Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

İştah nasıl geri kazanılır?

Keşke ben de sendeki gibi iştahım kapalı olsa. Doğal yollarla kaliteli kilo al . Abur-cubur vb. yersen spor için iyi olmaz . Daha fazla yumurta yağlı et ve kendin doğal yapacağın fıstık ezmesi muzlu yoğurtlu ballı tatlı vb. yiyebilirsin. Yağ ve şeker ve zararlı maddeleri fazla olmayan ama...
  2. DonanımFikir

ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

Bence kaldığın yerden devam et. Amacım tüm haritayı da keşfetmek hatta . Açık ara en çok oynadığım oyun zaten.
  3. DonanımFikir

Durduk yere söyle bi mail geldi

Mobile Legends Hesap Kurtarma . Mailine kayıtlı bir hesabın yok ise birisi mailini kullanarak hesap oluşturmuş .
  4. DonanımFikir

Abartılı ve Zamansız Yemeyi Seviyor musunuz?

Ben de aşırı yiyorum diyebilirim. Gece yarısı da yemek yediğim oluyor. Bir işle uğraştığın zaman haliyle bir şey yemek de çok akla gelmiyor. Onun da etkisi vardır. Durumu kontrol edebilmen en iyisi.
  5. DonanımFikir

MONTAJ İŞLEMİ YAPILMAMAKTADIR?

Artık hazır sistem diye satılmadığı için .TRT Bandrol olaylarından dolayı risk de almak istemedi firmalar. TRT Bandrol Olayı Kendin videolar izleyerek yapabilirsin. Youtube'da vb. illa ki vardır. Risk almak istemiyorsan güvenilir bilgisayarcıya da yaptırtabilirsin.
  6. DonanımFikir

🔥İndirim Yüzey Temizlik Havlusu Tanesi 46 TL!

Direk kendi uygulamasından değil de tarayıcıdan kopyalayıp atmayı dene. PC için dediğim yöntemde refsiz link atılabilir çünkü.
  7. DonanımFikir

Pc kapalıyken elektrikler gidince zarar görürmü

Defalarca kez oldu sorun olmadı. PC de açıktı . PSU kötü değilse sorun olacağını düşünmüyorum.
  8. DonanımFikir

🔥İndirim Lenovo LOQ 15IAX9 32.999TL

İndirimler ile biraz daha bütçe konup bence RTX4060 lı bir laptop alınır. 30k altına tercih edilebilir 4050 laptoplar. Ayrıca LOQ İ5 ve RTX4050 serisi 2 kere aldım ve malesef sorun yaşadım. Batarya konusunda çok kötüydü.
  9. DonanımFikir

❌İndirim Bitti! Monster Tulpar T6 V3.3.1 Intel Core i7 13700HX 5060 laptop 43.499 TL

Doğrudur da . Çok absürt indirim değil gibi stok eriticekse . Erazer olan bu fiyatlara yakın satıldı tabii ki işlemci vb. daha düşüktü onda.
  10. DonanımFikir

❌İndirim Bitti! Monster Tulpar T6 V3.3.1 Intel Core i7 13700HX 5060 laptop 43.499 TL

Firmalar kendi sitelerinde genel olarak yüksek fiyatlar yazıyor. Farklı satıcılarda da aynı cihazı daha düşük fiyata gördüm.
  11. DonanımFikir

Ben de aldım. Uygun fiyat gerçekten ve Erazer Deputy 15 P1 MD62764 Intel Core 5 210H 16GB 1TB de öneriliyordu bu fiyat bandında. İşlemci vb. daha iyi gibi monsterın. Hangisi genel olarak mantıklı olur uzun kullanım vb. için? Bir de önemli olan batarya süresi. LOQ serisinde yaşadığım için bu...
  12. DonanımFikir

🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Tek bir ürün ekleyin indirimli oluyor
  13. DonanımFikir

Bayram Namazına Gidiyor Musunuz

Tabi ki gidiyorum.
  14. DonanımFikir

Bu Havit Sepeti Alınır Mı? kb900L , M5 Pro

Acil ihtiyacın yoksa daha kalteli marka ve modeller indirime düşer. Tabi ki bu fiyattan da düşmez. Bence kulaklık daha iyisi seçilebilir. Araştırıp karar verirsin.Sonuçta 100lerce ekipman modeli var. Sana hangi tip uygunsa ona göre seçersin.
  15. DonanımFikir

Hepsiburada üzerinden aldıgım kulaklığı iade edebilir miyim?

Sistem izin veriyorsa tabi ki dene. Ama satıcı kabul etmeyebilir iade edilen ürün satışa uygun değildir vb. diye.
  16. DonanımFikir

Samsung a26 Alınır mı?

Fiyat/Performans telefon değer. Amazon'da daha ucuz .Ayrıca çok hızlı şarj olsun diyorsan başka modellere de bakabilirsin. Ayrıca 2GB Ram ve 128GB Hafıza önemli ise senin için değer. Devasa bir performans farkı olmaz tabi ki.
  17. DonanımFikir

11.500 TL'ye bu sistem alınır mı?

Fiyat gerçekten uygun. APU sistem bile daha pahalı sıfırlarda. Termal macun çok para değil. Güzel bir cpu hava soğutucusu da alırsın yanına.
  18. DonanımFikir

Binance TR güvenilir mi?

Güvenilir sitedir. En büyük kripto alım-satım sitelerinden.
  19. DonanımFikir

Ram fiyatları 11 kasımda düşer mi?

İlla ki düşer. Efsane Cuma 11 Kasımdan sonra zaten. Alacağın yerde kupon vb. gelirse de uyguna düşürürsün.
  20. DonanımFikir

İdam cezası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kesin ve gerçekten ağır suç işlemişse olabilir. Ama adaletin tamamen düzgün işlemesi lazım ki sorun olmasın. Yine de şu devirde idam konusu mantıksız geliyor . En mantıklı olan suçlunun üremesini önleyebilmek.
Geri