Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin. Yardımcı olacaklardır.
  2. Emir Aydın

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Team Fortress 2 anahtarı baya mantıklıymış. Gidip 5 dolar bakiye almak yerine üzerine 50 TL ekleyip 4 tane anahtar alıp sattım 7.76 dolar geldi. Üzerine eklediğim 50 TL'yi düşersek (1 dolar), 6.67 dolar kazanmış oldum.
  3. Emir Aydın

🔥İndirim LC WAİKİKİ ALT LİMİTSİZ 200TL HEDİYE ÇEKİ! (TT Selfy)

Kargo ücreti de yokmuş. Tişört 0 TL'ye gelmiş oldu. :peped:
  4. Emir Aydın

20.000 TL'ye Direksiyon Seti Alma Düşüncem Var Ne Önerirsiniz?

Bu model debriyaj ve vitesle birlikte G29 eşdeğeri sayılabilir. DFGT ise sadece gaz-fren pedalına sahip ve harici bir vitesle gelmiyor. O tarzda giriş seviyesi bir ürün yok, ondan bahsediyorum. Bugün birisi 6000 TL'ye V900-S almak istiyorum dediğinde yakın fiyatta önerilebilecek bir set yok...
  5. Emir Aydın

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Buradaki şube yarına kadar siparişleri kapatmış. İleri tarihli siparişe özelliğini de kapatmış. Ancak aynı şube Trendyol üzerinde açık gözüküyor. Sanırım Yemeksepeti özelinde kupondan kaçıyorlar. Gerçi kuponun onlara bir zararı olmaması lazım ancak detayını bilmiyorum. O yüzden bu %50 kuponun...
  6. Emir Aydın

Dediğin gibi bunların Rampage'den bir farkı yok. Benim istediğim en azından DFGT ayarında bir şey yapmaları.
  7. Emir Aydın

Bu PXN direct drive setlerden sonra düşük bütçeli dişli sisteme sahip bir şeyler yapsa iyi olur. İnsanlar direksiyon görünümlü Rampage V900-S ve V902 gamepadlerini almamalı. :kizginpeepo:
  8. Emir Aydın

Casper G870 mi Asus Rog Strix G16 mı?

Ekran kartı, ram ve SSD farkı sebebiyle ben olsam her türlü G870'i seçerdim. Bu üç bileşen dünya çapındaki bellek krizinden fazlasıyla etkilendi ve etkilenmeye de devam ediyor. Dolayısıyla başta da dediğim gibi ben olsam işlemci ve garanti süresini göz ardı edip SSD-ram-ekran kartı farkı için...
  9. Emir Aydın

Temu dan Ergoflex North Bayou Nb F80 17-30

Bilmiyorum 3D yazıcılarda baskıya göre ürün kalitesi değişiyor diye biliyorum.
  10. Emir Aydın

Temu dan Ergoflex North Bayou Nb F80 17-30

Resmi sitesinde 100x100 Vesa desteği olduğu belirtilmiş. Edit: İmzandaki monitör için soruyorsun sandım pardon. :peepo1:
  11. Emir Aydın

Çözüldü✓ Gtx 1060 6gb ryzen 5 5600x mi taksam daha iyi yoksa ryzen 5 5600 mü

İkisi de GTX 1060 için fazlasıyla yeterli. Seçimi aralarındaki fiyat farkına göre yapmanı tavsiye ederim.
  12. Emir Aydın

Ön Panel USB Kablosu Ekran Kartını Takmamı Engelliyor

Ekran kartıyla anakart arasında belli bir boşluk var. Ön panel USB 3.0 ve Sata kabloları kurtarmaz ancak diğerleri kurtarır gibi gözüküyor. Sata için de aynı şekilde 90 derece kablo alıp sorunu çözebilirsin...
  13. Emir Aydın

Muhtemelen yeterli boşluk kalır ancak denemeden bilemeyiz. Amazon koşulsuz şartsız 30 gün iade hizmeti sunuyor. Uymaması durumunda iade hakkını kullanabilirsin.
  14. Emir Aydın

Ekstra masraf olacak ancak şu tarz bir ürün kullanmak sorununu çözecektir diye düşünüyorum. https://www.amazon.com.tr/Ancheyn-Derece-De%C4%9Fi%C5%9Ftirme-Uzatma-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0DTPQSN4F?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A2QMZFTH1I6QIO
  15. Emir Aydın

AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Müşteri hizmetlerini arayıp veya mail üzerinden ulaşıp sorabilirsin. Bence yeni ürün önerdiklerinde geriye dönük seçim yapabiliyorsundur. Ben alırken @İsimbulamajim yardımcı olmuştu ancak şu anda pek aktif değil.
  16. Emir Aydın

AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Monitör hakkında bilgim yok ancak 310 Hz olması sebebiyle mantıklı duruyor.
  17. Emir Aydın

IRACING için direksiyon seti

Dişli sistem olduğu için oldukça sesli diyebiliriz.
  18. Emir Aydın

IRACING için direksiyon seti

iRacing gamepadle oynanacak bir oyun değil maalesef. Başlangıç için Moza R3 bence çok iyi olur.
  19. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Gamebooster G23B Enigma Red Switch Mekanik Oyun Klavyesi 259,35TL

Amazon mağdur etmez de kargo filan uğraştırır en kötü. :peepo1:
Geri