Arama sonuçları: *

1. Carlzberg

Hyperx cloud3 Vs steelseries nova 7

C3S Wireless o bütçede mantıklı tek tercih.
  2. Carlzberg

3lü reverse fan tavsiyesi

Çok da kalitesiz değiller, daha doğrusu fiyatına göre değiller diyelim. 1000TL'ye 4x reverse fan baya bedava. Bütçe az daha çıkarsa Lian Li CL120veya TUF TR120 felan alınabilir.
  3. Carlzberg

3lü reverse fan tavsiyesi

Bütçe kısıtlıysa Dragos LS300 al geç uyguna.
  4. Carlzberg

Yardım Vade Farksız taksitle veya Vadesi Düşük Telefon Sahibi Olmanın yolu var mı ?

Hocam dalga mı geçiyorsun, yalan borcum mu var ne garip garip istekler bunlar, burada sana kolpa sıksam elime ne geçecek :D
  5. Carlzberg

Yardım Vade Farksız taksitle veya Vadesi Düşük Telefon Sahibi Olmanın yolu var mı ?

Biz alırken kampanya en fazla 50bin veriyordu 75 daha ortada yoktu. İkimiz de 50'şer aldık. O parayı da araç alırken kullandık :)
  6. Carlzberg

Avantajlı Kredi Kartı Önerisi ?

Kafe özelinde yorum yapmıyorum ancak genel e-ticareti düşünürsek; En çok kazandıran Bonus, daha sonra World.
  7. Carlzberg

Olabilir, çok değişken bir durum bu, kim bilir kaç farklı parametre işliyor arkada. Neticede, biri olmasa diğeri oluyor bir şekilde paranı alıyorsun bir yerden.
  8. Carlzberg

Kredi skorum 1700+ değil, Babamın kredi skoru da 1700+ değil, Bil bakalım kim ve babası bu kampanyalardan faizsiz kredi alabildi :giggle:
  9. Carlzberg

🔥İndirim Amazon %5 indirim kuponu (MAX 1000 TL)

Yanıltıcı başlık atmayalım lütfen. 1000TL indirim kuponu değil, %5 indirim kuponu (Max. 1000TL'e kadar.)
  10. Carlzberg

Açık ve net şekilde en güzel taktiği söyleyeyim. - Daha önce üye olmadığın ve kampanyası olan bir banka bul, - Sende yoksa, ailenden veya çok yakın bir tanıdığındna rica et, - Bankaya üye ol, - 0 faizli kredi çek, - Krediyle telefonu al, - Taksitle öde. Örneğin; Enpara 0 faizle 75.000TL...
  11. Carlzberg

ATX Akvaryum kasa önerisi

Bütçe çok az daha çıkarsa O11 Vision Compact alın geçin, bu işin 1 numarası. Kullanım şeklinize göre HYTE Y70 de olabilir.
  12. Carlzberg

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

15 Pro FineWoven yapıştırdım bir tane teşekkürler.
  13. Carlzberg

❌İndirim Bitti! Ps5 Pro 38.999 9 taksit

Satıcıya dikkat edin de.
  14. Carlzberg

❌İndirim Bitti! Asus ROG-STRIX-1000G-AURA POWER SUPPLY 8.369TL

Biliyorum hocam RM'de aynı, arkasında ayar tuşu var hatta sessiz ve performans modları vs. Ama tabi yine dediğim gibi RM'nin kıyasta olmadığı bir senaryoda Aura en mantıklı seçenek olmuş oluyor. Öyle demeyin, zamanında bir ASUS TUF psu kullandım, tövbe edersiniz yani :) Güzel ama yine de o...
  15. Carlzberg

Hayır plat değil gold, Aura'dan da iyi değil, bir tık altı oluyor.
  16. Carlzberg

Aklıma ilk gelen RM1000x örneğin, indirimlerle bundan çok da farkı olmayan fiyatlara gayet alınıyordu. Güncel olarak stoklarda yokmuş henüz gördüm, ara ara gelip gelip biten bir model, örneğin kendi kullandığım RM850x'i de zamanında bu şekilde güzel bir fiyata alabilmiştim 7 bandında. 0 ses...
  17. Carlzberg

Aynı markanın en üst segment ROG kasasında PSU kısmı görünüyor, tam da bu amaçla ona göre yapılıyor zaten bu PSU'ların aydınlatması vs, kimse görseline bakmıyorsa ASUS niye ışıklı yapıyor bu psu'yu, biraz mantıklı düşünelim öncelikle :) Ek olarak benzer paralara daha iyi, A+ Tier PSU'lar mevcut...
  18. Carlzberg

PSU görünür yerde olan bir kasanız varsa ve aşırı şekilci biriyseniz belki ama onun dışında çok pahalı fiyat.
  19. Carlzberg

Tek modül Rami nereye takcam

Soldan 2. olana.
Geri