Arama sonuçları: *

1. C

Bu Zamanda s24fe mi s25 mi alınır ?

Telefonla çok uğraşan biri değilim oyunda oynamıyorum telefon üzerinden samsung markalı telefonların ara yüzüne alıştığımdan samsung almak istiyorum. Biliyorum bahsettiğim iki telefon arasında çok fark var fakat bana yetecek ideal çok güçlü olmasına gerek olmayan bir telefon almak istiyorum...
  2. C

❌İndirim Bitti! ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 8999TL

9k ya göre iyi fakat ölü pikselli gelme ihtimali çok fazla ben amazondan aldım 70-80 tane sorunlu pikseli vardı. Ayrıca çokkk fazla ıps glow var ekranın tam ortasından bakmanıza rağmen köşelerde devasa boyutlarda ıps glow meydana geliyor. korku tarzı karanlık-siyah temalı oyunlarda canınızı...
  3. C

❌İndirim Bitti! 3 Tane H&M tişört 600TL(düzeltme tek tek istediğiniz renk alabilirsiniz)

1.88 74 kilo L tercih ediyorum bazı ürünleri çok çekiyor. arkadaşım 69 kg 1.79 boy M beden tercih ediyor.
  4. C

❌İndirim Bitti! 3 Tane H&M tişört 600TL(düzeltme tek tek istediğiniz renk alabilirsiniz)

geçen hafta ekstra %20 indirim vardı + bazı kişilere 200 tl kupon verdi en azından bana 12 tişörtü 1720 tl ye aldım. Ama bu tarz indirimler genellikle günübirlik oluyor sıkı takip gerekebiliyor. Şuanda 1400 tl üzeri %10 var. 1746613427 Düzeltme daha önceden alışveriş yaptığım için galiba bana...
  5. C

❌İndirim Bitti! Intel Core i5 14600KF 7900₺

Ucuza mal etmek istiyorsanız colorfull b760 alın büyük mosfetli modeller var onları tercih edebilirsiniz ama raminizin anakart ile uyumlu olmasında dikkat edin ayrıca bazı kişiler bios sorunları yaşamış ya da ikinci elde de güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz b660 lar eski seri olduğu için...
  6. C

🔥İndirim FSP NC5 Soğutucu İyzico Ve Parolapara İle 34 TL

iyzico da bulunan 1000 tl ye 500 tl iade kampanyası itopya da geçerli mi ben gaming geni gördüm fakat itopya yı göremedim.
  7. C

Yardım XPG RAM 1 Pc'de Çalışıyor, Diğerinde Çalışmıyor

sorun anakarttaymış arkadaşınıza aldığınız anakart 5600 mhz xpg ram desteklemiyor keşke bellek desteklerine bakıp alsaydınız. Ama ram slotu bozukta olabilir...
  8. C

Yardım XPG RAM 1 Pc'de Çalışıyor, Diğerinde Çalışmıyor

Arkadaşının aldığı anakart sıfır mı?
  9. C

Oyun oynarken tarayıcıda takılma sorunu.

Oldu gibi mortal ve forza da herhangi bir donma yaşamadım ancak adrenalini indirmek zorundayım monitörümün biri 1k diğeri 2k vsr açmam gerekiyor.
  10. C

Oyun oynarken tarayıcıda takılma sorunu.

Mortal kombat 1 / bt5 / cyberpunk 2077 / forza 5 gibi oyunlarda tarayıcımda takılma sorunu yaşıyorum bu sorun hem normal opera da hem de opera gx te oluyor. Çift monitör kullanıyorum operanın açık olduğu monitöre tıkladığımda video sorunsuz oynatılıyor ancak oyunun açık olduğu monitöre...
  11. C

Rx6900xt 13400f darboğaz olurmu

yapar.
  12. C

Gainward 4070Ti Süper Ekran Kartı alınır mı

evet hocam gaming gecesinde indirime soktular yanlış hatırlamıyorsan 2 hafta öncekiydi. 1744733543 ben en azından 2 hafta gaming gecesine şans verirdim belli mi olur belki de 36k ya 5070 ti denk getireceksiniz.
  13. C

Gainward 4070Ti Süper Ekran Kartı alınır mı

Geçen haftalarda 39k maximum karta özel 1k indirimle 38k ya gainward 5070 ti satıldı yine indirime girer mi bilmiyorum.
  14. C

Yardım Şu anakart alınır mı ?

diğer konularınıza da baktım bence lüzumsuz beklemenin mantığı yok paranızda var asus rog b850e alın geçin üzülmezsiniz şuan gidip msi alsanız sorun çıksa pişman olursunuz.
  15. C

Hocam çok paranız varsa top model alın madem MSI MEG X870E GODLIKE WIFI
  16. C

bence msi da benzer bir kartı çok daha ucuza bulabilirsiniz özellikle indirimde ama param var harcamaya da çekinmiyorum diyorsanız çekin gitsin.
  17. C

16+2+2 faz düzenine sahip ryzen 9950x bile rahatlıkla kullanır hatta oc yapabilirsiniz 3 tane gen5 m2 yuvası var ve 5x m2 yuvası var mosfetleri çok büyük arka çıkışları mükemmel thunderbolt desteği var ve vrm ler dandik değil 90A lik kaliteli vrm ler var.
  18. C

ürün çok güzel fakat bu fiyatı hak etmiyor bence x870e veya x670e almanı tavsiye ederim. 1744539815 baktım da ürün çoğu x chipsetli anakarttan daha iyiymiş. Ama yine de bu kadar üst segment anakarta ihtiyacınız yoksa daha bütçe dostu bir anakart almanızı öneririm.
  19. C

45.000TL sistem tavsiyesi

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html anakart olarak bunu öneririm indirimde fiyatı 6.5k 7k gibi bir fiyata iniyor şuanda kullanmaktayım soğutucuları oldukça iyi 7800x3d işlemcisini çok rahat besliyor 10 fazlı almak...
  20. C

Motor sesi çıkartmayan 360mm sıvı soğutma önerir misiniz ?

yanlış anladınız ilk cümlemde de belirttiğim üzere sıvı soğutmanın performansından oldukça memnunum demek istediğim fanların full de dönmesi sıcaklıkta hiç bir etki yaratmıyor. %70 civarından sonra ses ve rpm artsa da derece aynı kalıyor ben de bu sorunun pompa devri az olmasından...
Geri