Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ 2.EL LAPTOP SOĞUTUCU SATACAĞIM FATURA KISMINDAKİ KİŞİSEL BİLGİLER NE OLACAK?

Bende öyle düşündüm de alacak olan arkadaş fatura isteyebilir o yüzden sordum.
  2. M

Çözüldü✓ 2.EL LAPTOP SOĞUTUCU SATACAĞIM FATURA KISMINDAKİ KİŞİSEL BİLGİLER NE OLACAK?

Bende onu düşündüm ama geçerliliği oluyor mu öyle faturanın? 1767099926 Ayrıyetten sahibinden ilanında e arşiv faturasını dediğiniz gibi düzenledikten sonra ilan fotoğraflarına eklememin bir sakıncası var mıdır?
  3. M

Evet hocam nasıl çözebiliriz diye düşünüyorum ben de.
  4. M

1-1,3 ay önce falan memo fl08 laptop soğutucu aldım kullandım fakat benim laptopu ızgaralı gereği soğutmuyor sanırım bunu satıp normal fansız laptopun altını 2-3 cm yükselten metal çelik standlardan alacağım fakat garanti belgesi kutu fatura her şey var ama garantiye gönderileceği zaman sadece...
  5. M

Yardım Game Garaj Slayer R9T Ekranı Kapatınca Uykuya Girmiyor

Gamegaraj Slayer R9T 5060 modelini kullanıyorum bende direkt ekranını indirdiğimde uyku moduna geçiyor ve güç tuşuna basınca da geçiyor ayrıca fn+f1 yapınca da direkt geçiyor. Yeni aldım laptopu uykuyla alakalı ayarlarıyla oynamadım sizde bir sorun var gibi hocam servise gönderebilirsiniz bence.
  6. M

Çözüldü✓ GameGaraj Slayer R9T RTX-5060 Boşta İşlemci Isınma Sorunu

Sordum hocam gruba girip arkadaşlar normal dedi zaten laptopta bir problem yok, aynı işlemciye sahip asus tuf kullanan başka bir arkadaş da sordum youtube testlerini de inceledim normal gibi herhangi bir şey yapmayacağım.
  7. M

Evet bir konuda görmüştüm. 1764184819 https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamegaraj-slayer-r9t-5060-isi-degerleri-haber-geldi.1132708/page-2 buyrun konu linki.
  8. M

Laptop'u kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oluyor ilk günlerde böyle değildi diye hatırlıyorum fakat dün yanında aldığım soğutucuyu test için sıcaklık değerlerine bakmak amacıyla HWINFO , MSI AFTERBURNER falan indirdim oyunlarda da test ettim. Laptop'un performans modunu özel moda alıp w...
  9. M

Çözüldü✓ AJAZZ AK820 PRO Klavye Tuşların Yeri Değişti

Hocam sorunu halletim sizin yazdığınıza bakmadan az önce bir yazıda denk geldim dediğiniz gibi klavye mac modda kalmış windowsa alınca düzeldi. 1755172106 Yok hocam.
  10. M

Yok hocam ayarlar aynı gösterdiğiniz gibi.
  11. M

Kullandığım klavyemde yanlışlıkla bir tuşa mı bastım noldu bilmiyorum bir şey oldu ve tuşların yeri değişti yazı yazdığım tuşlar normal yerinde onlarda sıkıntı yok ama alt tab falan atamıyorum mesela windows tuşu windowsda değil de soldaki alt tuşuna basınca windows yeri açılıyor driverdan...
  12. M

67500 liraya bu kasa alınır mı?

Kendiniz tek tek toplasanız bile bu fiyata çok daha iyisini toplarsınız hocam kesinlikle alınmaz.
  13. M

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIMDA CMD AÇAMIYORUM

Cmd yi açamıyorum veya .cmd uzantılı dosyalar da açılmıyor goodbyedpi silicem silemiyorum nasıl düzeltebilirim format mı atsam?
  14. M

YENİ SİSTEME İŞLEMCİ

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-9600x-alti-cekirdek-3-9-ghz-fiyati,706819130.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7700x-sekiz-cekirdek-4-50-ghz-fiyati,2120928839.html 1742085406 şunuda ekleyeyim bütçe çıkmazsa x'e...
  15. M

26.000 TL Hazır Sistem Önerisi

Tamamdır şimdi anladım, gpu gücü olarak rx 7600 4060'la benzerdir attığım sistemi alarak daha güçlü işlemciyle almış olursunuz ileride gene ramleri dediğiniz gibi 32 yapabilirsiniz o sisteme ek olarak onun dışında ben sizin attığınız 4060ti lı sistemi alırdım. Tek tavsiyem şudur sadece lol...
  16. M

Dediğinizi tam anlayamadım, ama alternatif olarak size bu sistemi de önerebilirim görseldeki attığım gibi özelleştirirseniz gayet güzel olur.
  17. M

Bulduğunuz sistemler gayet güzel tavsiyem tebilondakini anakartı b650 yapıp alırsanız daha iyi olur.
  18. M

DARBOĞAZ DESTEK LÜTFEN

Diğer oyunlarda bir drop sorunu yaşamıyorsanız sisteminizde bir problem yoktur ama sorununuzu nasıl çözersiniz bilemiyorum, %99 değeri konusunda o her zaman öyle olmak zorunda değil net bir değer yok bu konuda aslında çünkü bu sizin sisteminizle yaptığınız göreve göre değişiklik gösterebilir.
  19. M

Çözüldü✓ Ekipman dahil sistem tavsiyesi

IPS için pardon, mouse olarak ben size alternatif sunmak istedim o biraz tercih meselesi shapeleri daha hoşuma gitti benim ayrıyetten 4k veya 8k kullandığınız zaman işlemciye biraz yük biniyor giriş seviye işlemcilerde problem olur r5 7500f gibi bir işlemcide sorun açacağını sanmıyorum.
Geri