Arama sonuçları: *

1. James Gg

Çözüldü✓ AMD Wraith Prism alınır mı

Teneke soğutucu 500₺ verilmez yukarıdaki arkadaşın dediği iyidir.
  2. James Gg

Bu kasayi fiyat bicermisiniz ortalama 2. El 3060 amd ryzen 5500

Ben almazdım şahsen kazık sana attığım PC 10 gömlek üstü onun ve 13k maliyeti ama sen bilirsin. Furmark ve cinebench R23 testi yapıp al alicaksan
  3. James Gg

Yardım Bu monitöre bu kablo uygun mu ?

Hocam aklıma takılan şey attığım adaptörde AC yazıyor monitörün arkasında DC yazıyor girişleri felan uyar sanırım da bu önemli bir engel mi ? Orijinal adaptör piyasada zaten yok no name ler 500₺ bu 100₺ ye geliyor
  4. James Gg

Karneler alındı kim ne aldı?

12 misin ? 1750424320 Adaletine seveyim Dünya biz malız 4 senedir gereksiz herşeye çalışıyoruz
  5. James Gg

11 e geçince benimde 8 den fazlaydi 12 biterken veriliyor muhtemelen
  6. James Gg

12 misin
  7. James Gg

8. James Gg

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tutmadı Alttaki İstanbul'da yaşıyor
  9. James Gg

Onur belgesini onursuzlar almış bu sene 95 takdir+ üstün başarı (6 kere takdir alınca mi ne veriliyormuş) Bu ortalamalar da bı işe yarasa 75 obbli arkadaşım benden daha iyi yks sıralaması yapicak muhtemelen.
  10. James Gg

Adaptörde de 19v 2.1A yazıyor
  11. James Gg

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Pttyle en son 2 sene önce geldi kargo ama bakalım %80 Aras getiriyor kargolarımı.
  12. James Gg

Ptt ye verilmediğini belirtiyor herhalde bilgim yok benimde herkes aynı şeyi yazmış
  13. James Gg

Bizim iş tamam herhalde 60 la başlıyor ve yunex
  14. James Gg

İmkanı yok daha 3 gün oldu 1 haftayı geçer gelmesi. İlk alanlara.bjle
  15. James Gg

Monitör aldığımdan beri canı isterse çalışıyor akşam kapatıyorum sabah açılmıyor felan %99 adaptör sorunlu orijinal adaptör almaya gerek var mı sizce çok pahalı 500-600₺ vermek istemiyorum. 100-240w 50-60hz adaptörleri var ama Output değeri uymuyor sanırım çoğunun İnput Output değerleri...
  16. James Gg

❌İndirim Bitti! Moza Racing R5 25.999 TL

Bundaki dişli sesi kulaklıkla bile duyuluyor .d şuan da fiyatları bedava 3-4k felanda o sese katlanilmaz
  17. James Gg

❌İndirim Bitti! Gigabyte M27U 4K 160 Hz (OC) Monitör 13.999 TL

Çok fark edicegini sanmam boşa kullanım sıcaklık artar. FPS düşer
  18. James Gg

Yardım Sıvı soğutma ile masaüstünde 80 derece ryzen 5 5500

Bu yeterli olucaktır hocam 200₺ ye olan versiyonuda alınabilir https://www.trendyol.com/alfais/4303-4-pin-fan-coklayici-y-pwm-coklayici-splitter-kablosu-p-34342931?boutiqueId=61&merchantId=111727&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
  19. James Gg

❌İndirim Bitti! Moza Racing R5 25.999 TL

%60-70 i satıyor knk ilanlara gir bak binlerce direksiyon seti ilanı var hep 2-3 aylık
Geri