Arama sonuçları: *

1. Advocate

Secuzi LİG-3601 vs Pxn P5 vs Claw's tactical mortal

Katipke hocamın diğer bir forumdaki yorumu "Bütçeyi artırmazsanız secuzi veya pxn p5 en mantıklı seçimler. Pxn hepsiburada üzerinden 1500 liralara kadar düşüyor"
  2. Advocate

Yardım Direksiyon+shifter önerisi

Pedal hani ayrıca satılabiliyor ya hocam?
  3. Advocate

Aynen o bütçede ben olsam Secuzi'yi tercih ederdim.
  4. Advocate

@katipke Hocam PXN P5'i öneriyordu. Secuzi'nin de oem'ini bildiğimiz için onu da önerebiliriz. EasySMX X15'le aynı gamepad yalnızca bizim Türk firma üzerine kendi markasını bastırmış. Ancak Claw'ın oeminin ne olduğunu çözemedik. Fiyatına göre iyi duruyor ama diğer iki model daha baskın bence.
  5. Advocate

Hocam debriyajı yanında hediye verdiler :D Belki shifter da alırım diye yok demedim yani ne yapayım :D Komple seti 26K'ya aldım ben. Şuan debriyajsız 30K oldu fiyatı. 3 büyük forumda da bu fiyata alın bakın zam gelecek dedim kimse oralı olmadı :)
  6. Advocate

Simulasyon ekipmanlarının hiçbirinde gerçek araçtaki manuel hissiyatını alamazsın. Sizin fiestanın debriyajı serttir kavrama noktası farklıdır. Hemen her aracın pedal hissiyatı farklıdır yani bunlarla o arabayı kullanmayı öğrenemezsin. Trafiksiz bir bölgede araçla deneme yapman lazım.
  7. Advocate

Moza'da aynı paralara geliyordu. Shifter tamamıyla boş iş. Simracing yapacak adam kullanmıyor zaten H shifter fln. ETS'de vites atmak isteyen veletler için cazip geliyor. O yüzden shifterlı set gören gidip ona yapışıyor.
  8. Advocate

Konsolda Thrustmaster ve Logitech dışında alternatif yok zaten hocam. Bunlar dışında bir Fanatec var o da sadece sarı sitede yurtdışı. Buraya konu açanlar genelde Pc için soruyorlar. Ben de Direct Drive dışında birşeye para verilmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.
  9. Advocate

Stok varken vatanda 26k'ya sıfır veriyorlardı. 2. Ele ben şahsen o parayı vermem. Nasıl kullandıkları belli değil. Direksiyon setleri biraz hassas aletler. Ben önsiparişle 26k'ya debriyaj dahil VD6 almıştım ve çok memnunum.
  10. Advocate

Moza R5 şuan stoklarda yok. Benim kullandığım 2. Linkteki ürün VD6 Moza R5'ten daha güçlü. Ekstra olarak fren sertleştirme kiti de kutudan çıkıyor. Moza'da ekstradan 2k buna vermeniz lazım.
  11. Advocate

Rampage kim önerdi burada? 😄6 ayda ne oynadınız şimdi o da önemli.
  12. Advocate

Shifter desteği diye bir şey yok hocam. USB üzerinden herhangi bir marka shifterı direkt olarak PC'ye takıp kullanabilirsiniz. Bundle'ın içinde olmasına veya direksiyonla aynı marka olmasına gerek yok. İlkel G29 dışında tüm setlerin pedalları ve shifterları USB A veya Type-C olduğu için haricen...
  13. Advocate

Ya hocam shifter dediğiniz 3-4k ya bulunuyor. Adam gibi bir sistem aldıktan sonra shifter sonrasında alınır. G29 dışında Moza ya da başka bir Direct Drive set kullandınız mı? G29 Sadece ETS de düz yolda tır sürecek olanlar için yeterlidir tabii ki ama işin içine force feedback girince %10-20...
  14. Advocate

Motor dahil hocam. Motor direksiyon ve pedallar. Yalnızca shifter almanız gerekecek. Yalnızca ETS oynayacaksanız bir şey diyemem ama onun dışındaki her simulasyonda G29'un gürültüsü ve hissizliği lanet olsun seni aldığım güne dedirtir. V10 Pro'nun metal pedallı olan Ultra modeli de gelecekmiş...
  15. Advocate

Daha önce direksiyon seti kullanmadıysanız öncelikle adam gibi bir Direct Drive set alarak işe başlayın. Direksiyona, pistlere, pedallara alışın daha sonra 3-5K arası herhangi bir shifter alırsınız. Aceleniz yoksa şu ürünün stoklara gelmesini bekleyin. Sipariş verilmiş şuan gemide ürünler...
  16. Advocate

Bütçeniz nedir? Shifter'ı daha sonra alsanız olur mu acil midir? :D
  17. Advocate

Yardım Logitech G29 un kronik sorunları nelerdir?

Sanırım EUAS'ın sipariş verdiği VD6'lar geldi. Sitelerinden 24K'ya ilan girmişler. Adam gibi bir Direct Drive set almak isteyen varsa başka bir şey bakmasın! https://www.euas.com.tr/urun/pxn-vd6-6nm-direksiyon-motoru
  18. Advocate

Gamesir Cyclone 2 alınır mı?

Bence beyazı daha güzel gözüküyor ama maalesef kirlenmeye müsait.
  19. Advocate

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Sanırım EUAS'ın sipariş verdiği VD6'lar geldi. Sitelerinden 24K'ya ilan girmişler. https://www.euas.com.tr/urun/pxn-vd6-6nm-direksiyon-motoru
  20. Advocate

Gamesir Cyclone 2 alınır mı?

Alınır. O fiyat bandında en çok önerilen model zaten.
Geri