Arama sonuçları: *

1. S

Bu pc bu fiyat nasıl

lınk atssana kanka
  2. S

Nvdia ekran kartı olan sistem düşünüyorum amdler daha uygun

hocam uzun zamandır pc yok olayları ne bunların
  3. S

Bu pc bu fiyat nasıl

https://www.itopya.com/dragon-5060t-v5-intel-core-i5-14400f-asus-geforce-5060-ti-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-o_h30251 ekran kartı 16 gb olsun istiyorum işlemci ve anakart nasıl ilerde update etmek istesem olur mu ?
  4. S

Nvdia ekran kartı olan sistem düşünüyorum amdler daha uygun

amd ekran kartları daha uygun geldi gözüme arkadaşlar neden nvdia almalıyım sizce amd alsam ne kaybederim
  5. S

Superonline Fiber vs Turknet VDSL

Bende yeni evime bağlatmak için baktım super online dan 850 ye şuan kullansigin paketin 1000 ligi var onu iste
  6. S

5000 serisi ekran kartlarinin amd karsiligi hangileri

Eyvallah hocam 5060 5070 ve karşılığı ekran kartları için işlemciler hangileri olmalı sizce
  7. S

5000 serisi ekran kartlarinin amd karsiligi hangileri

Arkadaşlar yakında pc alacağım araştırıyorum bayağı uzak kaldım bilgim yok denecek kadar az aldığım bilgisayarda 5000 serisi minimum 12 16 gb ekran kartı düşünüyorum ancak AMD ekran kartları durumu nasıl karşıma onlarda çıkıyor hangileri bu seviyelerde bunları karsilastirabilecegim site YouTube...
  8. S

Oem paket ne demek avantaji dezavantaji ne ?

Arkadaşlar bir kaç ay içinde kasa almayı, toplamayı düşünüyorum Ufaktan araştırmaya başlayayım istediğim şeyler kafam da şekillensin istiyorum sürekli oem paket oem kasa görüyorum olay nedir avantaj ve dezavantajı nedir ?
  9. S

Samsung G65B 27 inç vs 32 inç

Eyvallah hocalar 27 alacağım Bende o zaman zaten 16.1 inc laptoptan geçeceğim
  10. S

Yeni eve tasindim öneriler

güzeldir hocam fırınım olduğu için ihtiyacım yok ama kullanışlı bi ürün bence 1765469314 ilerleyen zamanlarda keyfi bir ihtiyaç :D teşekkürler
  11. S

Hangi monitör sizce ? Farka değermi

Hem rekabetçi hem hikayeli oynuyorum cs falan daha çok oynarım büyük ihtimalle o zaman 27 daha mantikli 1765456464 Dönüş yaparsa beklerim yorumlarini 1765456489 Dezavantajı oluyor mu panelinin
  12. S

Samsung G65B 27 inç vs 32 inç

Hocam bende aynı ikilemdeyim memnunmusunuz
  13. S

Hangi monitör sizce ? Farka değermi

Samsung odssey g65b modelini düşünüyorum 27 inc mi 32 inc mi sizce hepsiburadadan baktım arada 2000 2500 TL bir fark var linkleri bırakıyorum 32 inçte pikselleşme olur mu farka değer mi https://app.hb.biz/FwfSSKNhTppb https://app.hb.biz/5Fnb0BnWLkP5
  14. S

Yurt içi uçuşlarda kabin bagaj sorunu?

Teşekkürler dostlar
  15. S

Superonline fiberi gelecek sizce doğru mu?

Bende ev kiraladım daha gitmedim evde de fiber var görünüyor altyapı olarak 1000 veriyor yine bekleme olayı olur mu ya
  16. S

Kabin bagajı diye bir şey var hocam valiz koyuluyor el çantası için değil orası el çantası öndeki koltuğun altına koyuluyor 1765297200 Evet hocam dar değil valiz koyuyor millet ama açıkçası dikkat etmedim boyutları vs zaten el çantası koyan yok oraya dediğiniz gibi full valiz 1765297234 Kg...
  17. S

Dostlar yurt içi ucacagim 3. Uçuşum olacak kabin valizi için boyutlar firmalarda farklılık gösteriyor ve ne benim valizim ne de İnternette ki çoğu valiz uymuyor bir kaç cm ile Örneğin 55x40x20 diyor pegasus sitesinde Bende yada internette 55x40x23 gibi ölçüye sahip valiz var Bunları orada...
  18. S

Öneri 27 inç 2k IPS monitör tavsiyesi

Samsung odsey g65b güzel monitor ama paneli farklı
  19. S

Hangi monitörü seçmeliyim

Bende monitor alacam kanka g65 b düşünüyorum bir iki aya alacağım
Geri