Arama sonuçları: *

1. T

Arc raiders alınır mı?

Noktalama kullan. Böyle sanki laf sokmaya çalışıyormuş gibi bi algı yaratıyorsun. Emin ol senin hocanın 2 - 3 katı yıl oyun tecrübem var.
  2. T

Arc raiders alınır mı?

Almayı düşünüyorsan şu aralar tam sırası çünkü oyunda bi wipe mantığı var sezon sonu ekstra gelişmek için karakterin envanteri, bazı ozellikleri sıfırlanıyor ve şu sıralarda olması lazım.
  3. T

Arc raiders alınır mı?

Yani biraz da size bağlı, benim mentalim çok sağlamdır, exfil de pusanlar beni yıldıramaz, sağlam loot girsem de third party yemek benim için sorun değil, birşeyler bulmaya çalışmak ve sürekli gelişmeye çalışmak beni sarıyor, sürekli tetikte olup etrafı kolaçan etmek beni yormaz diyorsan al kral.
  4. T

Arc raiders alınır mı?

Ben bi hevesle aldım oyunu 10 saat oynadım sonra bi ağır geldi oyunu açasım gelmiyor. Solo oynadığım için sanırım bende gitmedi oyun ama sanki her an oynayabilirim gibi duruyor fakat açmaya da hevesim yok. Pişman da değilim aldığım için. Garip bir yerde şuan.
  5. T

Çözüldü✓ Fan hızı aniden %100 oluyor

Fan eğrisini ayarlamakta yetmiyor pbo ayarlarını biraz kısmak gerek fakat değmez 5-10 saniyelik bi sıçrama için.
  6. T

Çözüldü✓ Fan hızı aniden %100 oluyor

Nedeni ddr5 işlemcilerin boost değerlerinin yüksek olması oyuna girdiğinde işlemci anlık olarak %100 kullanıma çıkıyor, haliyle sıcaklıkta top yapıyor. Oyun açılıp yüklendiğinde düzelir gayet normal her sistemde olur. Fan devrin boşta düşükteyse sesi abartı bulman normal.
  7. T

Yeni hdd montajı sonrası pc açılırken gelen ses

hddlerde normal benim eski hdd AMR 2 mermiyi namluya verir gibi ses çıkarıyordu
  8. T

Yardım Noctua fanları nerden bulabilirim?

arctic bionixlerin sesi yüksek devirlerde garip bi sinek vızıltısı gibi oluyor ama diğer fanlara göre daha düşük desibelli
  9. T

75 hzden 200 hz geçince fark olur mu

çağ atlarsın
  10. T

25.12.1 Güncellemesi ve Redstone hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kas olarak gerçekten çok iyi işler başardılar evet kabul edilmeyecek olsa zaten böyle bir rekabet oluşmazdı. Ben en azından FSR 3 için biraz görüntü iyileştirme çalışmaları yapmalarını dilerdim quality bile hiç tatmin etmiyor leak olan optiscaler fsr 4 gayet güzel görünüyor FSR 3 kadar fps...
  11. T

Tamam sen Redstone başlığına yorum yap neden konuları birbirinin içine çekme gereği duyuyorsun anlamadım 2 adet ana başlık var orada yeni güncelleme sizce nasıl ve eski rdna teknolojileri yenileme alır mı? İkisini birbirine karıştırmada nasıl bir mantık arıyorsun onu çözemiyorum.
  12. T

Mfg yeni bir teknoloji ben yeni teknolojileride eski versiyonlara getirsin diye bir argüman sunmadım farkındaysan. Hali hazırda olan teknolojilerini geliştirmesi gerekiyor bir giriş yapıp bıraktılar. Yaptık mı yaptık kafasıyla ilerliyorlar, yaptılar tamam ama ne kadar kullanışlı orayı...
  13. T

7000 serisinin tamamen terk edilmesi ve gelen güncellemelerin sadece 9000 serisi baz alınarak yapılması sizce ne kadar mantıklı? Sizce ilerleyen süreçlerde eski rdna sürümlerini de hatırlarlar mı? Yoksa ürün yükseltmenin vakti geldi mi?
  14. T

Bilgisayar 30 sn de açılıyor

bilgisayarın geç açılmasını düşürmek için biostan memory context restore ayarını 30 güne çek biostan biosa değişiyor bu ayar kapatabiliyorsan kapat, açıkken her açılışta ram kontrolü yapar 30 günde bi yapsın çok bi makarası yok. Oyunda ses tekerleğiyle oynadığın zaman ekranda çıkan ses ayarı...
  15. T

Çözüldü✓ Toplama pc aldım ama istediğim fps alamıyorum

Bende bunu anlamıyorum hocam ürün seviciliği olur tamam da adam 180-200 demiş hani 130-150 dese tamam diyeceğimde o işlemciyle hayal o fpsler ama arkadaş anlamıyor ne yazık ki.
  16. T

dağda bayırda görür sadece, sabit yazdım oraya gördüysen.
  17. T

2k monitöre geçmediysen normal değil. Windows yüklü geldiyse orjinal sitesinden temiz kurulum yap. Bu arada 6600, 5600 ile 180-200 fps sabit vereceğini pek düşünmüyorum pubg de
  18. T

XPG K Mesh Kyber Kasa ve PSU alınır mı ?

Nasıl bir sistemde kullanacaksın? psu güzel fakat kasa pek yeterli gelmediğinden kasayı değiştirdim.
  19. T

Ryzen 5 7500f rtx 5060ti 16gb 43bin TL

gayet besler 180w gpu
  20. T

Yardım 165-180 Hz monitör önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-255f-e20-24-5-0-5-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1138595962.html biraz daha uygun olsun diyorsan bu da tercih edilebilir...
Geri