Arama sonuçları: *

1. kadiiruzun

Seat Leon 1.4 EcoTsi DSG Eksper Yardımı

Fiyat alman lazım sanayiden ya da yetkisi servislerden.
  2. kadiiruzun

DSG elinde kalmadığı sürece sorun yaşamazsın.
  3. kadiiruzun

Hocam aracın önden kazası var. Boyasız göçük düzeltme ile düzeltilmiş. Sök-tak olan yer farklı ekspertizde değişen olarak çıkabilir. Expertiz firmasının adını göremedim fakat sağlam bir yere yaptırılmadıysa muhtemelen değişendir. Motor terletme hepsine yazıyorlar. Dsg'de vuruntu var hepsine...
  4. kadiiruzun

HAWK FAB V5 ALINIR MI ?

Yaklaşık 2 sene oldu. Aldığımdan beri düzenli bakımlarını (temizlik ve yağlama işlemleri) yapıyorum. Bir sorun ile karşılaşmadım. Tavsiye ederim. Rahat ve kaliteli koltuk.
  5. kadiiruzun

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Samsung m7 32" ya da 43" olabilir. Güzel bir fiyat indirimi ve peşin fiyatına taksit ile çok avantajlı hale geliyor.
  6. kadiiruzun

🔥İndirim Fantom Araç Süpürgesi 779₺

Farklı bir markanın bu şekilde araç süpürgesini kullanıyordum. Ben pek faydasını görmedim. Yine temizliyor fakat benim istediğim şekilde değil.
  7. kadiiruzun

40K FİYAT BU SİSTEM İÇİN NASIL ?

Bu sistemin linki var mı?
  8. kadiiruzun

90K BÜTÇE İLE BEYAZ PC TOPLAMA EKRAN KARTI ÖNERİSİ SİSTEM GÖRÜŞLERİ

Bence satın alım yapılmadan bu geceki indirimlerde beklenebilir.
  9. kadiiruzun

Bu vans mı yoksa campus mu sizce?

Campus hakkında bir bilgim yok maalesef. Kullanmadığım için yorum yapmam yanlış olur.
  10. kadiiruzun

Bu vans mı yoksa campus mu sizce?

Vans Knu Skool'u yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Vans genel olarak rahat bir ayakkabı değil belirtmek isterim. Canlıda bu ayakkabıyı görmediysen çok şişko bir yapısı var bilgin olsun. Ayağın büyükse dahada büyük gözükecektir. Fakat güzel ayakkabı, herhangi bir deformasyon ya da yırtılma söz...
  11. kadiiruzun

5060 lı DDR5 li sistem güzel fiyat

VOK Sistem 30.999₺
  12. kadiiruzun

ACİL anakart tavsiyesi

Bende o işlemci özelinde anakart bakıyorum. Sanırım bu anakartta karar kılacağım. Tabi bütçede önemli. MSI MAG X670E
  13. kadiiruzun

Ofis için laptop arıyorum 10/15k

Bu tarz bir şey bende arıyorum. Fakat hepsinde şarj sorunu olduğunu gördüm.
  14. kadiiruzun

❌İndirim Bitti! PLAYSTATION 5 1 TB SLİM 19.990 TL 🔥

Ben asıl buradaki garanti sürecini merak ettim. İthalatçı garantili mi getiriyor yoksa TR garantili mi olacak?
  15. kadiiruzun

🔥İndirim Samsung M7 2025 32 İnç 4K Tizen Monitör 8.199 TL

Bu monitörün samsung mağazasında öğrenci indirimi var mı?
  16. kadiiruzun

F/P İnternetli Ev Kamerası Önerisi

Evin içerisinde kullanacağınız için kameranın yazılımının güvenliğide araştırılmalı bence. Yakın zamanlarda haberlerde gördüğümüz olaylar iğrenç. İnsanların kamerasına bağlanarak ev içerisindeki görüntüleri kaydetmişlerdi.
  17. kadiiruzun

Macbook Pro için Monitör Önerisi

Direkt Apple'ın monitörünü almanı tavsiye ederim. Retina ekran 5K çözünürlük, daha iyisi piyasada yok.
  18. kadiiruzun

Python install Arcade sorunu

Belirttiği dosya yolundaki dosyayı kontrol edin. Dosyayı bulamadığı için hata alıyorsunuz.
  19. kadiiruzun

🔥İndirim Akko Fun60 Pro 1999TL

Arkadaşlar selam, ben fun60 pro modelini aldım. Bu klavyenin bir driver'ı vs var mı? Yeri burası mı bilemedim. Farklı konu açmam gerekiyorsa haber verin lütfen.
Geri