Arama sonuçları: *

• Users: efetg
  • Order by date
  1. efetg

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

kardeş kısacası Yurtdışından ürün sipariş edemeyeceksin
  2. efetg

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

allah sağlık versin sana hala algıların kapalı
  3. efetg

Yardım LoL oynarken karakteri hareket ettirdiğimde(Laglı hareket ediyor) ?

...okumadan böyle yorum yaparsan çekerim kulağından , senin ilkokul türkçe hocan sana öğretmedimi bunları? Kimse titremeden bahsetmiyor ama sen nedense sanki sana t*cavuz etimşim gibi aklından çıkmıyo titreme mevzusu... Konuyu oku sonra yorum yap senin o 10 katı tecrübene tek attım hadi kaybol.
  4. efetg

paket kaybını hiç yaşamadığın için bilmiyorsun bilmediğin şeyler hakkında konuşma 2 ay paket kaybının loldeki laglanmalarını yaşadım Lafta değilim Tecrübedeyim ama senin gibiler gelip boş laf konuşur bulunduğu ortamı kirletip gider daha fazla kirletme buraları ve tekrar uyarıyorum Bilgi sahibi...
  5. efetg

sallamıyoruz yaşadığımız deneyimleri paylaşıyoruz bu olay sadece hareket ön görmesiyle olan bir şey değil paşam anlayabildinmi? Buna sebep olabilecek sebepler : Paket Kaybı , Fps limiti , Mouse HZ i , Hareket öngörme ... gibi gibi sebeplerden ötürü olabilmektedir. ve arkadaş sorunu nasıl...
  6. efetg

lolün altyapısı çok garip hocam yani öyle garip sıkıntılar çıkarabiliyor ama 1KHZ de sorun çıkmaması lazım bide FPS kilidini açın siz laglanmayı öyle görün şaşıracaksınız :D
  7. efetg

FPS sınırını sabitlemeyi deneyin ayrıca 8KHZ demişsiniz onu 1KHZ ye yada 2-4 deneyin kademeli bakın sorun çözülene kadar denemeniz lazım
  8. efetg

Paket kaybı testi yap https://tr.packetlosstest.com/ ( eğer 0 dan farklı bir değer varsa takılmalar olur) fps i sabitle çok çıkmasın o nedenlede takılmalar yapabiliyor
  9. efetg

MODERATÖRLER VEYA KURUCULAR NİYE BÖYLESİNİZ

APONUN etnik kökenle bağı nedir ırkçılıkla alakası nedir Teröristin ırkı yoktur insanı vardır yani apoya sövmenin ırkçılıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
  10. efetg

Yoo gayette dozunda oldukça siyaset konuşulabilecek biryer abartılmadıkça..
  11. efetg

Neden karışmasınlar şimdi ben imzama cümle başına APO yazıp dümdüz ana avrat 7 ceddine gidecekk şekilde çok çirkin mide bulandırıcı şeyler yazabilirim ama yani kimsenin APO yu savunduğu yok herkes nasıl iğrenç birisi olduğunun farkında forum içi küfürlü paylaşım yasak olduğu için karışmışlardır
  12. efetg

burası Donanım Arşivi forum buranın sahibi kimse onun borusu öter nasıl karışamıyorlar sana
  13. efetg

bukadar saçma bi argümanı ilk defa görüyorum o.O2 APO nun ne olduğunu herkes biliyor senin ekstra belirtmene gerek yokmuş demekki :D Küfür yazmak yerine BEBEK KATİLİ falan yazabilirsin küfür çirkin gözüktüğü için siliniyor.
  14. efetg

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

hayır başka bilgisayar içindi hocam riser sipariş ettim 1cm bile mesafe yok pcie 1x le ekran kartı arasınad ben ping değerlerini merak etmiştim aslında.
  15. efetg

@Tayfunns neden banlandı

bende merak ediyorum öğreniriz bi şekilde
  16. efetg

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

hocam almayı düşünüyorum ping değerleri stabil olurmu 8 metre mesafe için not: ekran kartıyla pcie 1x yuvası çok yakın sorun çıkartırmı bunu takarrsam yani abi kardeş gibi olacaklar takarsam.. olmazsa temudan pcie 1x riser alıp öyle takacağım.
  17. efetg

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Kolu 985₺

aşırı sallandıgı dogrudur masa saglam degil zaten ama ses yok bende
  18. efetg

kanki aynı masa bende var kalitesizliğinin farkındayım belki montajında hata yapmış olabilirsin ki bu gayet normal.. zaten bu masalar 1 defa kurulup kullanılacak şekilde yani sök taka gelmeyecek derecede bir masa.
  19. efetg

kötü montajlamış olabilirsiniz vidaları sağlamlıgını kontrol edin benimkinden ses çıkmıyor vala
  20. efetg

nasıl yani masadanmı geliyor yoksa koldanmı anlamadım
Geri