Arama sonuçları: *

1. PokemonTR

Futsal Ayakkabı Tavsiye

Alışveriş sitelerinde çok bir seçenek bulamadım. Bütçe 1.500
  2. PokemonTR

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

Hezoş hem cennetten ban yedi hem de forumdan ^^
  3. PokemonTR

Halısaha Ayakkabı Önerisi

Hem beton zemin hem de halısahada giymeye müsait esnek, yumuşak, kaymayan ayakkabı önerileriniz var mı?
  4. PokemonTR

Bayram Namazına Gidiyor Musunuz

Bayram namazına gidip öncesinde farz olan sabah namazını terk etmek kadar saçmaydı bu toplumun dini🤣
  5. PokemonTR

Temsilcilerimizin oynayacağı maçlar için skor tahmininiz nedir?

GS 3 - 1 Ajax V. Plzen 2 - 0 FB Samsunspor 4 - 0 Hamrun
  6. PokemonTR

Cinlerden neden bu kadar korkuluyor ve o kadar korkunç mu?

Şehir efsanesi haline getirip insanları çeşitli masallarla korkuttular. Sektör haline geldi hacı hoca yolunu buradan buluyor. Bir muskanın fiyatı 5 binden başlıyor. Güzel para
  7. PokemonTR

Kuranda'ki ilginç gökyüzü çelişkisi !

"Sana kitabı indiren O’dur. Onun (Kur’an) bir kısım âyetleri muhkemdir, ki bunlar kitabın esasıdır, diğerleri ise müteşâbihtir. Kalplerinde sapma meyli bulunanlar, fitne çıkarmak ve onu (kişisel arzularına göre) te’vil etmek için ondaki müteşâbihlerin peşine düşerler. Hâlbuki onun te’vilini...
  8. PokemonTR

Ayetteki mesaj net değil mi? Anlamak yerine ağlamanın mantığı yok. Anlamıyorsan ayete boyun eğeceksin, Allah'ın vaadi var diyor ki: "Müteşabih ayetlerin tevilini sadece Ben bilirim. " Müteşabih peşinde koşup duranlar da hakikate kör, kalbinde hastalık bulunanlar... Muhkem ayetler ile hakikate...
  9. PokemonTR

"Sana kitabı indiren O’dur. Onun (Kur’an) bir kısım âyetleri muhkemdir, ki bunlar kitabın esasıdır, diğerleri ise müteşâbihtir. Kalplerinde sapma meyli bulunanlar, fitne çıkarmak ve onu (kişisel arzularına göre) te’vil etmek için ondaki müteşâbihlerin peşine düşerler. Hâlbuki onun te’vilini...
  10. PokemonTR

Kuranda geçen ilginç cümle hatası !

İ İki farklı olay iki farklı zamanda yaşanıyor.
  11. PokemonTR

İnanmayanların bunlara yorumu ne?

Rum Suresi 2- 3. ayetler der ki:" Rumlar yakın bir yerde yenilgiye uğradılar. Fakat onlar bu yenilgilerinden sonra birkaç yıl içinde galip gelecekler." Ayetin nüzulundan 8 yıl sonra Rumlar perslere galip geldi. Tarih de bunu söyledi ve yine kazanan Kuran ve onu hakkıyla okuyup onunla amel...
  12. PokemonTR

Aracıma kasko nasıl yaparım

Sigorta şirketine gidip örn Anadolu Sigorta durumu anlatıyorsun gerisi onlarda
  13. PokemonTR

🔥İndirim HP 903 Yellow Mürekep Kartuşu 140TL 🔥

Ne gibi azınlık hocam fiyatı görünce alasım geldi ama sadece sarı basıyor
  14. PokemonTR

Dinden yavaş yavaş uzaklaşıyorum

Keyfi, sebepsiz yere terk edilen namazın kazası ya da kefareti yoktur.
  15. PokemonTR

Bu reçete ile lens alabilir miyim?

Lensmarketten alıyorum yıllardır. Hem de üçte bir fiyatına 🤩
  16. PokemonTR

🔥İndirim 🔥🔥🔥HYPERX CLOUD MINI KABLOSUZ 745 TL🔥🔥🔥

Açıklamada 8- 12 yaş için diyor. Sipariş vermeyi düşünenler bu detaya dikkat etmeli
  17. PokemonTR

Yardım Özel Tasarım Boyutta Baskılı Kutu

Dostlar bana bu kutulardan gerekli ancak benzerini dahi bulamadım. Nerede yaptırabilirim?
  18. PokemonTR

Kaçak film izlemek etik olarak yanlış mı?

Etik ve ahlaktan bahsetmek için öncesinde film içeriğinin etik ve ahlaka uygun olması gerekiyor. İçeriği ahlakı ve etiği reddeden, çıplaklığı ifşa ya da şiddete meylettiren filmleri kaçak izlemek hem yapımcının piyasaya sürmesi sebebiyle hem de sen izlediğin için etik olmayacaktır. Diğer...
  19. PokemonTR

Yoğun bakimda biri icin ne okunur

Allah’ın dini İslam'da ölü ve hasta arkasından Kuran sureleri okunmaz. Allah ibadetleri emretmiş, Resulü de nasıl yapılacağını öğretmiştir. Allah Resulü hiçbir zaman ne eşi ne çocuğu ne de hasta arkasından Kurandan sure okumamıştır. Kim İslam'da olmayan bir uygulamayı yaparsa o reddedilir. Bunun...
  20. PokemonTR

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 09/09 indirimleri saat 18.00'da başlıyor

Mouse hakkında kimse bir şey demiyor demek ki almamalıyız
Geri