Arama sonuçları: *

1. YigitE

Fressi EM-02 Kahve Makinesi alınır mı? (5.694₺)

Kahve makinesinin tasarımı, kullanımı ve fiyatı hoşuma gitti. Kendi sitelerinde 5.694 TL’ye düşmüş ancak markayı genel olarak bilmiyorum. Kullanan ya da deneyen var mı? Bu fiyatlara önerebileceğiniz alternatif kahve makinesi var mı...
  2. YigitE

55.000TL'ye oyun, iş ve günlük kullanım amaçlı laptop önerisi

Bütçeme ve kullanım amacına göre laptop önerir misiniz?
  3. YigitE

Özdilekteyim sitesi güvenilir mi?

Forma alacağım için soruyorumda bilen varsa site orijinal ürün açısından güvenilir mi?
  4. YigitE

Korayspor güvenilir mi?

Trendyol Korayspor mağazasından Fenerbahçe forması sipariş ettim, fakat orijinalliğiyle ilgili kesin bilgim yok. Daha önce firmayla sıkıntı yaşayan oldu mu? Türkiye’de birkaç mağazası var fakat sorup emin olmak istedim.
  5. YigitE

İphone 16e alınır mı?

Bende 16e düşünüyorumda üstüne 19.000TL koyup 16 alınır mı? Aradaki fark gereksiz olur mu diye sormak istedim.
  6. YigitE

40.000TL'ye telefon önerisi

Bütçeme göre en az 3-4 yıl götürecek telefon önerir misiniz? Uzun vadeli olacağı için pil sağlığı ve ekran geçişleri iyi olan bi telefon olursa çok iyi olur.
  7. YigitE

🔥İndirim Logitech G29 Direksiyon Seti 13.967 TL/ AMAZON

temiz kullanılmış vitesli ve sorunsuzu kaça gider beyler ortalama
  8. YigitE

Renault Megane vs Toyota Corolla (2025)

Konuyu eksik ve model bilgisi vermeden açmıştım, o yüzden konuyu güncelledim. Tavsiyelerinizi tekrardan bekliyorum. 1760954686 Konuyu güncelledim beyler
  9. YigitE

Renault Megane vs Toyota Corolla (2025)

ÖTV muafiyetinden yararlanarak almayı düşünüyoruz. Sizce hangisi diğerinden daha iyi olur ve uzun vadede üzmez? Toyota Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT Renault Megane Icon 1.5 Blue dCi EDC Başka önerebileceğiniz marka ve model varsa önerilere açığım. Sedan alacağız ve İstanbul’da kullanacağız.
  10. YigitE

2000TL'ye kadar Araç İçi Kamera Önerisi

Bütçeme göre önerebileceğiniz kamera var mı? Ne olur ne olmaz kazada vs. gerekirse diye.
  11. YigitE

En iyi internet sağlayıcısı önerisi

100mb hızında ev interneti bakıyorum alabileceğim en iyi ev interneti hangi sağlayıcıdır? Şu an aklımda Turkcell 100mb var aylık 375TL'ye gelecek.
  12. YigitE

400.000TL araba önerisi

Bütçemi 250.000'den 400.000e güncelledim 2-3 ay içerisinde alacağım şimdiden önerdiğiniz varsa
  13. YigitE

400.000TL araba önerisi

Bütçeme göre kafamı yormayacak araba önerir misiniz? Otomatik vites tercihim fakat manuelde olur.
  14. YigitE

60.000TL'ye Televizyon Önerisi

Bugün alacağız yardımcı olursanız sevinirim
  15. YigitE

2000TL Çivisiz Krampon Önerisi

Halı saha için bütçeme göre krampon önerir misiniz?
  16. YigitE

60.000TL'ye Televizyon Önerisi

65 inç televizyon arıyoruz bütçemize göre önerebileceğiniz televizyon var mı?
  17. YigitE

G29, PS5 ile uyumlu mu?

2.el G29 alacağım PS5 ile uyumlu mu? Bazı yerler belirtmemiş ya da eski üretimler mi uyumlu değil anlamadım. Almadan önce uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?
  18. YigitE

8.500TL'ye 2.el vites dahil G29 alınır mı?

Bir siteden pazarlıkla 8.5K'ya vitesli 2. el G29 buldum. Alınır mı, yoksa alabileceğim 2. el ya da sıfır daha iyi bir alternatif var mı?
  19. YigitE

700TL bluetoothlu kulak içi kulaklık önerisi

Müzik dinlemek amaçlı kulak içi kulaklık arıyorum bütçeme göre önerebileceğiniz var mı?
  20. YigitE

2000TL halı saha krampon önerisi

2000TL'ye kadar halı saha kramponu önerir misiniz?
Geri