Arama sonuçları: *

1. Merdo.

350w yeterli olur mu ?

450W al hocam ideal olsun.
  2. Merdo.

İmzadaki sistemde neleri geliştirebilrim 2 veya 4k akıcı oyun oynayabilmek için

Yan yatırdığın zaman görünüyor hocam İphone telefonumda öyle.
  3. Merdo.

Doğru FPS Alıyormuyum?

9060XT FSR4 açabilirsin hocam.
  4. Merdo.

Hangi anakartı almalıyım

[H3 id='BGigabyte+X870E+AORUS+ELITE+WIFI7B']Gigabyte X870E AORUS ELITE WIFI7[/H3] Daha güçlü VRM (yüksek performans/kararlılık) Daha iyi OC potansiyeli Genel olarak daha üst seviye→ Üst segment anakart Fiyat-performans dengeli Güçlü ama VRM biraz daha zayıf Güncel AM5 özellikleri yeterli →...
  5. Merdo.

Hangi anakartı almalıyım

MSİ MAG X870 TOMAHAWK Yeni satın aldım hocam çok memnunum.
  6. Merdo.

Yardım RTX 3080 Ti vs RX 6900 XT

RX 7900XT öneririm hocam mükemmel bir kart.
  7. Merdo.

MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi anakartta BIOS güncellenmeli mi?

Arkadaşlar şu anki yeni satın aldığım anakartımda A60 BIOS versiyonu yüklü. 9000 Ready olması için 18.06.2025 tarihinde MSI kendi yüklemiş BIOS'u, ben şimdi en son çıkan 26 Aralık'taki BIOS'u yüklersem sıkıntı olur mu?
  8. Merdo.

X3D işlemcilere zam gelecek gibi

Mutluysan ne güzel hocam güle güle kullan. :)
  9. Merdo.

9800X3D :peepokalp: 7800x3D :peepokalp:
  10. Merdo.

Almayız aldırmatmayız diyenlere aldanmayın arkadaşlar fiyatlar daha çok çoğalıyor maalesef. Keşke almayıp fiyatları düşürseler ama hiç bir zaman öyle olmadı. Şuan 9800X3D veya 7800X3D düşünenler varsa direk alsın daha çok çoğalıcak gibi durmakta.
  11. Merdo.

R7 9700x mi 9800x3d mi ?

1080P ise 9800X3D veya 2K çözünürlükte'de 9800X3D derim. Çünkü R9 9900X aldım fakat 9900X çok araştırmalar yaptım ilk çok iyi akıcı geliyo gibi oluyodu sonradan anladım oyun için oynanır ama kalabalık alanlarda smoklarda vs düşme yaşatyor.
  12. Merdo.

Çözüldü✓ 9070xtye işlemci önerisi

Hocam 4K için işlemci çok gereksiz bence.
  13. Merdo.

Yeni aldığım anakart pin yamuldu yine

Valla AM5 kendinden soğutturdu. Çok nazikçe söktüm aslında hocam dediğin gib baya narin
  14. Merdo.

Düzelttim dedi bilgisayarcı ama görüntü vermiyor acaba yay olarak mı koptu
  15. Merdo.

Deli olucam :D
  16. Merdo.

Arkadaşlar yeni satın aldığım gıgabyte Aorus X870 anakartımın bilgisayarcıya baktık fotoğraf çekti net görünmesi için pin yamulmuş 3 tane onları düzelttim dedi lakin görüntü vermedi yeniden acaba yay gevşedi mi ? Gıgabyte soket değişimi için gönderirsem baya ücret çıkarırlar mı ? Çünkü soğudum...
  17. Merdo.

R9 9900X vs 9800X3D hangisi kullanılmalı ?

Arkadaşlar sizce hangi işlemciyi kullansam genellikle FPS oyunları oynuyorum bazen video+edit yapıyorum lakin öyle çok yapmıyorum hani ağır işler yapmıyorum R9 9900X kullanmaya devam mı edeyim yoksa R7 9800X3D işlemcimi takayım mı geri ? Çözünürlük 4K Monitörüm var. FPS oyunlarında 2K çözünürlük...
  18. Merdo.

Yardım Amazon siparişimi iade etti aşırı sinirliyim

İnce Hesap normalde böyle yapmazdı. Amazon ile iletişime geç hocam.
  19. Merdo.

Asus Prime AP-750G alınır mı?

Rajintek Cratos Lite güzeldir hocam.
  20. Merdo.

Amd wattman hatası neyapmalıyım

Eski bir AMD ekran kartın varsa yaşaman normal hocam.
Geri