Arama sonuçları: *

1. buğra ali

Yardım Ağır hasar kayıtlı r25

Beyler ağır hasarlı r25 almayı düşünüyorum fiyatı baya uygun granaj hasarından kaynaklı ağır hasar olduğunu belirtiyo ilan bilgisi: 2022 model 13k km ABS'li model Sıfır Mitas lastikler (500 km önce takıldı) Pasta-cila + seramik kaplama yeni yapıldı Quick Shifter mevcut R slider koruma takılı...
  2. buğra ali

Alibaba üzerinden toplu mal getirmek

geçmiş olsun reis bende işe girişemediğim için deneyim aktaramıycam maalesef ama üreticiye bi sor istersen onlarda oluyo ce belgesi ama ülkemizde geçerliliği nedir bilmem.
  3. buğra ali

3D Yazıcı tavsiyesii

Selamlar beyler, bir adet 3D yazıcı almayı düşünüyorum. Aslında bu bir deneme olacak ama iş odaklı ilerlemesini istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Ben Anycubic Kobra S1 Combo almayı düşünüyorum. Renkli baskı özelliği de mevcutmuş. Güncel sıfır fiyatı 36-37 bin TL civarında. İkinci el almayı...
  4. buğra ali

Yardım Telefonu motordan düşürdüm model 14 pro

kanka o çok değişebiliyor geçen sinirlenip duvara fırlattım duvarda göçük var telefona bişi olmadı bugün olan kaza da ise ekran değil camı kırık belki ekran kurtarılabilir ( ek olarak geniş açı kamerası çalışmıyor) 1748611219 sağol reis yaptığın karşılaştırma benim bi tık üstüm olmş ben bi tık...
  5. buğra ali

beyler aradım fppro firmasını fiyat bilgisi aldım ilk gittiğim yetkili servise benzer bi fiyat verdi ekran değişimi olarak 15k+kdv kameraya da bakmak lazım dedi şu an için bu fiyatlar çok yüksek kimse alpa tamir merkezine bi şans ver demiyor mu 8-9k ya çözerim dedi :shy:
  6. buğra ali

Beyler telefonu motordan düşürdüğüm yetmedi arkadaki vito ezdi ekran baya çatlak geniş kamerası açılmıyo model 14 pro ilk götürdüğüm servis 505dolar+kdv dedi apple servisi sonra alpa tamir merkezi diye bir işletmeye gittim orda da ekranın ön camını değiştirebiliriz %90 hallolabilir ekranı...
  7. buğra ali

başvuru 1-2k diye biliyorum ek ücret çıkarmazlarsa gümrük müşaviri firmasını ara fiyat al
  8. buğra ali

reis bende benimkilere çözüm bulamadım ama seninkisi kişisel ve risksiz olacağı için başvuru+gümrük müşaviri ücreti yeterli olabilir monar gümrük müşavirliğini arayabilirsin
  9. buğra ali

Ayrıca forumdan bir arkadaş yazdı Ben getirtebilirim diye. Anladığım kadarıyla Çinli bir satıcıyla anlaşmalı. Gümrük işi nasıl, o kısmı anlamadım ama adet başı fiyat verdi Fiyat kurtarıyor kar payı da bırakır ama Hiç güvenilir durmuyor Az sipariş verelim, ürün gelsin, öyle parayı gönderirsin...
  10. buğra ali

Temu iade de vergide ödeniyor mu?

lego siparişi vermiştim temu üzerinden 1000 parçalı legoyu bitirdim baktım hareket etmesi için gerekli 4 adet şeffaf lastik yok eksik gönderim diye işaretleyip iade talep ettim ürünü kargoya vermeden ürün ücretini hesap bakiyeme yüklediler aynı üründen sipariş verdim bu sefer içindeydi eğer iade...
  11. buğra ali

Evet beyler, konuyu güncellemek gerekirse bir yere varamadım. ChatGPT’nin yönlendirdiği şirketlerle konuştuğumda hepsi lojistik kısma bakıyor; onların yönlendirdiği gümrük müşavirleri de oyuncak kategorisinde olduğu için pek "olur" bakmıyorlar ve hemen danışmanlığa yönlendiriyorlar. İyi bir...
  12. buğra ali

lan laaa fikrimi çalmayın :shy:
  13. buğra ali

En küçük sorunum şirket kurmak gümrük ödemelerine de kabulüm sadece gümrükte sertifika sıkıntıları çıkmasından endişeleniyorum
  14. buğra ali

evet bende isterdim deneysel bi sipariş düzenlemek ama aynı yere çıkıyor
  15. buğra ali

Yardım 30 dolar üstü ürün alacağım gümrükte kalır mı yoksa vergisini ödeyip alırmıyım

Reis alibaba gibi sitelerde genelde nakliyat ücreti dahil edilmiyor nakliyat ücreti muhtemelen üründen daha pahalıdır ve bizim gümrükte nakliyat dahil 30 euroyu geçmemesi gerekiyor bu ürünü biraz zor getirtirsin
  16. buğra ali

yanlış bilmiyorsam numuneye bile sertifika almak için teste soksam aynı tutarda bi ücret cebimden çıkacak chatgpt cevabı: TSE Muafiyet ve Dosya İnceleme Ücretleri TAREKS kapsamında TSE (Türk Standartları Enstitüsü) muafiyet belgesi veya teknik dosya incelemesi gerekiyorsa, ek ücretler...
  17. buğra ali

Ce certificate, Test Reports (EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3) bu belgeleri alabildim chatgptye dosya olarak ekledim bunların TAREKS başvurusu için yeterli olduğu söylüyo bi kaç çine ithalat eden şirkete danışdığım zaman türkiyede tekrarlamam gerektiğini söylediler bunların 150k edebileceğinden...
  18. buğra ali

Toplu getirtilmesi gerekiyor alibaba üzerinden siparişler nakliyat dahil olmadığı için ucuz oluyor 5 part nakliyat ücreti çok pahalıya gelir alacağım ürünler 450$ satıcı gemi ile 30 gün sürcek yolculuğa 940$ istedi uçak 7-10gün 1600$ ve gümrük ücretleri dahil değil gümrük ücretleri de ürün...
  19. buğra ali

Alibaba üzerinden toplu alım

Selamlar 3-4 gündür Alibaba üzerinden ürün getirip Türkiye'de satmak üzerine araştırma yapıyorum bulmuş olduğum ürün lego muadilidir öncesinde AliExpress ve Temu üzerinden almış olduğum ürünlerden biridir normal lego muadiline göre gerçekten kaliteli diyebileceğimiz durumda ve fiyat olarak 1/10...
  20. buğra ali

Yok reis ya yeterli bilgiyi internet üzerinden edinemedim sorduğum yerlerde ücretli danışmanlık sağlıyor şimdi bütçe kısıtlı danışmanlık ücreti ne kadar düşük meblağ olsa da kesinlik olmadan herhangi bi ödeme yapmak istemiyorum güncel durum ise satıcı CE ve CPC sertifikalarını iletti bunlar...
Geri