Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Yardım DeX için type C hub önerisi

Yüksek hertz de verirmi ki görüntüyü bide kaç çözünürlükte verir 2k mı 1080 demi
  2. amdsaolsun

Yardım DeX için type C hub önerisi

Bu type c hub u alsam monitöre s25 ten doğru 180 veya 120 hertz görüntü aktarabilirmiyim 2k en kötü 1080p de 120 lazım bana ona göre monitör alıcam, ya da yüksek hertz de önerebileceğiniz hublar varsa da alabilirim Samsung DeX modu için kullanıcam https://ty.gl/hvx3xbzio71sz
  3. amdsaolsun

Öneri Beyaz Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

Cloud 3 wireless nasıl kankam acaba pc yi alırsam benim de alasım var
  4. amdsaolsun

7000tl civarında telefon önerisi

Samsung a16 ya da a15 alıcaksan en az 6 gb olan modelini al dostum 4gb versiyonu annemde var benimki 6 gb a 15 arasında gerçekten fark oluyor bir de a16 nın ekranı çok büyük ergonomiyi düşünerek de satın almayı unutma
  5. amdsaolsun

Öneri Arkadaşlar şuan s21 fe 2. El alınır mı?

Teşekkürler kanki ama tr de snapdragonlusu yok diye biliyorum
  6. amdsaolsun

Niye ki dostum Peki dostum şimdi alsam ne kadara satarım benim için o önemli aklıma yurt dışı s24 plus almak geliyor 8 kullanırım kalır.ya da eski samsung cihazım var en kötü onun imeisini atarım yasalmı hiçbir fikrim yok araştırmadım hiç
  7. amdsaolsun

Yardım Ram Rengi Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Adam sadice fikir almak istemiş knk kendi istediğini o da bilir elbette
  8. amdsaolsun

Knk s22 çok ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor 1746145610 Peki sence 1 yıl sonra satsan kaça satarsın elen çıkarabilirmiyim acabs onu düşünüyorum
  9. amdsaolsun

Dostum eklemesine ekleyebilirim belki de üniye oara kalmazsa diye korkuyorum 1746138910 Dostum peki 1 yıl sonra satılırmı bu telefon 1 yıl idare ediversem yeter bana şimdilik
  10. amdsaolsun

Arkadaşlar şuan a15 kullanmaktayım bunu 7 binden satıp 12 bin tl ya arkadaşın telefonunu almaya gerek varmı exynos 2100 işlemcisi var 256 gb depolama internette 11k ya filan da satıyorlar belki indirim yapabilir Bu arada alırsam 1.5 yıl sonra filan güncelleme desteği sona eriyor 1 yıl sonra...
  11. amdsaolsun

One UI 7 güncellemesi yaptiktan sonra bu oluyor ne yapmalıyım

Bildirimler > bildirim açılır pencere stili > Edge Aydınlatma Stili
  12. amdsaolsun

Bu satıcı güvenilir mi

Arkadaşlar 9.6 puanı var ama sanki hiçbir yorumu yok gibi bi bakabilme ihtimaliniz varmı acaba indirime girmiş bir ürününü alıcağım acil yazarsanız sevinirim https://www.pttavm.com/magaza/plus
  13. amdsaolsun

Yks bu konular 1.5 ayda yetişir mi

Yetişir ama çalışırsan başka da söze pek gerek yok stres yapmayıp sürece odaklan tavsiye veriyorum da ben de pek iyi değilim
  14. amdsaolsun

İMAMOĞLU'NA 20 MİLYON OY!

Ne alakası var knk küfür ettiyse forum sahibi olsan sende uyarı verirsin burası forum, konular üzerine tartışma yeri küfretme yeri değil
  15. amdsaolsun

🔥İndirim Xiaomi Pad 7 15.299 TL

Tam 4k mı baktım 3.2k knk düzelt istersen ama o bile gayet iyi bende poco pad var 2.5k ekranı var o bile gayet iyi ama alarm sonrası reklam çıkıyor onu nasıl düzelticez bilen varmı müzik uygulamasını silsem olurmuki 1742054223 Bu arada xiaomi ve samsung herhangibir tablet arasında kalınırsa...
  16. amdsaolsun

Yardım Arkadaşlar PUBG MOBILE den engelmi yemişim

Hayır olmuyor sadice bu arkadaşta olmuş ama şuan baktım son 3 mesaj geri gelmiş öncekiler hala aynı
  17. amdsaolsun

Yardım Arkadaşlar PUBG MOBILE den engelmi yemişim

Arkadaşlar mesajları atıyorum siliniyor ** bu şekilde yazıyor mesajlarımı görüyormu görmüyormu onu bile bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz 1741727396 Nolur cevap yazın
  18. amdsaolsun

🔥İndirim Xiaomi Pad 7 + Klavye 15.699 TL

tesekkurler
  19. amdsaolsun

🔥İndirim Xiaomi Pad 7 + Klavye 15.699 TL

Harbi bende de poco pad var alarmdan sonra filan çıkıyir nasıl kapatıcazki onu
  20. amdsaolsun

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu zaten 18 yaşındayım .d Aşağıdaki' nin ağır lol oyuncusu
Geri