Arama sonuçları: *

1. Pişmaniye

2026'ya Girerken G 29 Alınır Mı?

hocam sizin için boş olması dünya çapında ekosistemin önemsiz olduğunu değiştirmez dediğim gibi vakti gelir ffb kalitesi moza kadar olur ekosistemi de mozadan ucuz olur bu sefer pxn öneririz 5 6 sene öncesine kadar moza yoktu neredeyse
  2. Pişmaniye

kötü 1765982236 ekosistemi yok, 3.parti parçalar yok daha 2 3 senesi var tam olması için ondan sonra onuda öneririz :D
  3. Pişmaniye

3 4 lira arttırıp minimum moza r3 alman lazım 1765892128 sizdeki moza öyle gelmiş tekrar satın alın o fabrika hatası
  4. Pişmaniye

800tl kulaklık önerisi

bilgim yok
  5. Pişmaniye

800tl kulaklık önerisi

ben alquist kullandıgım için onu öneririm f/p bir ürün mikrofonu falan da iyi en az 2 sene götürür sizi.
  6. Pişmaniye

800tl kulaklık önerisi

https://www.trendyol.com/rampage/sn-r10-alquist-rgb-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-3-5mm-siyah-p-57160663 Bunu lise de 2 sene kullandım f/p bir ürün ama paran 400 tl artarsa aşağıdakini al onuda kuzenim kullanıyor memnun gayet ben cloud core kullanıyorum 2 senedir...
  7. Pişmaniye

MCHOSE A5 Ultra vs SCYROX V6 hangisi alınır?

mchose de iyi scyrox da ikisinin de sensörleri güzel ve hepsi 8k, ucuz olanı alın geçin
  8. Pişmaniye

Rust alınır mı ? 10dolara.

oyun ekiple birlikte sarıyor ama çalışan biri oynayamaz çok çünkü evini vs. savunman gerekiyor sürekli liseyi bitirmene 2 sene falan varsa minimum anca o zaman alınır.
  9. Pişmaniye

Çözüldü✓ CS2 DÜŞÜK FPS SORUNU

normal değil driverini ddu ile silip güncel driver yükle sonra arka plan uygulamalarını kapa, denetim masasından cs yi ekleyip maks fps var 2 adet onları açık seçip maksimum değeri seç sonra güç modunu da maksimum performans seç ardından windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs yi ekle...
  10. Pişmaniye

55.000-60.000 Sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/727022/ultima-dual5060ti-amd-ryzen-5-7500x3d-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-ti-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ 1765479183 Soğutucuyu peerless 120 ile değiştirip alabilirsin ama bütçeyi 5 6k aşıyor
  11. Pişmaniye

BIOS güncellerken elektrikler gitti

firmaya kargolayınca halledip yolluyolardı öyle bi yazı okumuştum biraz incelersen bi iletişim no falan çıkar belki
  12. Pişmaniye

40 Bin TL Hazir sistem arıyorum?

bu amd gpulara hala ısınamadım niyeyse
  13. Pişmaniye

Öneri Indiana Jones and the Great Circle gibi kaliteli oyun tavsiyesi

Until dawn, yenilenmiş mafia serisi, gta 4, l.a. noire ve sherlock holmes serisi her oyunu sevmem hocam l.a. noireyi bitirmedim ama eminim ki seveceksin.
  14. Pişmaniye

Yeni aldigimiz pc guc gelmiyo

yolla hocam
  15. Pişmaniye

Yeni aldigimiz pc guc gelmiyo

bize tüm kablolamaların videosunu çekip yolla forum izin vermezse youtubeye yükle at
  16. Pişmaniye

1TB SSD önerisi bütçe 5k

Bu alınır hocam ben de g2 500gb kullanıyorum soğutucu heatsink ile
  17. Pişmaniye

Öneri Yılbaşında ne isteyebilirim

masana 5m led ışık iste arkasına yapıştır
Geri