Arama sonuçları: *

1. Advocate

Gamepad önerisi (KABLOLU/KABLOSUZ)

Bu iki model Xbox 9. nesil ve Dualsense'den daha uzun ömürlü olur. İkisinden birini alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-mortal-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-chromatic-rgb-makro-silikon-switch-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-pm-HBC00009YXPS8...
  2. Advocate

Rampage Hydra Pro Gamepad iyi midir

Hayır Rampage'i kast etmiştir :) Wraith de ayrı problemli bir yer. 14 gün içinde kutusu açılmış ürünü iade almıyorlarmış. Tüketici kanunundan bihaberler.
  3. Advocate

1000tl Gameped önerisi

Onu da oynadık. 500 GB'lık Fanurex moduyla hem de :D ama şuan EA FC'de Pes de oynamıyorum. Ama konu sahibi Pes 2026 oynayacakmış :)
  4. Advocate

1000tl Gameped önerisi

E-football işte :) hani şu mobil oyun gibi olan.
  5. Advocate

1000tl Gameped önerisi

Bu bütçelere alınabilecek en iyileri bunlar. https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-mortal-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-chromatic-rgb-makro-silikon-switch-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-pm-HBC00009YXPS8...
  6. Advocate

Rampage v900 Alınır mı?

Hadi inşallah bakalım :) konuyu açan arkadaşa da nasip olur inşallah. Herkesin şu G29 ve altı çöplere muhtaç olmaması dileğiyle :D
  7. Advocate

Rampage v900 Alınır mı?

Neden klavye alıyorsun ki gamepad al işte dümdüz :D 3K'ya Gamesir Cyclone 2 var ?
  8. Advocate

Rampage v900 Alınır mı?

Canım kardeşim işte yoksa ne yapıyoruz almıyoruz :D 3K'ya alacağın direksiyon çok elzem bir şey değil. Çocuk olmak lazım zevk almak için ki onlar bile bir süre sonra yüzüne bakmaz :)
  9. Advocate

Rampage v900 Alınır mı?

Kim demiş satılmıyor? Manyetik klavyelerin hemen hepsinde var rapid trigger özelliği. Ben 3K'ya Mchose Mix 87 aldım bunda da var o özellik. Aktivasyon noktasını ayarlıyorsun ona göre hassaslaşıyor. Ama direksiyon var diye yarış oyunlarında denemedim.
  10. Advocate

Rampage v900 Alınır mı?

Çin'de PXN Simagic ve Moza dahil üretilen tüm direksiyonlar Rampage ile aynı fabrikada Lite Star Game tarafından üretiliyor :) ama kalite kalite üretim bantları var tabi. Aynı fabrika Simagic'e premium ürünler üretirken Rampage'a 30 dolarlık ürünler üretiyor. 1765464425 5k'lık manyetik klavye...
  11. Advocate

Rampage v900 Alınır mı?

10-12 yaşında değilseniz 3 e 5 e alacağınız direksiyon setinden keyif alamazsınız. Rampage V900'de force feedback yani herhangi bir geri bildirim yok. Potansiyometre ve yaylı bir sistemi var. Bozulma ihtimali en yüksek parçalar yani. Bu bütçelere direksiyon seti almak zorunda değilsiniz. Ya 15...
  12. Advocate

Rampage v900 Alınır mı?

Alınmaz nokta :)
  13. Advocate

Logitech G29 direksiyon seti Çok sert sağa sola dönmüyor

Hocam size kötü bir haberim var. EA'nın yaptığı F1'ler simulasyon değil :D Her ne kadar burada Senoly isimli vatandaş simulasyonmuş gibi anlatıyor olsa da alakası yok :D Yine gelse de bize G29'un frenlerini anlatsa keşke :P
  14. Advocate

iRacing aylık ücretli üyelik istiyor zaten onu cafede bulamazdınız :D O cafeler dediğiniz gibi çocuk oyalamak için. Simracing olmasa bile Forza'da dahi G29'un defoları ortaya çıkıyor. Yoldan çıktığın an direksiyondan tak tuk dişli vurma sesleri geliyor. Offroad yarış yapmak için kulakları...
  15. Advocate

Topluyor ya işte güzel kardeşim. Ghub'da Yay merkezleme gücü ayarı onun için :) 1765446189 Evet hiç bilmeyenler, özellikle de tek direksiyon tecrübeleri FFB'si kısılmış G29 olan arkadaşlar ilk force feedback'i yiyince bir afallıyorlardır. :D T300'ün torku 3.5 nm seviyelerinde. Assetto'da FFB...
  16. Advocate

Ne eğlendirmesi hocam ancak kafa şişiriyor. Ben yıllar önce ilk çıktığında DFGT ile başladım direksiyon işine. Sonra G29 kullandım. Thrustmaster T248 ilk çıktığında yurt dışından getirttim. Yok yok. Hepsi aynı oyuncak hissi veriyordu. Üstüne takır tukur sesleri de cabası. Artık 20K altına direct...
  17. Advocate

Yok yok o kadar kötü :D
  18. Advocate

Daha yavaş geri toplamasını istiyorsanız yay merkezleme gücünü düşürün. 1765444151 Burdaki ayarları deneyin. Sonuç olarak hissiz bomboş bir direksiyon olacak. G29 almayın diye kendimi yırtıyorum ama nerde....
  19. Advocate

Force feedback düşürün. Direksiyonun kendini toplamaya çalışması normal bir davranış. Gerçek araç kullanmadınız sanırım? Ki G29 çok da güçlü bir set değil o kadar yormaması lazım sizi. Önce damping ayarları ile oynayın. Sonra force feedback düşürün.
  20. Advocate

Hayır onun bozuk olmasıyla alakası yok. Oscillation deniyor buna Direct Drive direksiyonlarda da oluyor. Ghub'dan filtreleri açmanız lazım. Hızlı gidince direksiyon sağa sola sallanması normal. Düşük hızlarda gerçek araçlardaki gibi direksiyon yumuşak olur zaten. 1765443370 Dediğim damping...
Geri