Arama sonuçları: *

1. T

Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060

Dün vatan da indirime girdi 32800 e aldım. Herkes bir yorum yapıyor ama bu fiyat için iyi midir iptal edeyim mi? Kullanılır mı sizce
  2. T

35-40k bandın da laptop önerisi

35-40k arası laptop almak istiyorum, amacım oyun oynamak. Ek işler için de kullanacağım ama zaten onlar için işimi görür. İyi ve F/P bir laptop varsa 45k'ya kadar çıkabilirim. Yardımcı olur musunuz, lütfen teşekkür ederim.
  3. T

Laptop önerir misiniz

Laptop alacağım, net bir bütçem yok. Masaüstü sistemlerle kıyaslandığında, fiyat-performans açısından tatmin edici bulmuyorum. Ancak yine de fiyat/performans (FP) ürünü arıyorum. Minimum RTX 4060 ekran kartına sahip bir laptop almak istiyorum. Bu doğrultuda tavsiyede bulunabilir misiniz...
  4. T

Çözüldü✓ 40K ortalama bütçem var. Taksit seçeneği olan en iyi laptopları önerir misiniz.

Aklımda şu anda bu var. 6 taksit seçeneği sunuyor 39K
  5. T

4060-4070 Ekran kartlı laptop önerisi

Net bir bütçem yok 4070 lerin bazı modelleri düşebiliyor o yüzden yazdım. Ortalama olarak 4060 lı laptop arıyorum yardımcı olur musunuz? Oyun, iş ve genel kullanım için alıyorum 50 serisi ekran kartlı beklemek mantıklı mı?
  6. T

IdeaPad 1 151GL7 Laptop Tyре 82V7 alınır mı

IdeaPad 1 151GL7 Laptop Tyре 82V7 2. El 17 ay garanti var 6 bin tl alınır mı
  7. T

25 bin tl ye laptop önerisi

Sa dostlar biliyorum bu fiyata fazla yok. Arkadaşa bakıyoruz da oyunda oynamalık 25 k ya laptop önerir misiniz
  8. T

25-40 k arası laptop önerisi

Bütçem 25 ile 40k arasında fp ürün oyun için laptop almak istiyorum. 30k ya iyi bir ürün vardır fp onu alırım bana her türlü uyar. Öneri de bulunur musunuz lütfen
  9. T

İş için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar. Bana ucuza iş laptopu lazım, mail atacağım, excel gibi şeylerle ilgileneceğim de bana laptop önerir misiniz. Ucuz ve iyi olsa iyi olur, net bir bütçem yok ama çok olmaz. Teşekkür ederim şimdiden
  10. T

Bu laptop alınır mı veya başka önerirsiniz

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-15-fb0015nt-amd-ryzen-5-5600h-16-gb-512gb-ssd-rx6500m-freedos-156-fhd-144-hz-tainabilir-bilgisayar-7j3t4ea-p-HBCV00003L6NMP?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail Bu laptop alınır mı oyun için veya by fiyat bandında ne önerirsiniz
  11. T

İş için ve biraz da oyun için laptop

Lütfen önerir misiniz dün yazdım arkadaşa lazım kimse cevaplamadı indirimi kaçırdım iş için bir de arada oyun için laptop lazım. Bütçe 20 25k arası 1700936904 +up
  12. T

Laptor önerir misiniz 20 25k

İş için arada oyunda oynamak için laptop önerisi lütfen
  13. T

İş ve biraz oyun için laptop önerisi lütfen

20 25k arası bütçe de iş için arada oyun oynamak için laptop önerir misiniz lütfen
  14. T

Laptop alacağım öneride bulunur musunuz lütfen

Zamlar peş peşe geliyor bie tane almak istiyorum yeni nesil laptoplardan, bütçe 28 33 arası acer monster harici lütfen ne önerirsiniz. Bir de 3060 mı iyi 4050 mi teşekkür ederim
  15. T

Ddr5 li yeni nesil bir kasa laptop önerebilir misiniz

Bütçe ortalama 25 bin tl önerileriniz neler
Geri