Arama sonuçları: *

1. W

POCO F6 telefon alınır mı?

eyvallah hocam ikinizede hepsiburadadan almayı düşünüyorum satıcısı da hepsiburada olduğu için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
  2. W

hocam bence çok fazla ısınmaz ya diyosunuzda aşırı bir şekilde ısındığını sanmıyorum soğutma teknolojisi iyi çünkü fanla beraber de kullanamam
  3. W

normalde samsung a26 alcaktım bütçe artınca poco f6 ya yöneldim sizce alınır mı hepsiburadadan 20000 tl civarına alıcam telefonu çoğunlukla oyun için kullanıcam kamerası pek önemli değil bataryası da önemlidir.
  4. W

Samsung A26 5G vs Xiaomi Redmi Note 14 Pro

Eyw herkese
  5. W

neden peki hocam merak ettim de 1766250482 neden peki hoca merak ettim de
  6. W

Ne yapmaliyim acil yardim

boot atma yeri değil mi bura format atmıycaksan çıkman gerekli galiba yanlış bilgi vermiyim şimdi de
  7. W

Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum.Telefonu genel olarak oyun için kullanıcam tasarımı bataryası işlemcisi ve oyun performansı iyi olması gerekir.sanırım işlemci olarak samsung daha iyi oyun performansı olarak da aynı şekilde diğer özellikler bakımından redmi iyi tam karar veremedim...
  8. W

Xiaomi Redmi Note 14 vs Samsung A26 5G

bi markasına bakarım hocam çok uyduruksa önerdiğinizi alırım.
  9. W

olur hocam karar veriyim tam olarak almayı düşünüyorum.alınca size haber veririm 1766059501 tamam hocam 8/256 alıcam da evde 33 watt bi adaptör varmış markasını bilmiyorum watt olarak bir sıkıntı olurmu 33 yani
  10. W

peki hocam 8/256 6/128 modeli var hangisini tercih edeyim bide telefonun alabilceği watt değerinde herhangi bir adaptör de iş görürmü adaptör çıkmıyomuş çünkğ kutudan
  11. W

bütçem 12000 ve 14000 arası.bir süredir araştırıyodum ve normalde redmi note 14 ü karalaştırmıştım ama hala emin değilim telefonu çoğunlukla oyun için kullancam kamerası pek önemli değil. bataryasının iyi olması gerek işlemci de aynı zamanda böyle 6 yıl falan gitmesi lazım telefonun.başka...
  12. W

10000-12000 TL arasına telefon önerisi

a26 da güzel telefon ama adaptör falan da çıkmıyomuş.bilmiyorum hocam kararsız kaldım
  13. W

10000-12000 TL arasına telefon önerisi

bu bütçe aralıklarında bir telefon alcam genel olarak oyun ve gündelik için kullanıcam.kamerasının pek fazla bir önemi yok.depolama 128 olsa yeter.Ancak işlemcisi iyi olmalı oyun için.aklımda birkaç bişey var örneğin xiaomi redmi note 14 samsung a26 5g xiaomi redmi note 13 pro gibi.sizin de...
  14. W

Logitech G335 VS Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık

o zaman logiteche mi yöneleyim hocam
  15. W

yani hocam bu kulaklıklar gayet güzel zaten çok muazzam bir performansa gerek yok ama mchose kulaklıklar sıkıntı verir gibi iade ve gümrükte hem logitech ve razer kötü kulaklıklarmı?
  16. W

bu ikisinden birini alacağım o kesin yani ama karar veremedim fiyat farkları pek önemli değil.logitech rahatlık ve konfor açısından çok iyi duruyo razer ise ses kalitesi açısından iyi duruyo pek karar veremedim sizce hangisini almalıyım.logitech i alsam da kötü bir ses olurmu ve bu fark...
  17. W

GTA 6 için bilgisayarda kaç GB RAM olması gerekir?

64 bence yeterli olacaktır
  18. W

LOGİTECH G335 VS RAZER BLACKSHARK V2 X VS STEELSERİES ARCTİS NOVA 1.

hocam kablolu ve kablosuz bağlanma seçenekleri mevcutmu ve cidden alınır mı? yani kritik bir karar benim için
  19. W

500-1000tl arası büyük mouse önerisi

bütçeye bütçeye göre bakarsak fena değil yani ama glorious çok daha iyi olur hazır ucuzken alın derim hocam
  20. W

500-1000tl arası büyük mouse önerisi

glorious model d trendyoldan bakılabilir
Geri