını 3 ayrı kablo ile bilgisayara bağlayıp denedim Ayrıca...
  20. J4rvisM

UI7 ile gelen parmak izi sorunu

Bakacağım teşekkür ederim Bir iki patch deneyeceğim, sorun yaşayan çok kullanıcı gördüm. Düzelteceklerini umut ediyorum
Geri