Arama sonuçları: *

1. Mr8ilgin

HONOR 500 TÜRKİYE DE SATIŞA ÇIKACAK MI?

600 ne zaman gelir 1 senede 1 mi oluyor Buda?
  2. Mr8ilgin

HONOR 500 TÜRKİYE DE SATIŞA ÇIKACAK MI?

Globale gelmicek diyorlar doğru mu? Honor 600 gelecekmiş 600 gelecekse ne zaman gelir yoksa 400 pro almalı mıyım?
  3. Mr8ilgin

Arkadaşım bilgisayarıma 20bin veriyor satayım mı

Satarı bence 18k 20 iyi fiyat sat bence.
  4. Mr8ilgin

Honor magic 7 pro mu poco f 8 ultra mı

Honorun arayüzü daha sorunsuz bence ben honor tercih ederdim magic 8 de gelecekti sanki.
  5. Mr8ilgin

S25 Plus mı S24 Ultra mı?

S25 özellikleri bakımından genelde daha iyi ama ultra diğer seçeneklerde daha iyi. Ocakta s26 serisi çıkıcak. Sadece oyunsa s25 ama magic pro 7 de öneririm .
  6. Mr8ilgin

Yardım İphonedan samsunga gecme

Honor 70 kullandım ben güzel akıcı arayüzü gayet stabildi. Şuan s23 var bidaha telefon alırsam magic 7 pro veya honor 400 pro olurdu veya yeni modelleri.
  7. Mr8ilgin

Yardım İphonedan samsunga gecme

40ı geçemiyorsan en mantıklı honor 400 pro.
  8. Mr8ilgin

İphone 13 128gb 32k ya alınır mı?

13 alınmamalı. Honor 400 alabilirsin.
  9. Mr8ilgin

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Evet maalesef ama piyasası var golf 7den iyidir yine. Bak belki güzel bişey düşürürsün.
  10. Mr8ilgin

S25 ultra pil sorunu ve samsung ilgisizliği

Başka servise götür bide.
  11. Mr8ilgin

Iphone 13 mü Samsung Galaxy S25FE mi

Honor 400 proda var.
  12. Mr8ilgin

Tabletimi sattım sonrasında yaşadığım olay

Adama diyeceksin ki kargoyu açarken Video çektin mi çekmediyse güle güle diyeceksin ben nerden bilim senin yapmadığını falan filan.
  13. Mr8ilgin

47.000 TL'ye Samsung Galaxy S25 Plus mantıklı mı?

Bende de s23 var benimde şarjda problemim var. S25+ 47k iyi fiyat tabi depo demişsin cihaza görevi değişir. Ben mesela honor 400 pro alacağım genel olarak daha iyi özellikleri var ve ucuz. 1764323983 App cloud dan sonra samsunga güvenim kalmadı.
  14. Mr8ilgin

🔥İndirim 🔥Listerin 3'lü Ağız Bakım Suları 250 TL - 280 TL🔥

Alkol var bunlarda birinin ehliyetine el konulmuştu bunun yüzünden.
  15. Mr8ilgin

Orjinal Kara janti söküp replika jant almak

https://shbd.io/s/t7RPwlII Özel olarak istediğin bi model varsa zaten geçebilir.
  16. Mr8ilgin

16 inç için pahalı yani.
  17. Mr8ilgin

17 fazla değil mi sarı siteden bak bakim uygun olan jantları bulursun tse uygun olsun kırılma falan olmaz.
  18. Mr8ilgin

🔥İndirim Sony PlayStation 5 DualSense Wireless Controller - Midnight Black 4114₺

https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-dualsense-controller-siyah-bilkom-garantili-p-HBCV00006GPVK0?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.5...
  19. Mr8ilgin

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

S25 serisi indirimi.
Geri