Arama sonuçları: *

1. ogulcankn

İstanbulda PS5 nereden alabilirim?

Kahraman konsol iyidir
  2. ogulcankn

İPHONE 14 PRO'DAN - 15 PRO MAX'E GEÇMEYE DEĞER Mİ?

aynı geçişi sağladım, şu an aşırı memnunum sanırsam 2-3 model sonrasına kadar değiştirmeyi düşünmüyorum
  3. ogulcankn

İŞLEMCİ FAN AYAĞINI NASIL SÖKEBİLİRİM?

1759336619 yardım ☹️
  4. ogulcankn

İŞLEMCİ FAN AYAĞINI NASIL SÖKEBİLİRİM?

Hocalar merhaba, işlemci fanını söktüm fakat ayakları kaldı. Alttaki dubel gibi seyleri sıkıstırıp ittiriyorum ama hiçbir şekilde çıkmıyor nasıl sökerim?
  5. ogulcankn

❌İndirim Bitti! 🔥107799 TL MSI VECTOR RTX5080 32/1 TB LAPTOP (Borderland 4 ve Battlefield 6 hediye)

Güzel seçenek, aldım bakalım nasıl bir şey gelecek görelim…
  6. ogulcankn

🔥İndirim Thermalright Soğutucularda İndirim - Vade Farksız 3 Taksit

i5 10400F için alacagim, soğutucum bozuldu. XPG valor air’e sığar değil mi bu 120 plus v2?
  7. ogulcankn

900 TL'ye Spigen ekran koruyucu alınır mı

evet hocam ben de öyle bir his alıyorum, ve dokunurken çok mat hissettiriyor.
  8. ogulcankn

Normal hocam, hayalet hoşuma gitmiyor.
  9. ogulcankn

Aldım, gayet memnunum.
  10. ogulcankn

🔥İndirim Hepsiburada satıcılı RTX 5070 Gaming trio 31899₺

3060’dan geçmeyi düşünüyorum, XPG Valor air’e sığar mı?
  11. ogulcankn

KAZA YAPTIM VE KUYRUK SOKUMUMU HİSSETMİYORUM.

Tekrardan geçmiş olsun hocam, elimizden bir şey gelirse yardımcı olmak görevimiz 🙏🏻
  12. ogulcankn

Hocam işinde amatör değilse kişi çok rahat algılar, fraktürlerde kılcal olanları da var.. Her şeyi tomografiye bağlamamak gerekiyor. Tomografi dediğimiz cihaz çok fazla radyasyon yayıyor, kişinin sağlığı için röntgende teşhis edilemeyen elzem durumlarda tomografiye dönülür. Örneğin 1 Beyin...
  13. ogulcankn

Kemer yine bir nebze yukarıda kalıyor fakat yine sakrumun başlangıcına denk gelecektir, amatörce bir çekim gibi geldi. Biz de acilde çalışıyoruz, bizde devletteyiz ama böyle ayrıntılara dikkat ediyoruz. Önerim şudur hocam; Eğer ki ağrınız şiddetleniyorsa hastaneye gidip güzelce derdinizi...
  14. ogulcankn

Saçma bir çekim, pantolon düğmesi, fermuar gibi ufak ayrıntılara dikkat etmemişler; evet acil olabilir ama sakrum, koksiks çekimlerinde bu detayların görüntü dışında olması gerekir.
  15. ogulcankn

devlet hastanesi mi hocam burası? çok kötü bir çekim açıkcası. Değil koksiksi görmek sakrumu bile zor görüyoruz. 1754076456 Ayaklarını totona kadar çektiğinde kuyruk sokumunun iç kısmına doğru bir ağrın var mı? Cenin pozisyonu gibi düşünebilirsin yan yatarak ama.. Eğer ki içeri vuran bir ağrın...
  16. ogulcankn

Sayın hocam, sadece AP görüntü çekmemişlerdir umarım. Bunun bir de lateral yani yandan görüntüsü olması gerekiyor… 1754076146 dediğiniz hiçbir belirtiye hiçbir hoca tomografi istemez hocam maalesef…
  17. ogulcankn

Hocam kime göre bu karar alınıyor tam olarak? En net kırık röntgende belli olur.
  18. ogulcankn

düşer tabii ki.
  19. ogulcankn

Kırık en güzel röntgen ile belli olur, filmin görüntüsü vs var mı?
Geri