Arama sonuçları: *

1. K

Donanım Arşivi Artık artık iyi bir forum değil

Sanada ban gelir gibi ben yerimi aliyim. O kişilerin çoğu banlandi çünkü.
  2. K

Aşık oldum fakat kitlenip kaldım numarası var fakat yazamıyorum (2 sene)

Ben akraba işlerinden anlamıyorum ya sanırım. Ikizim kızılcık şerbetini anlatirkende hiçbir şey anlamazdım. Bence içinizden ne geliyorsa onu yapın çok kasmayın. Rahat olun.
  3. K

Yardım Iphone 15 mi iphone 16 mı alınır?

Rica ederim hocamda pek bir şey yapmadım ki. Sadece 15 16 sorusuna 16 dedim.
  4. K

Aşık oldum fakat kitlenip kaldım numarası var fakat yazamıyorum (2 sene)

Ya işte o onun kuzeni o onun eşinin arkabasi falan kafam almadı.
  5. K

Hocam ordaki mesele 60ta kalmak değilde şuan neredeyse standart olan 120hz in olmaması. Işte yok iphone un 60 hz androidin 300hz falan diye atıp tutanlara inanmayın. Gerçekten fark ediyor. Ama gündelik olarak reels kaydırmak haber okuma vs. ise çokta önemli değil. 1767726609 Değiştirmenin...
  6. K

175/65/R14 lastik yerine 185/60/R14 koyabilir miyiz?

Burdaki sorun sadece önleri 185 yapmak hocam. O durmda ne olur o önemli. Yoksa evet dediğiniz gibi oynamalar olabiliyor. Bazı arabaların kapı eşiğinde yazıyor boyutları. Yukarda dediğim gibi bazı hondalards var o mesele. 195 ve 205 falan takılabiliyor.
  7. K

Gündelik kullandığınız için 3 sene rahat rahat götürür hocam. Ha işiniz kamera falan olsaydı almayın derdim ama normal kullanıma daha fazla bile rahat rahat gider. Sadece fiyatına göre daha iyisi var ben onu demek istedim. 16 alıp sonra 16 pro ya falan yükseltmek mantıklı olabilir. Iphonedan...
  8. K

Yani ben çok duymadım iphone naparsa yapsın alan bir kitle var. Ama çok satmadığı doğru olabilir. Sebebi yüksek ihtimal özellik olarak tatmin etmemesidir. 15 makro çekim bile yapamıyor fotoğrafta 16da düzeldi. Bu 2 seri rakiplerine ve fiyatlarına göre çok geri kaldı. Önceki serileri daha iyiydi...
  9. K

Kullanıma bağlı olarak edebilir. Ama neye göre kime göre. Beni etmezdi.
  10. K

S25+ çok çok daha mantıklı hocamda neyse. Ilerde yükselticekseniz çok takmayın bence hocam alın geçin. Beğenmezseniz Bir süre sonra satar yükselirsiniz sıkıntı olmaz.
  11. K

Bende size bir soru sormak istiyorum hocam yanlış anlamazsanız. Telefonla işiniz yok ve özellikleride önemli değilse bir telefona bu paraları vermek gerekli mi sizce?
  12. K

Valla çıkılabilirse pro serisi ya da 17 önerim olur diğerlerini almasanız daha iyi.
  13. K

He öyleli. Rahmetli iyiymiş hocam. Dediğim gibi yol açıksa arkaları öne alıp arkaya elinde atıyorum yazlık varsa durumu iyi olan onuda takabilirsiniz. Ama yine siz mantıklı karar verin. Biraz cep yakar belki ama sizden önemli değil sonuçta. Tek güvenliğiniz lastikleriniz oluyor. Yolun durumunada...
  14. K

Iphone almayabilirsiniz. O kadar paraya 2026da 60hz mı kullanacaksınız? Bunu dedim diye hemen "android fanboy" damgası yiyoruz.. yurt dışında okey fiyatlar uygunda burda iphone fiyatları çok pahalı ve rakiplerine göre çok avantajsız kalıyor o yüzden. Düzgün fiyatı olsa bizat ben önercem.
  15. K

Evrim Kuran Mucizeleri 9 (ateistleri kendi silahları ile vurmak)

Unutmazsam boş zamanımda izlicem hocam.
  16. K

Hava ne getirir bilinmez hocam ya. Bir bakarsınız 2 haftaya hiçbir şey kalmaz bir bakarsınız 1 1.5 ay devam eder. Yollarınız açık okuyor ve tuzlaniyorsa çok sıkıntı olmaz ama kapalı karlı ve buzlu oluyorsa sıkıntı 1 haftada sürse. Şuan önler çok kötü durumda değilse böyle kullanmaya devam...
  17. K

Teşekkür ederim hocam
  18. K

Öneri PXN'in Yeni Direct Drive Direksiyon Setleri Gaming.Gen.tr'de Listelendi

O zaman moza r5 3k daha ucuz olursa o mu alınır? Birde 2k civarına falan vatanda var sanırım.
  19. K

Diyarbakirda havalar nasıl oluyor tam bilmiyorum hocam ya. Bence 4 mevsim satış aldatmacası sadece. Kışları eğer sizi riske sokucak düzeydeyse bence kışlık yazlık yapın. Orta hafif bir şeyse belki 4 mevsim düşünülebilir. Arkalar kışlık ve durumu iyiyse öne geçirilebilir ne kadar bie yanma var...
  20. K

Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Birde siz bunlara nerden ulaştınız onu merak ettim hangi siteler vs.
Geri