Arama sonuçları: *

1. thepublicman

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Yetkili satıcıyı geçtim doğrudan markanın satıcısısın ve 3. bir elektronik firması senin yarı fiyatına resmi garantili faturalı satıyor tam tersine asıl sorun bu zaten konu içerisinde firmaya gelen tepkileri de görüyoruz bu doğru bir politika değil. Baz fiyatın olur ona itirazım yok ama bir...
  2. thepublicman

+ KDV + satıcı kar payı + trt payı + holosko den bakarsak minimum 10-11 ederi diye düşünüyorum bence garip olan xioami TR nin bu fiyata satmayıp Teknosanın satması
  3. thepublicman

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

eskisi gibi bakmıyorum bugün g733 vs geldi 2800 e 2100 e cloud 3 kablolu geldi. İlk haftada ki gibi stok ya da kampanya tadı yok
  4. thepublicman

ben de bayadır görmüyorum 17 depoda
  5. thepublicman

17 yi bedavaya almışsınız hangi gün yakaladınız hayırlı olsun
  6. thepublicman

sadece 1-2k kar değil vade farksız 6 taksitle aldığını düşün ayda 1500 civarı ödeyecek 10k ya rahat satar şimdiden eline 10k geçiyor. Mantıklı
  7. thepublicman

Bu ürün özelinde konuşuyorum 3-4 taneden fazla stok girmiyorlar toplu çekebilen yoktur takip edip sürekli farklı saatlerde almışlardır iki gün önce trendyol teknosa satıcısı stok girişi gayet iyiydi yayıldıkça stok bitiş hızı hızlandı bence 1-2 den fazla alan anca iki gün önce almıştır. Amazonda...
  8. thepublicman

Lanet olsun bütün bir nesil ekran başında F5 atıp al satçı oluyor
  9. thepublicman

Mac mini m4 çok iyi fiyat 25999 peşin fiyatına 4 taksit

Öğrendi indirimiyle bile 29 oldu maalesef kasım ayında indirimlerde 27 e sattı mediamarkt. 1 aydır bu fiyatlara yoktu. M5 geleceği için fiyatlar düşecekti ancak ram ve ssd fiyatlarının uçtuğunu düşünürsek bence iyi indirim
  10. thepublicman

stok girişi yine başladı bir bakın derim
  11. thepublicman

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

fiyatlar yine yüksek
  12. thepublicman

ilginç bir şekilde hepsiburada ve kendi sitesinde ki fiyatlar düşmedi dünden beri ara ara bakıyorum
  13. thepublicman

🔥İndirim 4299 TL GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz

https://www.itopya.com/gigabyte-gs25f2-245-200hz-1ms-hdmi-dp-hdr10-adaptivesync-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u28041
  14. thepublicman

Dün aldım sabah kargoya verildi Outlet değil sıfır ürün bu aralar teknosa iyi kampanya yapıyor outlet olduğunda belirtiyor geldiğinde tekrar bilgi veririm
  15. thepublicman

Bu fiyata daha iyisi yok ki bence 2 yıldan fazla gider bu
  16. thepublicman

❌İndirim Bitti! Bitti

tamam kriz var ama 16 GB DDR5 herhangi bir ram e aciliyet olsa dahi 5000 TL üstü vermeyin iyi öpüyorlar
  17. thepublicman

❌İndirim Bitti! 6600 TL WD Elements 3.5" 6 TB WDBWLG0060HBK

Disk fiyatları artıyor maalesef çabuk bitiyor
  18. thepublicman

❌İndirim Bitti! 6600 TL WD Elements 3.5" 6 TB WDBWLG0060HBK

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wd-elements-35-6-tb-wdbwlg0060hbk-tasinabilir-hard-disk-siyah-1180800.html
Geri