Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Rtx 3080 Düşük GPU kullanımı

İşlemciniz video'dakiyle aynı değil ki, kule tipi soğutucunuz varsa işlemciye OC yapın, sistem biraz daha rahatlayacaktır. 1765116742 Bu video sizin için daha tutarlı olabilir, her ayarı aynı yapıp test eder misiniz tekrar, ve bu arada PSU'nuz kaç Watt?
  2. Shyankh

4K çözünürlükte %99 GPU kullanımına ulaştığınız için bütün senaryolarda durum doğal görünüyor. Ağır olmayan oyunlarda ve optimizasyonu kötü olan oyunlarda bu sıkıntıları hep yaşayacaksınız ama işlemciye OC yaparak biraz da olsa durumu hafifletebilirsiniz.
  3. Shyankh

DLSS mi açık? 1765108341 Bende de i5 12400F ile RTX 4070 var, sistemlerimiz benzer, ben 3K'da oynuyorum (3440x1440), bütün oyunları Ultra'da açmak gerekiyor ve DLSS kapatmak gerekiyor, yani olabildiğince ekran kartına yük bindirmek gerekiyor, yoksa ekran kartını rahatlatacak her ayar darboğaz...
  4. Shyankh

🔥İndirim KIOXIA TransMemory U202 64GB USB Bellek - 139 TL

Yedeklik kalsın bu, usb 2.0 kullanıyor, pek hızlı değil, bu yüzden biraz can sıkıcı.
  5. Shyankh

❌İndirim Bitti! Baseus H1İ Bowie kulaklık 494 TL

Bu da değerlendirilebilir 640 TL, ANC var denmiş ama diğer sitelerde bakınca ANC'ye dair bir şey bulamadım. https://www.idefix.com/baseus-bowie-d05-anc-kablosuz-kulaklik-bluetooth-53-gri-p-3423368
  6. Shyankh

🔥İndirim Macbook Air M4 512 GB 52199₺

Problemlisin oğlum sen, şimdi de gitti M3'le kıyaslıyor, o da mı 256 GB yoksa :D, Hadi git işine ya, 512 GB Macbook Air M4 isteyenler için açılmış bir konu zaten, seni ilgilendiren bir şey yok
  7. Shyankh

🔥İndirim Macbook Air M4 512 GB 52199₺

2 Ay önce 50K'ya almıştım PT'den Öğrenci olarak, hala 50K civarına alınabilmesi güzel. 1763912172 -2 GPU, +Harici SSD masrafı, +Kablo masrafı, +Kablo karmaşası, +Yanında kablo ve harici SSD taşıma zorunluluğu Neden olaylara böyle bakıyorsun, konu sahibinin attığı ürün 512 GB, 10 GPU, senin...
  8. Shyankh

En uygun sistemi bul: enucuzsistem.com (Fiyat geçmişi ve Taksitli Fiyat Karşılaştırma geldi)

Bu işten kar etme veya işi büyütme gibi planlarınız varsa web scraping'in bu amaçla kullanılmasının yasal olmadığını hatırlatayım istedim ama site gayet güzel olmuş, elinize sağlık.
  9. Shyankh

Yardım Bu 12WHPR güç kablosu alınır mı ?

Bükülmesinde sorun yok, soket tam oturduysa sıkıntı yok ama öyle sisteme attığın linkteki gibi bir kablo iyi gider, güzel gözükmesi açısından ama linkteki kablolara başlıkta uzatma yazmışlar, eğer bunlar ek parça ise ek yapmak daha sakıncalı. Ek, uzatma kablosu değilse alınır, güzel de durur.
  10. Shyankh

Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

Muhtemelen sizde de temassızlık var ama tam olarak nerede olduğunu anlamak için ekiplerin ilgili olması lazım. Dediğim gibi bende fiber kablo ONT cihazına bağlanırken aradaki konnektör ile fiber kablo bağlantısının sağlıklı yapılmamasından kaynaklıydı.
  11. Shyankh

Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

Bende de o tarz bir sorun vardı, sürekli ping fırlayıp, sonra tekrar düşüyordu, online oyunlar oynanamayacak haldeydi, gelen ekip fiber kablosunun konnektörünün iyi takılmadığını bundan dolayı ara ara temassızlıktan dolayı internette sorun olduğunu söyledi, sadece fiber kablounun konnektörünü...
  12. Shyankh

En uygun sistemi bul: enucuzsistem.com (Fiyat geçmişi ve Taksitli Fiyat Karşılaştırma geldi)

Merhaba, bu sitelerin API'ları var mı yoksa Web Scraping metoduyla mı yazdınız?
  13. Shyankh

❌İndirim Bitti! Vodafone 5 GB 121 TL 10 GB 147 TL 20 GB 196 TL

Aynen benim de ayın 26'sı son, keşke bilseydim öyle bir olay olduğunu ya
  14. Shyankh

❌İndirim Bitti! Vodafone 5 GB 121 TL 10 GB 147 TL 20 GB 196 TL

Vodafone'da kampanya bitmiş mi? TürkTelekom'lu olduğum için taahhütümün tam olarak bitmesini bekliyordum, 1 gün bile erken çıksam cayma bedeli alacak.
  15. Shyankh

Honor 400 Pro 12 + 512 GB 32.199TL!

Honor 500 Çin'e özel diyorlar ama bakalım ne olacak, ayrıca Honor 400 serisinde de olduğu gibi Avrupa modeli çıkarsa özellikleri aynı kalmaz, her zaman Çin modelinden biraz daha az oluyor özellikleri ve kalitesi.
  16. Shyankh

🔥İndirim GRIMELANGE 2.ÜRÜN 1₺ 😱 (2 Sweat 340₺)

Yok maalesef, ilk defa alacağım ama sanki genel olarak kalıpları çok büyüklermiş gibime geliyor.
  17. Shyankh

He bunu diyorsun, aşırı kötü değil mi ya bu modeller, HB'daki 880 TL altı eşofman altları çok kötü duruyor. O yüzden 2 tanesini 880 TL'ye sipariş vermiştim de iade ettim, kendi sitesinde yeni gelen ürünler, en azından daha farklı güzel modeller daha ucuza gördüm.
  18. Shyankh

2 ürüne %10, 3 ve üzeri ürüne %15 indirim varmış, ayrıyeten tüm ürünlerde sepette %15 var. HepsiBurada'sa 1100 TL'ye 4 adet nasıl yaptınız, HB'dan 2 Tanesi 882 TL'ye sipariş vermiştim, iptal ettim şimdi.
  19. Shyankh

Ben de görüp şimdi HepsiBuurada'dan sipariş vermiştim teşekkürler ama kendi sitesinde daha ucuza gelebiliyor, mesela eşofman altı 500 küsür TL, ikinciye %15 ve üçüncüye %10 indirim veriyor, 1100 küsür TL'ye 3 eşofman, 700 küsür TL'ye de 2 eşofman alınabiliyor, HepsiBurada'dan daha ucuz, kendi...
  20. Shyankh

AtlasOS hazır bilgisayara kurulur mu?

Playbook yöntemi ile kuruluyormuş ama öncesinde temiz Windows kurulumu gerekiyormuş. Temiz Windows kurduktan sonra AME Wizard dosyasını çalıştırıp canlı şekilde halihazırda yüklü Windows'u modlayarak AtlasOS'a dönüştüryormuş, sonrasında sistemi yeniden başlatarak kullanamaya başlayabilirsin.
Geri