Arama sonuçları: *

1. abdulkadir1998

Icloud' hesabından androide whatsapp mesajlarını aktarma

Merhaba iyi günler ben normalde iphone kullanıyordum ve icloud hesabıma whatsap yedeğim vardı fakat telefon değiştirdim anlık dalgınlığıma geldi ve whatsap uygulamasını yeni android telefonuma yüklemeden qr kodla aktarmayı unuttum apple cihazımı komple sıfırladım ve şimdi whatsap sohbet yedeğimi...
  2. abdulkadir1998

S25 ve Fiyatı Hakkında

Öyle yapayım o zaman ya amazondan alayım orada fiyat politikası var sanırsam farkı alınabilliyordu
  3. abdulkadir1998

S25 ve Fiyatı Hakkında

Yani aslında çok telefonla uğraşan oynayan bir insan değilim telefonum eskidi iphone se2020 kullanıyorum 6 sene olcak yeterince işimi gördü kompakt bir telefon almak istiyorum çok yüksek fiyatlara çıkıp iphone pro serisini almak istemiyorum orta segmentte de düz iphone kullanmak istemiyorum. S25...
  4. abdulkadir1998

S25 ve Fiyatı Hakkında

Merhaba iyi günler aslında bu konuyu açma sebebim bir fikir sahibi olmak. Ben telefon almak istiyorum bütçe 40-50 arası ve aklımdaki telefon samsung s25 bu telefonu kullanan varsa öncelikle fikrini almak isterim diğer bir husus ise ben bu telefonu kasım aylarının sonunda doğru 42 bin tl gibi bir...
  5. abdulkadir1998

Türktelekom Discord Hakkında

Kaspersky'den vazgeçemem ya neyse artık girmicez o zaman discorda
  6. abdulkadir1998

Kaspersky kullanıcılarında aktif olmuyormuş sanırsam bende kaspersky kullanıyorum 1764259566 Dns çalışmıyor o goodbydpi'de kullanmış olduğum virüs programından dolayı virüs olarak görüyor programı kaldıramam kaldık ortada
  7. abdulkadir1998

D Denedim olmadı ya
  8. abdulkadir1998

Merhaba ben Türknetten, Türktelekoma geçtim fakat dns çalışmıyor discord girmem gerekiyor. Telefondan giriş sağlayabiliyorum ama pcden giriş sağlayamıyorum vpn vs. kullanmak istemiyorum herhangi bir program kullanmadan bunu çözmenin bi yöntemi mevcut mu. Modemden falan ayarlama gibi
  9. abdulkadir1998

Vodafone hat taşıma kurye teslim

Kanka ona bir şey diyemem ama bizim arkadaş beceremedi belki bir şekilde halledersin
  10. abdulkadir1998

Vodafone hat taşıma kurye teslim

Bu durumun aynsıını benim arkadaşım yaşadı kabul etmediler maalesef oda gidip kendi üstüne aldı hattı
  11. abdulkadir1998

Kulaklıkta cızırtı problemi

Merhaba iyi günler dilerim benim masaüstü bilgisayarım var ve ben ön taraftaki jak girişine kulaklık taktığımda normal youtubedir,netflixtir vs.dir platformlarda herhangi bir cızırtı vs. yokken rdr 2 dir online oyunlardır bunlara girdiğimde kulaklıktan cızırtı sesi gelmeye başlıyor. Telefona...
  12. abdulkadir1998

WL Mouse Modelleri Hakkında

Teşekkür ederim siparişi verdim bakalım gelsin bi deneyim
  13. abdulkadir1998

T Teşekkür ederim mini alayım bari deneyeceğiz artık delikli hoşuma gitmezse sora alıcaz. Razerin mouselerinin hiç birisini beğenmiyorum bana hitap etmiyor
  14. abdulkadir1998

Ona da baktım aslında lakin sarj konusunda bir kaç şikayet gördüm donglenin olmaması ve kutu içeriğinin zayıf olmasından onu elemek zorunda kaldım çok hoşuma gitmişti ama eksileri beni bir tık uzaklaştırdı
  15. abdulkadir1998

Peki bu delikli mouseler çok rahatsız eder mi beni ilk defa kullanacağım
  16. abdulkadir1998

Ya bütçe konusunda çok sınırlı değilim o yüzden iyi bir mouse olmasını istiyorum razere baktım çok kabaydı logitech superlight da kaba göründü bu mouseler biraz daha güzel gözüktü ama delikli mouse hiç kullanmadım.
  17. abdulkadir1998

Merhaba iyi günler ben WLMouse modellerinden almak istiyorum fakat model konusunda henüz bir karar veremedim. 2 Model arasında kaldım bunlardan bir tanesi wl x max diğeri ise wl x mini. Elim çok büyük değil tam olarak ölçmedim ama 16-17 maks 18 cm falandır. Mouse olaylarından da çok anlamadığım...
  18. abdulkadir1998

Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerileri

Teşekkür ederim yani o dediğim modelde bi mikrofon olsa her şey okey ama yok olan modelide stokta yok onu beklicez artık tekrardan teşekkür ederim yine kontrol edeceğim
  19. abdulkadir1998

Ben kulak üstünü de sevmiyorum saçlar uzun bağlamak istemiyorum darlıyor beni ama trde maalesef adam akıllı bi kulak içi bulamadım
  20. abdulkadir1998

Tavsiye için teşekkür ederim onları da gördüm aslında ama ne bileyim çok içime sinmedi. O yüzden arayışlardayım
Geri