Arama sonuçları: *

1. Zarafel

DA İndirimli Rampage Glacier GL27R200Q Monitör değerlendirmem.

Kutudan çıkan dp kablosunu kullandım
  2. Zarafel

Hangi kabloyla bagladın?
  3. Zarafel

DA videosundaki Rampage Glacier GL27R200Q Işık sızması testi

Reklam için DA ya en iyi malı göndermişler heralde :D
  4. Zarafel

5k Bütçeli İPS Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-philips-evnia-27m2n3200s-27-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,722647219.html Kendim kullandım monitörü 3-4 ay ghostingi vardı biraz 27 inç istiyorsan bakabilirsin
  5. Zarafel

🔥İndirim 27” 180Hz 1ms IPS Pivotlu 2K Monitör 🔥6.618₺ ( DİP FİYAT!! )

Bunun geçen 200hz likden tek farkı hz farkı mı
  6. Zarafel

Rampage Glacier GL27R200Q OVERDRIVE NEREDEN AÇILIYOR?

Rica etsem ışık sızması testi yapabilir misin? Bende biraz ışık sızması var normal mi yoksa fazla mı anlayamadım
  7. Zarafel

Rampage Glacier GL27R200Q OVERDRIVE NEREDEN AÇILIYOR?

Bende zor buldum. Game+ a gir Resim geliştirmeye gir ordaki Dinamik OD
  8. Zarafel

DA videosundaki Rampage Glacier GL27R200Q Işık sızması testi

Resimde görüldüğü gibi sol üst ve sağ altta çok ufak sol altta ise belirgin ışık sızması var. Sizin düşünceleriniz nedir? İade etmeyi düşünmüyorum monitör güzel ancak bu ışık sızması sizce fazla mı? (resimde bir tık daha parlak kameradan dolayı renkler)
  9. Zarafel

Selam açıkçası ben sevdim benim Samsung g5 ve philips evnia ayaklarını gördükten sonra hem renginden hemde yapısından hoşuma gitti. tek sorun diyebileceğim şey Masamın boyu çok büyük olmadıgından mesela monitörün önüne defter falan koymam gerekirse engel oluyor. vesa desteği var ama zaten pivot...
  10. Zarafel

Evet :D kamerayı düz tutmamışım
  11. Zarafel

Beklediğimden iyi geldi monitör rampage diye endişem vardı ancak ghosting, renk gamutu yönünden yan monitörüm ile kıyaslayıncada iyi duruyor. Ölü pixel yok. Pivot özelliği çok iyi ben bilerek yukarıda tutuyorum yan monitöre göre. 10 bit renk derinliği mevcut. Rampage çok eleştirildiği için bir...
  12. Zarafel

❌İndirim Bitti! Rampage 27" 200hz 2K Monitör 6.499₺

Aldım 6400 tl 6 taksite inş üzmez ana monitör yapıcam yanındada samsung g5 2k monitörüm var
  13. Zarafel

Tavuk bozulmuş olabilir mi? Ölür müyüm?

Burdayım la ölmedim :D gemini a sorduğumda ölebilrisin demişti iyiyim 1765906732 herhangi bi karın ağrısı falan bile olmadı
  14. Zarafel

Yaptım yedim koku ve görüntü endişelendirimediği için bir sıkıntı olursa burdan güncelleme veririm :D
  15. Zarafel

Ya ne olur ne olmaz diye olucaksa zaten yememde 1 bütün tavuğu boşa atmak istemiyorum net bir bilgiye ihtiyacım var
  16. Zarafel

Bu tavuğu dün sabah üst buzluktan çıkardım akşamda parçalarını doğrayıp tekrar derin dondurucuya attım ve bu sabah çıkartıp sıcak suda çözdüm 10dk. Bu resimde bundan sonraki görüntüsü kokusu yok gibi bişey. Şimdi fırına attım marine edip. Bu durum altında bu tavuk bozulmuş mudur yoksa sıkıntı...
  17. Zarafel

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24 5.299₺

Bu fiyata almayın bunu aga daha 1 ay önce 4 bine 27 inç monitör aldım indirim falan degil bu
  18. Zarafel

🔥İndirim Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

Birbok bilmeden konuşma sende o halde. Şuan başlangıçta degiliz zaten. İşlemci fiyatına kıytırık ram alıyorsun. Acil ihtiyacı olmayan adama zaten bu tavsiye.
  19. Zarafel

🔥İndirim Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

Fiyatlar bu durumdayken lutfen almayın. Bu urunler muhtemelen fiyatlar yukselmeden once ithal getirilmiş urunler. Bırakın ellerinde kalsın.
  20. Zarafel

Gaming gecesinde bu sistem alınır mı

Pahalı gibi geldi tek tek toplayıp fiyatlara bakmak gerek
Geri